@Fentrir: to co opisano w AC to "kolejne" ulepszenie (w sensie: dodatkowe), a nie "alternatywne".
Jaskier miał na myśli raczej coś h5-podobnego, gdzie dzięki ToE mamy możliwość wyboru ulepszeń.
Ja osobiście chciałbym zobaczyć kiedyś w grze z sagi HoMM drzewko ulepszeń rodem z Disciples ;)
To byłoby dopiero coś :D
Pozdrawiam
MiBGeront
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 28.01.2008
If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
Nobody said it would be easy, they just said it would be worth it. |
JaskierGeront
|
No, a tak właściwie, to ile jest miejsc na jednostki? Jest na pewno jakiś limit, ale czy można go obejść i dodawać jeszcze więcej? gratitude-and-remembrance
|
Acid DragonAdministrator wortalu
|
Póki co, limitu jednostek obejść się nie da. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 28.01.2008, Ostatnio modyfikował: Acid Dragon Neutralność nie zawsze jest możliwa...
|
JaskierGeront
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 30.01.2008
A właśnie, co się stało ze Slavą? gratitude-and-remembrance
|
Acid DragonAdministrator wortalu
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 30.01.2008
Oficjalnie nie wiadomo... cóż... każdy ma swoje obowiązki i życie prywatne. Neutralność nie zawsze jest możliwa...
|
JaskierGeront
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 1.02.2008
Miejmy nadzieję, że "następca" Slavy stworzy WoGa 3.59. gratitude-and-remembrance
|
Dawid ZWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 4.02.2008
Ciekawe kto jest jego następcą, chyba że nie będzie tego zastępcy i sam dokończy, ale jednak mogliby dawać więcej informacji na polskich stronach :P rosyjskiego nie znam, czeski słabo, angielski w miarę dobrze, ale co z polskimi stronami o WoGu, czemu tam nie ma konkretnych informacji :( Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 8.04.2009, Ostatnio modyfikował: Fentrir |
MiBGeront
|
Z całym szacunkiem, ale nie rozumiem. Wypowiedź jest chaotyczna, bez znaków przestankowych i wielkich liter, przez co trudno ją zrozumieć. W newsie napisałem, że wybrano następcę i że w Rosji działa grupa, która zajmie się sprawami technicznymi. A co do informacji na polskich stronach - wydaje mi się, że problemem może być brak "newsmanów", którzy byliby obyci w sprawach WoGa. W Jaskini na ten przykład aktualnie nie ma nikogo takiego. Pozdrawiam Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 4.02.2008, Ostatnio modyfikował: MiB If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
Dawid ZWędrowiec
|
Wiecie, powiem wam, trochę mi głupio powinienem zobaczyć na innych stronkach co się dzieje np: http://www.wog.acidcave.net/news.php ta jest bardzo dobra i dlatego się wstydzę, gdyż nie popatrzałem na inną stronkę przepraszam za kłopot. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 8.04.2009, Ostatnio modyfikował: Fentrir |
MiBGeront
|
@Dawid Z: niewiedza to nie problem - od tego tutaj jesteśmy, aby informować. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
SzkieletWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 12.02.2008
Uwielbiam WoG-a i nie wyobrażam sobie dalszej gry bez nowych dodatków. w 2002 roku grałem w pierwszą część Heroes 3. Wywarła na mnie wrażenie. pół roku póżniej w SoD. dopiero w 2006 roku ściągnąłem WoG 3.56. grałem w to cały czas dopóki nie kupiłem Heroesa V. w zeszłym roku ściągnąłem 3.58 system doświadczenia jednostek jest bardzo dobry i pomysłowy. dopiero 3 miesiące temu znalazłem NOWE ULEPSZENIA. gra stała się ciekawsza. Dlatego nie mogę sie doczekać nowego WoG-a. Potęga w liczbie
Nekropolia is main Live of Heroes III |
YnafJaskiniowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 12.02.2008
Cenzura by MiB Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 13.02.2008, Ostatnio modyfikował: MiB |
MiBGeront
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 13.02.2008
Witam If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
SzkieletWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 13.02.2008
Ynaf ma racje. MiB nie szkoda ci ludzi którym kasujesz posty, tematy i ogólnie ich kasujesz konta? Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 13.02.2008, Ostatnio modyfikował: Erin Potęga w liczbie
PredWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 23.03.2008
News WoG 3.59 Samagosa http://heroesland.ucoz.ru/dir/0-0-1-19-20 |
JaskierGeront
|
Co to jest? Przepraszam, ale nie znam rosyjskiego, a to chyba coś ważnego. gratitude-and-remembrance
|
PredWędrowiec
|
Welkome, registration - http://heroesland.ucoz.ru/index/3-10-0 Downloads Help - http://heroesland.ucoz.ru/load/5-1-0-13 Welcome to the world of Phoenix! Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 23.03.2008, Ostatnio modyfikował: Pred |
SzkieletWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 9.05.2008
Ale mi to newsy. Ja rosyjskiego nie znam. Potęga w liczbie
ZonulWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 30.05.2008
na zagranicznych torrentach można ściągać woga 3.59 zajmuje 1.35GB |
ZonulWędrowiec
|
"[WoG] In the Wake of Gods 3.59" | 30.05.2008
aby moc ściągać trzeba się zarejestrować na pewnej stronie http://www.downloadnova.com/search.php?a=nitroburn&q=Wog+3.59 rejestracja jest płatna |