jeśli ktoś chciał ze mną gadać moje gg 11912175
ZonulWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 30.05.2008
jeśli ktoś chciał ze mną gadać moje gg 11912175 |
ZonulWędrowiec
|
na torrencie http://www.torrentportal.com/ |
ZonulWędrowiec
|
w Polsce wszystko wychodzi najpóźniej |
RobalJaskiniowiec
|
Zonul - WoG jest darmowym dodatkiem do H3 tworzonym przez fanów, to znaczy, że WoG nie jest sprzedawany w sklepach. Co oznacza, że jest do ściągnięcia z sieci za darmo. Więc nie pisz tu, że w Polsce wszystko wychodzi najpóźniej, bo akurat WoG wszędzie wychodzi w tym samym dniu, o tej samej godzinie. Nie pytaj co JB może zrobić dla Ciebie. Pytaj co ty możesz zrobić dla JB.
|
Arcymag ErinAdministrator wortalu
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 31.05.2008
Zonul, jest parę rzeczy które powinieneś sobie uświadomić... Po pierwsze - to nie ma prawa być WoG 3.59, więc pewnie śmieci wrzucone przez jakiegoś bałwana żeby ludzie się nabierali i ściągali. Po drugie - w Jaskini linków do pirackich torrentów się nie wkleja (nawet jeśli to atrapa - "crack" jest, jakkolwiek debilizmem skończonym byłby crack do WoGa...) Po trzecie - jest taka opcja, jak edycja postów. I masz z niej korzystać. Po czwarte - jak ktoś będzie chciał z tobą pogadać, to sobie do profilu zajrzy, nikogo czytającego ten temat twój numer GG nie obchodzi. Posty zostawiam tylko i wyłącznie w celu uzasadnienia ostrzeżenia - pierwszego i ostatniego, za bezmyślność w różnych postaciach. Następnym razem polecą, wszystkie. Enleth Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger...
|
ZonulWędrowiec
|
A czy ktoś wie kiedy wychodzi WoG 3.59? Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 2.11.2008, Ostatnio modyfikował: Fentrir |
GhulkWeteran
|
Nikt. Podejrzewam, że na WoGa 3.59 będą czekać moje wnuki. "Trzeba jeszcze mieć w co wierzyć
By się z własną pieśnią zmierzyć." |
DragonarMieszkaniec
|
Mam pomysł na miasto WoG które pewnie szybko by wyszło. Wrota Wymiarów. |
RobalJaskiniowiec
|
Drakolicz, twój pomysł jest co najmniej nie trafiony. Miasto było by najsilniejsze, bo mógłbyś sobie wybrać z każdego zamku najsilniejszą jednostkę poziomu. Nie licząc, że morale byłyby zerowe. Dosyć śmiesznie wyglądałoby miasto z Warsztatem, Gniazdem Wywern i Piekielnym Pałacem w jednym (budynki przypadkowe). Poza tym, takiego miasta po prostu nie da się zrobić. Po prostu, zbyt skomplikowane. Trzeba by było wprowadzić dużo nowych funkcji do gry, żeby zrobić jedno miasto. Nie pytaj co JB może zrobić dla Ciebie. Pytaj co ty możesz zrobić dla JB.
|
ZonulWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 2.06.2008
W WoGu 3.59 będzie można ulepszać krwawe smoki na drakolicze. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 2.11.2008, Ostatnio modyfikował: Fentrir |
RobalJaskiniowiec
|
Zonul: skąd ta informacja/podejrzenie? Może byś link do źródła podał? Czy to twój wymysł? Nie pytaj co JB może zrobić dla Ciebie. Pytaj co ty możesz zrobić dla JB.
|
Trang OulWeteran
|
@Robal: morale wynosiłoby -3. Wszyscy rodzą się po to, aby umrzeć i dołączyć do mojej armii nieumarłych.
|
RobalJaskiniowiec
|
@Trang Oul: zerowe miałem na myśli najniższe ;) Nie pytaj co JB może zrobić dla Ciebie. Pytaj co ty możesz zrobić dla JB.
|
Acid DragonAdministrator wortalu
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 4.06.2008
Odnośnie tego miasta z wybieraniem sobie stworzonek, to sugerowałbym poszukać (np. na Celestial Heavens) mapy pt. "Choices" autorstwa Timothy'ego Pulvera. Nie wiem co prawda, czy jeszcze działa pod obecną wersją WoGa, ale spróbować można ;). Neutralność nie zawsze jest możliwa...
|
DragonarMieszkaniec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 7.06.2008
Pobrałem mapę jeśli wpakuję ją do Maps i uruchomię to jak nie będzie działać to nie zniszczy mi WoGa? |
|
Nawet jeśli nie będzie działać lub nie będzie działać prawidłowo (a zależy to od wielu czynników zaczynając od tego co to za mapa oraz od tego co właściwie masz zainstalowane i w jakiej kolejności) to i tak nie spowoduje to żadnych globalnych zmian w grze, więc - nie, nie zniszczy to WoGa. Neutralność nie zawsze jest możliwa...
|
ReldiMieszkaniec
|
u mnie działa(a raczej u brata), ciekawy pomysł chociaż na stałe taki zamek to przegięcie spore:) "Quidquid latine dictum sit altum videtur" Prawda?;)
|
MajaczekWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 8.06.2008
Apropos WoG 3.59,
O co tu chodzi skoro nie o oficjalne 3.59? edit:
Czy to nie dziwne że skrypty mają numer powyżej 99? Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 2.11.2008, Ostatnio modyfikował: Fentrir |
GhulkWeteran
|
Tu chodzi o tajną wersję, nie dla publiki. "Trzeba jeszcze mieć w co wierzyć
By się z własną pieśnią zmierzyć." |
|
To skrypty Sagamossy przygotowywane dla wersji 3.59. Dla celów testowych autor już udostępnił je do ściągnięcia, aczkolwiek zamieścił też stosowne informacje, które m.in. zostały zacytowane powyżej. Żadna wersja 3.59 ("tajna" lub nie) jeszcze nie istnieje, ale oczywiście istnieją przygotowane już do niej materiały i to o nich wspominał autor na stronie, gdyż niektóre faktycznie wymagają zainstalowania. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 8.06.2008, Ostatnio modyfikował: Acid Dragon Neutralność nie zawsze jest możliwa...
|