6.Wilczy Jeździec {silny, szybki}
Raczej Czarny Jeździec. ;P
DomanMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 15.07.2006
Raczej Czarny Jeździec. ;P Who do I trust... Me.
|
Haav GyrGeront
|
6. wilczy jeździec?? Chyba chodzi o Dread Knight? Bo wilczy jeździeć to ani silna jednostka a i na 2 poziomie ;) Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 15.07.2006, Ostatnio modyfikował: Haav Gyr //From the beginnin to end
Losers lose, winners win This is real, we ain got to pretend The cold world that we in Is full of pressure and pain I thought it would chane But its stayin the same// |
Andrzej NiszczycielWędrowiec
|
Sorki za nage i dzięki za poprawę słowa czarny jeździec. Ta jednostka mi się mili z wilczym jeźdzcem. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 17.07.2006, Ostatnio modyfikował: Dragonthan |
KlamanMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 21.07.2006
moje ulubione jednostki to : 1 - centaur bojowy |
Azure WyrmWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 21.07.2006
Witam wszystkich forumowiczów) Pozdrawiam. --- H.G. - musiałem poprawić polskie znaki:) Liczba modyfikacji: 3, Ostatnio modyfikowany: 22.07.2006, Ostatnio modyfikował: Haav Gyr |
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
"Najlepsze jednostki" | 22.07.2006
Klaman to nie jest temat o ulubionych lecz NAJLEPSZYCH jednostkach danego poziomu. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
EruGeront
|
Hellburn, nie gorączkuj się - on uważa tamte z najlepsze, i tyle. Zresztą nie napisał nic o wyglądzie, a i te stworki do najgorszych nie należą. Należy także pamietać, że wątek o ulubionych jednostak został zlikwidowany, a całość dysuksji miała zostać przeniesiona tutaj, a więc można zamieszczać, przynajmniej moim zdaniem, ulubione jednostki. Moją ulubioną jednostką z wyższych, aczkolwiek nie z tych najwyższych, poziomów są Enty - bardzo wysoki def, mała szybkości(która przekornie też czasami się przydaje), nawet nawet atak - wielokrotnie ratowały mi skórę, zostając ostatnie na placu boju(czasami w towarzystwie niedobitków elfów i/lub krasnali) do postu niżej: tak się własnie nad tym zastanawiłem ,czy nie jest to powód owego 'gorączkowania się' ;) Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 22.07.2006, Ostatnio modyfikował: Eru The Road goes ever on and on
|
ZielevitzWeteran
|
OFFTOP
Popatrz się na jego avatar i przemyśl to :P |
|
Temat to temat, trzeba się go trzymać bo inaczej zapanuje nieporządek (czyt. chaos) a ja tego nie lubię :P nie gorączkuję się :P Ziel nie rób zamieszania ^^' Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
EruGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 23.07.2006
Temat o ulubionych jednostkach był - dlaczego go nie ma? Oto pytanie do modów, ale jednym z argumentów było, że podobny wątek już istnieje - czyli temat o ulubionych został połączony z tym. The Road goes ever on and on
|
Haav GyrGeront
|
Na przyszłość, temat jest o nalepszych/ulubionych - czyli traktujemy temat jako dwa oddzielnie, lub też jak kto woli "najlepsze moim zdaniem". //From the beginnin to end
Losers lose, winners win This is real, we ain got to pretend The cold world that we in Is full of pressure and pain I thought it would chane But its stayin the same// |
|
Skoro już napisałem listę najlepszych według mnie jednostek czas na ulubione... 1. Gnolle Maruderzy Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
KostuchWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 24.07.2006
Najlepsze jednostki moim zdaniem to: Oczywiście wszystko ulepszone. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 24.07.2006, Ostatnio modyfikował: Dragonthan |
KonquerGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 25.07.2006
No to ulubione (w nawiasie drugie miejsce): 1. Gnolle (centaury) Play the middle if you want to survive.
|
DragonthanGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 25.07.2006
Rzadko się wtrącam, ale tym razem poproszę o uzasadnienie pierwszego i trzeciego miejsca panie Konqer... Kto nie z nami, ten przeciw nam
|
KonquerGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 26.07.2006
Ależ proszę: to są moje ulubione jednostki z danego poziomu. Dlaczego? Nie wiem. Po prostu je lubię. A że nie są najsilniejsze, to mi nie przeszkadza. Play the middle if you want to survive.
|
RubenosMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 1.08.2006
Na wstępie witam wszystkich:). Jest to mój pierwszy post:) Dla mnie najlepsze są: |
MalekithMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 17.08.2006
Witam i pozdrawiam! Mój wybór jest taki: Śmierć jest piękna.
|
NorbiMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 29.08.2006
Moim zdaniem: Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 29.08.2006, Ostatnio modyfikował: Haav Gyr |
RemyMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 13.09.2006
1. halabardnik ;) Canst thou not see? Thou to me needful art...
|