To jest taki zamek???
FergardWeteran
|
"Najgorsze jednostki" | 6.04.2008
To jest taki zamek??? Otarcie się o śmierć niczego nie zmienia. Śmierć zmienia wszystko.
|
Archidyplomata KameliaszGeront
|
Poddaję się. Co to ten Forge? |
FentrirWeteran
|
<<< Czyta pytanie, łapie sie za głowę i upada, powoli wstaje i odpowiada... >>> Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 6.04.2008, Ostatnio modyfikował: Fentrir |
|
"Najgorsze jednostki" | 8.04.2008
Przeczytaj sobie moją datę rejestracji i się nie dziw że o tym nie słyszałem. |
YnafJaskiniowiec
|
@Fentrir... Jak usłyszałem o Forge, to się "ździebko" przeraziłem... a) Będzie dobrze wykonane. Jednak to miasto Forge z trójki i tak było skazane na klęske. Dlaczego? Sami sobie odpowiedzcie... Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 8.04.2008, Ostatnio modyfikował: Ynaf |
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
Jesteś kolejnym, który wcale a wcale nie zna świata M&M. Polecam przeczytać całą historię (do znalezienia na acidcave).
Bo ludzie to ignoranci nie potrafiący wysilić mózgownicy (bez konkretnych przykładów - ogólnie). Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
YnafJaskiniowiec
|
Dlatego, nie wypowiadam się na forum o uroczym nazewnictwie M&M... Oczywiście, że poczytam.... Jak tylko dostanę się do groty... |
|
Ynaf, widziałeś screeny Forge'a na tym Acidacave? Niestety są tam:
To nie pasuje do HoM&M'a. Wtedy musieli by go przechrzcić na HoS&M. Heroes of Steel and Magic. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 8.04.2008, Ostatnio modyfikował: Kameliasz |
GhulkWeteran
|
Kolejny egoistyczny śmiertelnik, który nie zna fabuły... "Trzeba jeszcze mieć w co wierzyć
By się z własną pieśnią zmierzyć." |
|
Ręce opadają.... Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
Haav GyrGeront
|
[color=yellow]A mnie też zaraz opadną, jak dalej będziecie toczyć ten offtop, bo wtedy w ruch pójdą nożyczki, a mam złych humor więc jestem niebezpieczny z ostrym narzędziem.[/color] Kameliasz i Ynaf radze iść za radą i poczytać troche, o świecie herosów. //From the beginnin to end
Losers lose, winners win This is real, we ain got to pretend The cold world that we in Is full of pressure and pain I thought it would chane But its stayin the same// |
|
"Najgorsze jednostki" | 9.04.2008
Haav Gyr - no problemo, poczytam. Ale w M&M nie zagram. |
|
"Najgorsze jednostki" | 9.04.2008
a wcześniej napisałem:
Nikt Ci nie każe grać w M&M, ale realia tego świata by się przydało znać, zanim zaczniesz wypowiadać się o The Forge. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
MorhadMieszkaniec
|
"Najgorsze jednostki" | 13.04.2008
1.Diablik (inferno) W walce na 6. poziomie do końca liczył się cyklop, ale bądź co bądź strzela. Jak to się stało, że nei ma tu żadnej jednostki cytadeli? |
PenTusGeront
|
"Najgorsze jednostki" | 14.04.2008
@Morhad Co do pozostałych poziomów to chyba mój wybór będzie standardowy: Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 14.04.2008, Ostatnio modyfikował: PenTus |
YnafJaskiniowiec
|
1) Chochlik |
|
Ynaf - na przyszłość nie kopiuj gadek kogoś innego :P @Fentrir - poprawiłem. Happy? :P Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 14.04.2008, Ostatnio modyfikował: Kameliasz |
FentrirWeteran
|
Chyba Ynaf... (Wiem, wiem, mała literówka, czepiam się ;) ) Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 14.04.2008, Ostatnio modyfikował: Fentrir |
PenTusGeront
|
@ Kameliasz Poza tym chciałem jeszcze nadmienić, że chyba żywiołaka ziemi na 5 levelu nie powinniśmy brać pod uwagę, bo przecież dobrze wiemy jak się ma sprawa elementali w tym zamku i ich "zbalansowania". |
|
"Najgorsze jednostki" | 15.04.2008
@ PenTus Co do cyklopów i hierarchii poziomowania żywiołaków to zgadzam się z przedmówcą. @ Ynaf - dlaczego wg ciebie Obserwatorzy są lepsze od Meduz? Mówimy tu o ulepszeniach (tak sądzę) a Królewska meduza ma przecież zdolność "brak ograniczeń w walce wręcz". Tak, wiem, tak samo jak obserwatorzy, ale zauważ, że jak już dojdzie do zwarca i grasz Lochem przeciwko potencjalnie dobrym frakcjom (Bastion itepe) to szansa na zamianę w kamień jest spora (zauważyłem - jeśli to nie jest zbieg okoliczności - że Meduzy i Bazyliszki zamieniają w kamień częściej podczas walk z Zamkiem, Bastionem i Fortecą). Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 15.04.2008, Ostatnio modyfikował: Kameliasz |