Weteran
|
Sprawa wniosków. Każdy chce by przyjęto jego wniosek ale nie każdy wie od czego to zależy.
JA mam pytanie ; od czego zależy to aby wniosek został przyjęty
Referencje; Jestem najaktywniejszym mieszkańcem. Często wchodzę na forum bo lubie Heroesa i książki fantasty.
Liczba modyfikacji: 3, Ostatnio modyfikowany: 7.08.2008, Ostatnio modyfikował: Sulia
I've got no choice
All the world I've seen before me passing by
You don't care about how I feel
I don't feel it anymore
I don't feel it anymore
|
Geront
|
Musisz doprecyzować o jaki wniosek chodzi?? Po za tym bardzo istotna jest jakość wypowiedzi nie tylko ilość.
Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 11.02.2007, Ostatnio modyfikował: Tarband
Q chwale Jaskini
Pozdrawiam Namariee
|
Geront
|
Dżizes już wiem czemu niektórzy nie chcieli tzw. "otwartej" rejestracji.
Adusiu proszę ogranicz swoją liczbę postów, dziś już napisałaś do tej pory 26 postów i stworzyłaś parę tematów. Zobacz gdyby każdy tak robił na forum pojawiłby się ogromny chaos. I wierz mi nie liczba postów świadczy o tym kto jest "ceniony" w IJB a raczej ich jakość. EDIT: na Twoim miejscu modliłbym się aby MiB był "łaskawy"
HVI moderator
|
Geront
|
Nie onieśmielajmy nowych, proszę. Początkowy entuzjazm nie jest czymś godnym potępienia, a wręcz przeciwnie. Ja sam byłem kiedyś bardzo podobny.
I. Am.
|
Geront
|
Tristan na Twoim miejscu modliłbym się aby MiB był "łaskawy"
Mahadevo, mój Mahadevo... ja aż taki zły jestem? Adusia ma pytania - naszym obowiązkiem jest na nie odpowiedzieć. Choć osobiście uważam je (pytania) za cokolwiek tendencyjne to... są potrzebne i najchętniej poprzylepiałbym je (ale póki co za dużo tutaj offtopicu)! Adusia nie boi się zapytać o to, co (IMO) dręczy sporo nowych użytkowników!
I zgadzam się z Sandrem - nie możemy gasić zapału nowych! Co zaś się tyczy samego pytania:
Trzeba mieć poprawny nick - pasujący klimatem, odpowiednio napisany, bez niedozwolonych słów (i nie mam tutaj na myśli tylko przekleństw, ale również zapożyczenia z innych języków oraz nazwy własne).
Do tego Pretorianie sprawdzają czy czasem nick się nie powtarza, czy nie jest zbyt podobny do nicku jakiegoś innego mieszkańca Jaskini. I w zasadzie to tyle. Pozdrawiam
If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
Nobody said it would be easy, they just said it would be worth it.
|
Mieszkaniec
|
Witam wszystkich!
Mam wielką prośbę o wyjaśnienie co można wpisać w profilu do: sygnatury, biogramu i profesji... Chodzi mi tylko o przykład tekstu. :)
Pozdrawiam.
"Prządka Losu nie chce tkać swego wzoru, lecz kontynuuje prace. Jest to jej przeznaczenie- jej zadanie..."
-Solymr ibn Wali Barad, "Sen"
|
Geront
|
Witam! Sygnatura - podpis na forum (to co się pokazuje pod kreską każdym Twoim poście). U mnie masz: "Imagine theres no heaven,
It's easy if you try." Biogram - historia "Twojej postaci" (Serce Tygrysicy). Taki klimatyczny opis kim jesteś. Przykład masz w [[ moim profilu]] (ten długi tekst ;) ). Profesja - zawód Twojej "postaci" - u mnie jest "Przyjazny diabeł" ;) Ogólnie część profilu opatrzona etykietą Profil - dane "klimatyczne" dotyczy Twojej "postaci" - taka "podkładka RPG" :) Pozdrawiam
If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
Nobody said it would be easy, they just said it would be worth it.
|
Mieszkaniec
|
Wielkie dzięki :)
P.S. teraz będę musiała troche pomyśleć zanim wpiszę cokolwiek... ;)
"Prządka Losu nie chce tkać swego wzoru, lecz kontynuuje prace. Jest to jej przeznaczenie- jej zadanie..."
-Solymr ibn Wali Barad, "Sen"
|
Geront
|
Co mam zrobić żeby nie być rezydentem?
Przetoż jako przez jednego człowieka grzech wszedł na świat, a przez grzech śmierć; tak też na wszystkich ludzi śmierć przyszła, ponieważ wszyscy zgrzeszyli.
Rz 5,12
|
Administrator wortalu
|
Obecnie nic zrobić nie możesz. Panel jest w naprawie, więc nie mamy możliwości awansu. Po postawieniu panelu pewnie automatycznie zostaniesz Mieszkańcem. Dalsze informacje na temat awansów pojawią się za jakiś czas ;)
Śmiech jest jak sól, życie bez niego nie smakuje.
(Karol Bunsch)
|
Mieszkaniec
|
Dlaczego nie można wysyłać wiadomości do siebie ?
Tak uderzaj, aby skazaniec czuł, że umiera.
Autor: Kaligula
|
Weteran
|
Abyś mógł się głupio pytać? Po prostu nikt nie wpadł, że ktoś będzie chciał wysłać wiadomość do siebie – po co?
"Trzeba jeszcze mieć w co wierzyć
By się z własną pieśnią zmierzyć."
|
Jaskiniowiec
|
Witam wszystkich fanów Heroes 3. Mam takie pytanie a zarazem prośbę do newswriterów Jaskini Behemotha. Wystartowaliśmy 2 dni temu z Ligą Heroes 3. Czy jest możliwość aby na stronie głównej jaskini umieścić newsa o tym zdarzeniu? Jeżeli tak to można by dać taką treść jaką zamieściliśmy na forach i innych stronach Heroes :
"Drodzy gracze i koledzy. Mamy zaszczyt ogłosić start nowej Ligi Heroes 3. Dajemy Wam możliwość sprawdzenia się na polskiej scenie H3, a także uczestnictwo w niespotykanym dotąd podejściu do zagadnienia ligi. Rozwijaj swoją postać na www i sprawdź czy to Ty zasłużysz na podziw graczy oraz tytuł najlepszego profilu w lidze! To i wiele więcej znajdziecie na :
www.black.webd.pl/liga
Wraz ze startem ligi rusza także Turniej Maga! Nie pozwól aby ktoś sprzątnął Ci puchar sprzed nosa ! "
|
Weteran
|
Mam pytanie, jak zakładać wątki w oberży "pod rozbrykanym ogrem"? A i już nie nabijam 26 postów dziennie :). Wole siedzieć na ognisku i w oberży.
Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 2.03.2008, Ostatnio modyfikował: Sulia
I've got no choice
All the world I've seen before me passing by
I don't feel it anymore
I don't feel it anymore
|
Weteran
|
Witam,
Adusiu: Tematy w Oberży oraz w Zakurzonych Annałach mogą zakładać jedynie moderatorzy tych lokacji. Jeśli masz pomysł na nowy temat w Oberży, skontaktuj się z Sulią lub Fristronem.
Pozdrawiam,
DruidKot
Rychłoż się zejdziem znów?
|
Jaskiniowiec
|
Mam pytanie. Dlaczego na ognisku dopiero jak coś napiszę to widać mnie na liście obecnych?
Nie pytaj co JB może zrobić dla Ciebie. Pytaj co ty możesz zrobić dla JB.
|
Weteran
|
Witam,
Cóż, taka właśnie jest specyfika Ogniska. Pozwala to użytkownikom siedzieć w tak zwanych "krzakach" i bez wiedzy innych śledzić rozmowy na chacie. Co za tym idzie należy uważać, co się pisze, bo nigdy nie wiadomo ile osób to przeczyta ;).
Pozdrawiam,
DruidKot
Rychłoż się zejdziem znów?
|
Mieszkaniec
|
To może teraz ja...
Ehkem, mój avatar przypomina elfa, nieprawdaż. Natomiast ja jestem gremlinem. Nasuwa to oczywisty(?) wniosek, że mój avik jest owocem przypadkowego kliknięcia. I teraz mała prośba... nie za bardzo chce mi się czekać do 4 czerwca na zmianę avika...mam tak ładnie prosić dalej?:) A tak w ogóle to gdyby ktoś "na chwilę" zdjął tą blokadę avikową, to ja byłbym Bardzo Wdzięczny...
Pozdrawiam
Śmierć to tylko nowy początek. Z założenia.
|
Geront
|
Mam problem ze zmianą mail'a , jak wpisuje nowy i daje ok to się nie zmienia, tylko pokazuje, że hasło jest błędne. Czy muszę zmieniać też hasło, żeby zmienić adres mail?
Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 7.08.2008, Ostatnio modyfikował: Nuk
Zjadłeś wszystkie rozumy...
Wymówkę ci zrobię:
Czemuś ani jednego nie zostawił sobie?
|
Geront
|
Irydus eee mam problem ze zmianą mail'a , jak wpisuje nowy i daje ok to się nie zmienia tyko pokazuje że hasło jest błędne, czy musze zmieniać też hasło żeby zmienić adres mail?
Musisz tylko podać swoje hasło w polu "Aktualne hasło", pozostałe zostawiasz puste aż do "e-mail", tam wpisujesz swój nowy adres. Małym drukiem, ale jest: "Aby zmienić hasło/email musisz podać ponownie aktualne hasło. " "Podaj nowy e-mail, jeśli chcesz zmienić. Uwaga! Nie można zmienić jednocześnie e-maila i hasła!"
Talent określa co człowiek robi, nie określa, kim człowiek jest.(...) Kiedy wiesz, kim jesteś, możesz dokonać wszystkiego.
|