Moje maskotki to (po jednym z każdego zamku, nie uwzględniając żywiołaków i WoG,a):
1)Behemoty
2)Szkielety (ale tylko w dużych ilościach)
3)Gorgony
4)Demony
5)Drzewce
6)Dżinny
7)Czarne Smoki
8)Mnisi
GoraxnetMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 29.01.2007
Moje maskotki to (po jednym z każdego zamku, nie uwzględniając żywiołaków i WoG,a): 1)Behemoty |
Black AlamarWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 10.02.2007
Ulubione: Znienawidzone: |
KropsonMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 11.03.2007
Jak dla mnie najlepsza jednastka siodmo poziomowa jest starorzytny behemot dozo zycia obniza obrone cos wspanialego co do innych jesdnostek to z 5 poziomowych najlepsze sa wielkie gorgony a z szosto nagi czwarto ogry :) lubie je a dalej to jak leci :) Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 12.03.2007, Ostatnio modyfikował: Haav Gyr |
Roland IronfistMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 18.03.2007
Najlepsze jednostki jak dla mnie: Nie wliczam oddziałów z Woga Tylko najmądrzejszy spojrzy pod ten sam kamień dwa razy.
|
CruxWeteran
|
"Najlepsze jednostki" | 19.03.2007
1. Centaur (za szybkość) W czwartym wahałem się czy nie wziąć Pegazów, ale to co mi kiedyś zrobiły Alpy z armią... ;] |
SerpentenzWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 23.05.2007
1. Centaury Królewskie Moim żywiołem jest walka z cieniem i niesprawiedliwością!!
|
MelossWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 25.05.2007
1.centaury bojowe p.s. co to są alpy? |
Haav GyrGeront
|
Takie jest tłumaczenie w niektórych wersjach Herosa, a chodzi o ulepszone wampiry. //From the beginnin to end
Losers lose, winners win This is real, we ain got to pretend The cold world that we in Is full of pressure and pain I thought it would chane But its stayin the same// |
SerpentenzWędrowiec
|
W normalnym Heroes 3 jest wogóle Wilczy Jeździec na 6 poziomie jakiś?? (w dodatki nie grałem, więc w nich się nie orientuję co do twojego postu!) Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 25.05.2007, Ostatnio modyfikował: Serpentenz Moim żywiołem jest walka z cieniem i niesprawiedliwością!!
|
KordanGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 18.06.2007
1. Szkielety Przetoż jako przez jednego człowieka grzech wszedł na świat, a przez grzech śmierć; tak też na wszystkich ludzi śmierć przyszła, ponieważ wszyscy zgrzeszyli.
Rz 5,12 |
TolekWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 26.06.2007
Z H.G. jak zwykle zgadzam się prawie całkowicie :). W temacie o zamkach była już dyskusja na temat Tower... Bodajże ja i H.G. broniliśmy towera... A co do tego powyższego prawie - Haav, powiedz mi, jakie jednostki wolisz na poziomach 3 i 5, bo widziałem w twoich postach 2 różne wersje :). Toluś, Meridion, Tolek, Czikin - jak go zwał, tak go zwał... Powraca do Imperium Jaskini Behemota! Ktoś mnie tu pamięta?
|
WojoWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 6.07.2007
sory ale niewiedziałem że ten temat jest [scalenie: 2007-07-06 17:39:52] niechconco stworzyłem taki sam [scalenie: 2007-07-06 17:43:49] 1.pikinier [scalenie: 2007-07-15 08:41:31] ale archanioł może się równać z tytanem. bo ma wskrzeszenie. (yellow)Czy mógłbyś z łaski swojej poprawić nieco tego posta? Oczy bolą od czytania. Vandergahast Liczba modyfikacji: 4, Ostatnio modyfikowany: 15.07.2007, Ostatnio modyfikował: Vandergahast Dragon is the kinght world Ethar und Ashan
|
VarimatrasWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 18.07.2007
hmm.... centaur bojowy - szybkość Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 18.07.2007, Ostatnio modyfikował: Varimatras |
Lord of EvilWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 20.07.2007
A u mnie jest tak Piekielny Troglodyta-silna,w miare szybka jednosta,w dużych ilościach szaleje!!! Pan wszelkiego zła,książe nienawiści
|
PrastaruszekWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 24.07.2007
1. halbardnik - mimo wszystko moim zdaniem lepszy od cerbera |
GhulkWeteran
|
"Najlepsze jednostki" | 11.12.2007
1. Halabardnik czy Centaur? trudny wybór, ale stawiam na halabardnika będącego jednym z filarów Zamku Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 11.12.2007, Ostatnio modyfikował: Ghulk "Trzeba jeszcze mieć w co wierzyć
By się z własną pieśnią zmierzyć." |
ZyrpakJaskiniowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 12.12.2007
1. Centaur - bardzo szybki, bardzo wytrzymały, bardzo silny |
GhulkWeteran
|
"Najlepsze jednostki" | 12.12.2007
Gdyby hydra miała wysoki atak to nikt inny nie miałby szans, a Fortress byłoby banowane na turniejach. Ulepszona hydra mając ze sobą Eliksir życia lub Uleczenie z dużą mocą może bez problemu pokonać 7 diabłów prowadzonych przez niedoświadczonego gracza. Cytadela ogólnie jest nakierowana na obronę (bohaterowie mają na początku nawet 5 punktów obrony). Liczba modyfikacji: 9, Ostatnio modyfikowany: 12.12.2007, Ostatnio modyfikował: Dragonthan "Trzeba jeszcze mieć w co wierzyć
By się z własną pieśnią zmierzyć." |
JankovWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 6.01.2008
Będą to moje pierwsze wypociny na tej stronie. a więc Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 6.01.2008, Ostatnio modyfikował: Jankov |
Black EmperMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 6.01.2008
według mnie Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 6.01.2008, Ostatnio modyfikował: Black Emper Tak uderzaj, aby skazaniec czuł, że umiera.
Autor: Kaligula |