Witam mam Heroes V Dzikie Hordy ale chciałbym mieć kampanie ze zwykłego Heroes V czy się da gdzieś to ściągnąć czy ogólnie nie da sie ?
Liczba modyfikacji: 5, Ostatnio modyfikowany: 1.11.2014, Ostatnio modyfikował: Dagon
QwertonWędrowiec
|
![]()
Witam mam Heroes V Dzikie Hordy ale chciałbym mieć kampanie ze zwykłego Heroes V czy się da gdzieś to ściągnąć czy ogólnie nie da sie ? Liczba modyfikacji: 5, Ostatnio modyfikowany: 1.11.2014, Ostatnio modyfikował: Dagon |
DagonWeteran
|
![]()
Wszystkie singlowe mapki można ściągnąć tutaj. It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
|
VolkolakMieszkaniec
|
![]()
A ja mam takie pytanie: Czy ściągnięcie pojedynczej misji czy kampanii jest legalne? Jeden by wszystkimi rządzić!
|
QwertonWędrowiec
|
![]()
A gdzie się to dodaje te kampanie ? do folderu maps czy gdzie? |
DagonWeteran
|
![]()
@Qwerton
Jestem niemal pewny, że nie. W innym wypadku Ubi straciłoby duuużooo kasy. It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
|
QwertonWędrowiec
|
![]()
Wrzuciłem tam gdzie trzeba i jak to uruchomic PS ile powinno być plików ? Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 28.12.2009, Ostatnio modyfikował: Qwerton |
DagonWeteran
|
![]()
Nie uruchamia się - to się robi automatycznie po wrzuceniu plików. W kampanii nad menu powinny się pojawić 3 ikonki. Każda z nich to odnośnik do wybranej kampanii z poprzednich wydań Herosów 5. Wszystko jest na podanej wcześniej przeze mnie stronie. It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
|
QwertonWędrowiec
|
![]()
Sory już zrobiłem ale Dzieki za wszystko :] |
VolkolakMieszkaniec
|
![]()
Przepraszam, że odświeżam stary temat ale mam pewien problem. Posiadam oryginalne gry Heroes V, Kuźnia Przeznaczenia i Dzikie Hordy. Również chciałbym mieć kampanie i mapy z HV i Kuźni w Dzikich Hordach. Czy da się przenieść odpowiednie pliki z podstawki i pierwszego dodatku do Dzikich Hord? A jeśli trzeba ściągnąć pliki podane przez Dagona, to czy mogę przenieść save'a z Heroes V do Dzikich Hord i czy będzie mi on działał? Jeden by wszystkimi rządzić!
|
DagonWeteran
|
![]()
Mapki jako takie da się przenieść z Podstawki do ToE, ale jest to bardzo skomplikowane bo trzeba to wybebeszać z plików samej gry, a potem jeszcze dochodzi masa cudowania ze scalaniem poszczególnych elementów. Sam nie bardzo się orientuje jak dokładnie wygląda ten proces. O wiele łatwiej ściągnąć mapki singlowe z tych linków: Co do kampanii to zajrzyj do tego tematu. W akapicie z Polecanymi MOD'ami są bezpośrednie linki do wszystkich elementów jakie są potrzebne do gry w stare kampanie. It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
|
VolkolakMieszkaniec
|
![]()
Dziękuję za pomoc! :) Jeden by wszystkimi rządzić!
|
DagonWeteran
|
![]()
W ramach odkopania starego tematu, podrzucam aktualny link pod którym można znaleźć zarówno moda "Wszystkie Kampanie" jak i mapki fabularne z H5 i HoF Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 2.11.2014, Ostatnio modyfikował: Dagon It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
|
ParXonWędrowiec
|
![]()
Witam |
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
![]()
Tutaj mody, umieszczasz je w katalogu UserMods w folderze gry. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
EruiWędrowiec
|
![]()
Albo ściągnij sobie Heroes 5.5 z mdb na przykład. Polecam tego moda. |