Każdy argument da się zbić. Wystarczy trochę chęci:)]
Swoją drogą, głupota z tym blokowaniem tematu...
HellscreamWeteran
|
"Najlepsze jednostki" | 25.10.2008
Każdy argument da się zbić. Wystarczy trochę chęci:)] "Wojny zaczynają się i kończą ale moi żołnierze pozostają wieczni" - Tupac Amaru Shakur
|
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
Hit me ;)
*wzrusza ramionami* Pretensje miej do modów :P Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
HellscreamWeteran
|
Hellscream hituje Hellburna. Gorehowlem. Sam chciał. Ano racja z tymi pretensjami. Ryśka, nie wybaczymy ci!:D "Wojny zaczynają się i kończą ale moi żołnierze pozostają wieczni" - Tupac Amaru Shakur
|
Haav GyrGeront
|
Niestety mimo zablokowania za mojej kadencji, wpływu na to nie miałem i byłem temu przeciwny. Nie chciałem by w tym temacie ktoś nagle wyskoczył z hasłem: "Upiorny smok jest najlepszy, bo lubie truposzy;P" //From the beginnin to end
Losers lose, winners win This is real, we ain got to pretend The cold world that we in Is full of pressure and pain I thought it would chane But its stayin the same// |
GalandisWędrowiec
|
Ja tam nic nie pisałem o arcydiable :P gdybyście uważniej popatrzyli to podzieliłem ranking na jednostki ulepszone i nieulepszone :P każdy ma swoje własne zdanie i każdy ma swoje własne zastosowanie co do danych jednostek, dla jednego umiejętne użycie jednej jednostki sprawi że staje się ona dla niego najlepsza, drugiemu zaś jego argumenty nie przypadną do gusu i skończy sie na głupiej kłótni :P |
StachuWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 1.11.2008
Najlepsze jednostki wg. mnie: |
ShedcnWędrowiec
|
1. Halabardnik |
InvictusWeteran
|
Mógłbyś napisać czemu zombie? Bo wg. mnie to najsłabsza jednostka drugiego poziomu. Wieczna chwała żołnierzom Armii Krajowej!
|
SanctumGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 6.11.2008
Moje najlepsze jednostki: |
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
Czarny smok jest z 7 poziomu, zjadłeś 6 :P Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
VinraelMieszkaniec
|
Według mnie zombie jest dobry, bo ma dużo życia i atakuje plagą. "A co się tyczy kraju Mieszka, to jest on najrozleglejszy ze wszystkich państw słowiańskich(...)Obfituje on w żywnosć miód i hodowle. Ma 3000 pancernych podzielonych na oddziały, a setka ich znaczy tyle co dziesięć secin innych wojowników."
|
InvictusWeteran
|
Owszem. Ma też kilka innych cech. Mianowice: Wieczna chwała żołnierzom Armii Krajowej!
|
ShedcnWędrowiec
|
Po prostu zombiak przypadl mi do gustu:P rzadko mnie zawodzi i dlatego go lubie. Poza tym najczesciej gram necropolis i moze dlatego wlasnie jego uznalem za najlepsza, drugopoziomowa jednostke;) piona |
Haav GyrGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 7.11.2008
O rany;P a czego oczekujesz od Zombi? Bo skoro cię nie zawodzi to raczej niczego;P, bo nic więcej raczej nie można oczekiwać. //From the beginnin to end
Losers lose, winners win This is real, we ain got to pretend The cold world that we in Is full of pressure and pain I thought it would chane But its stayin the same// |
ArtarionMieszkaniec
|
ja uważam chłopa po zmianie parametrów, Potrafi rozwalić 3 archaniołów jednym ciosem :) Mam do czynienia z fantastyką od urodzenia i mam niesamowitą wyobraźnię, efekty zobaczycie sami. I staram się być zawsze śmiertelnie poważny :)
|
FergardWeteran
|
Tylko że wtedy gra nie ma głębszego sensu, bo weźmiesz takich 25 i po ptakach... Otarcie się o śmierć niczego nie zmienia. Śmierć zmienia wszystko.
|
GhulkWeteran
|
Wytrzymałości 20. "Trzeba jeszcze mieć w co wierzyć
By się z własną pieśnią zmierzyć." |
Haav GyrGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 8.11.2008
Ale poza tym, reszta tragiczna, cięzko nim nawet obstawić Lisza;P //From the beginnin to end
MacielugWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 8.11.2008
Według siły jest[według mnie] tak: Ulubione jednostki poziomów: To moje zdanie, każdy może mieć inne. ;) Jeśli coś chcesz, zawsze możesz to osiągnąć.
|
MaciexWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 24.11.2008
Najlepsze jednostki według mnie to: Ale nie mam pewności co do 3. bo gryfy i żyw.wody też by pasowały Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 24.11.2008, Ostatnio modyfikował: Dragonthan |