1. Szkielet (silna jednostka)
2. żywiołak burzy (silna i wytrzymała jednostka strzelająca)
3. Beholder (jak wyżej)
4. Arcymag (potężna jednostka strzelająca)
5. arcylisze (najlepsza jednostka strzelająca,prócz tytanów, która może zranić kilku naraz)
6. Jeżdziec mroku (genialna, silna i wytrzymała jednostka potrafiąca zadać podwójne obrażenia)
7. Czarny smok (za całkowitą niewrażliwość na magię)
tyle jeśli chodzi ze względu na poziom a jeśli chodzi o neutralne to zdecydowanie (oprócz smoków rzecz jasna) najlepsi są czarodzieje a potem strzelcy.
BajuMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 6.01.2008
|
GhulkWeteran
|
Szkielet silną jednostką? Jego siła leży w ilości, pod resztą względów to przeciętniak.
Wampiry są znacznie silniejsze. "Trzeba jeszcze mieć w co wierzyć
By się z własną pieśnią zmierzyć." |
Haav GyrGeront
|
Ale Mag też jest bardzo dobry, zwłaszcza jak na strzelca. Więc jego wybór ma sens. //From the beginnin to end
Losers lose, winners win This is real, we ain got to pretend The cold world that we in Is full of pressure and pain I thought it would chane But its stayin the same// |
Archidyplomata KameliaszGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 6.04.2008
1 poziom - Halabardnik (PŻ, przyzwoita szybkość) Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 8.04.2008, Ostatnio modyfikował: Kameliasz |
SheogorathMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 6.05.2008
Moje ulubione: Znienawidzone: Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 6.05.2008, Ostatnio modyfikował: Sheogorath |
KordanGeront
|
Wilczy rycerze nie są tacy źli. Minotaury też są niezłe Przetoż jako przez jednego człowieka grzech wszedł na świat, a przez grzech śmierć; tak też na wszystkich ludzi śmierć przyszła, ponieważ wszyscy zgrzeszyli.
Rz 5,12 |
|
A czy to jest temat o znienawidzonych jednostkach? Jak piszesz, to pisz tam, gdzie trzeba... |
KordanGeront
|
Aj Kameliaszu chyba troszkę przesadzasz. Może Sheogorath chciał po prostu pokazać kontrapost między najlepszymi a najgorszymi jednostkami. Spokojnie Przetoż jako przez jednego człowieka grzech wszedł na świat, a przez grzech śmierć; tak też na wszystkich ludzi śmierć przyszła, ponieważ wszyscy zgrzeszyli.
Rz 5,12 |
|
Kordan, jestem spokojny jak Żywiołak Umysłu podczas medytacji... |
LaysanderGeront
|
Moje zdanie jest takie (poziomy są pomieszane): Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 19.01.2009, Ostatnio modyfikował: Laysander Bo ja na złość im - nie należę.
I tak beze mnie - o mnie - gra. Jednego nikt mi nie odbierze: Ja jestem ja, ja, ja. Nie, nie chcę wpływać i należeć!... |
|
Laysander - Archanioły to 7. poziom. |
TabrisAdministrator wortalu
|
Strzelcy to czwarty poziom. Zrozum, że jesteś wolny i czyń co chcesz.
|
FeanorWeteran
|
Zdaje się, że wg edytora map strzelcy to 5 poziom... Fight the fear
Find the truth |
TabrisAdministrator wortalu
|
W moim edytorze to jest jednostka 4 poziomu... Edytor zwogifikowany? Zrozum, że jesteś wolny i czyń co chcesz.
|
|
Ja nie mam WoGa i Strzelec jest jednostką 4. poziomu. |
GrzeniuWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 15.05.2008
1. Centaury Bojowe (bo są szybkie dość i nieźle się biją całkiem) |
DeamonMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 16.05.2008
No to teraz czas na moją listę xD Sens waszego życia uchwycicie wtedy, gdy zaczniecie zastanawiać się nad śmiercią i nietrwałością.
|
|
"Najlepsze jednostki" | 16.05.2008
@ Grzeniu: Jednorożec Bojowy: Upiorny rycerz: Czempion: Naga królewska: Podałem 3 inne, losowo wybrane jednostki. Statystycznie Jednorożec jest najniżej; no może na równi z Nagą Królewską. Trochę mnie dziwi twój wybór. Patrząc na statystyki, Jednorożce mają 1 dobry punkt - kosztują od 250 do 650 (sic!) sztuk złota mniej. I jeszcze...
Świetnie powiedziane. Bo jak mają strzelać? Wręcz? Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 16.05.2008, Ostatnio modyfikował: Kameliasz |
Darkness RiderWędrowiec
|
"Najlepsze jednostki" | 24.05.2008
No według mnie to tak: 1.Większe gremliny (chociaż centaury też dobre) Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 4.08.2008, Ostatnio modyfikował: Sulia Gdy Nauczyciel woła cię do tablicy, pytasz o koszt kapitulacji!
|
DeamonMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 24.05.2008
Szczerze- pierwszo słysze, aby królewskie gryfy powstrzymywały kontratak :/ To, że zawsze kontratakują (prawie) zawsze, to wiem, ale nie że powstrzymują kontratak :P A jeśli jest to prawdą, no to nie wiem, kto ja jestem xD Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 24.05.2008, Ostatnio modyfikował: Deamon Sens waszego życia uchwycicie wtedy, gdy zaczniecie zastanawiać się nad śmiercią i nietrwałością.
|