Spolszczenia starszych wersji NIGDY nie będą kompatybilne z nowszymi.
Spolszczenia do 1.6.0 nie będzie.
Spolszczenie do 1.6.1 pokaże się krótko po publikacji 1.6.1. O ile HotA Crew nie zapowie wypuszczenia kolejnego hotfixa 1.6.2.
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
![]()
Spolszczenia starszych wersji NIGDY nie będą kompatybilne z nowszymi. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
LucasZWędrowiec
|
![]()
Super. Czekamy. P. S. Tak jak już kiedyś wspominałem (chyba na kolumnie oczu), mistrzostwa POLSKI powinny się odbywać na POLSKIEJ wersji hoty. Przecież to żenada. Polacy nie gęsi i swój język mają! Liczba modyfikacji: 4, Ostatnio modyfikowany: 31.01.2020, Ostatnio modyfikował: LucasZ |
goblin111Wędrowiec
|
![]()
Hellburn, wyszła nowe wersja Hoty, która naprawiła spooooro rzeczy. Jest możliwość, żeby w najbliższym czasie pojawiła się |
|
![]()
Wiem, że wyszła nowa wersja, śledzę informacje, ale chwilowo nie mam dostępu do internetu poza komórką - postaram się zrobić spolszczenie na weekend. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
AgonMieszkaniec
|
![]()
Korzystając z okazji to chciałem zgłosić, że obserwatorium nie zostało przetłumaczone |
goblin111Wędrowiec
|
![]()
Panie Hellburn jest już to spolszczenie czy jeszcze nie? Wiem że, już się 3 raz pytam, ale ja nie znoszę grać w dodatki po angielsku, bo jestem słaby z tego. Oczywiście jeśli tego spolszczenia nie będzie na razie to zawsze mogę jeszcze z miesiąc poczekać nie ma sprawy, bo ja i tak nie za bardzo mam czas na cokolwiek więc luzik. |
|
![]()
Spolszczenie powinno pojawić się w nadchodzącym tygodniu. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
|
![]()
Update: Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
|
![]()
Update: Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
SlaaniWędrowiec
|
![]()
Spolszczenie stoi od trzech dni, a ja jak pacan sprawdzam wątek na forum zamiast newsów na stronie i nic nie wiem! Serdeczne dzięki za nowiutkie spolszczenie, włodarzu Hellburn. Luźno przeglądając mapki znalazłem parę w języku Angielskim (patrząc na opis scenariusza), czy to jest zamierzonym działaniem, błędem z mojej strony, czy też niezauważenie wkradły się nieprzetłumaczone mapy (pewnie nowe, bo skoro dodali nowy typ terenu to zapewne i mapy go zawierające)? Rozmiar H: A New Day Tomorrow, Daggerwin valley Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 21.02.2020, Ostatnio modyfikował: Slaani |
|
![]()
Te mapki nie zostały jeszcze przetłumaczone. Szczególny problem jest z "A New Day Tomorrow", która ma w sobie więcej tekstu niż niejedna kampania. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
|
![]()
Aktualizacja 23.02.2020: Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
LucasZWędrowiec
|
![]()
Dzieki po stokroć Hellburn. |
McinWędrowiec
|
![]()
Błąd, który opisałem w http://imperium.heroes.net.pl/temat/4625 wciąż występuje. nie mogę wybrać poziomu trudności misji w kampanii 1. W kampaniach 2 i 3 mogę. |
|
![]()
Jest tak, bo szczerze pisząc, nie ruszałem tej kampanii :o Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
McinWędrowiec
|
![]()
Dzięki, czekam :) |
McinWędrowiec
|
![]()
W przystani, przy zakupie budynku, miniaturka Prochowni podpisana jest jako Gildia Złodziei. W oknie budynku jest już ok. |
|
![]()
Niezbyt rozumiem o co konkretnie chodzi... ale u mnie, jak i na załączonych poniżej screenach jest wszystko w porządku: Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 23.03.2020, Ostatnio modyfikował: Hellburn Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
McinWędrowiec
|
![]()
Hm, u mnie nie: https://imgur.com/UbjSVSb |
|
![]()
W weekend aktualizowałem spolszczenie, ściągnij jeszcze raz i podmień wszystkie pliki, powinno działać jak należy. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |