Czy czekanie 24h kwalifikuje się jako "za długo"? Bo tyle już czekam :/
Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 7.07.2009, Ostatnio modyfikował: MiB
DirhavanaWeteran
|
"Pytania i prośby" | 7.07.2009
Czy czekanie 24h kwalifikuje się jako "za długo"? Bo tyle już czekam :/ Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 7.07.2009, Ostatnio modyfikował: MiB I've got no choice
All the world I've seen before me passing by You don't care about how I feel I don't feel it anymore You don't care about how I feel I don't feel it anymore |
KordanGeront
|
Wiadomość doszła, ale mam wrażenie, że karta postaci jest niekompletna (ucięta?). Przetoż jako przez jednego człowieka grzech wszedł na świat, a przez grzech śmierć; tak też na wszystkich ludzi śmierć przyszła, ponieważ wszyscy zgrzeszyli.
Rz 5,12 |
MiBGeront
|
Witam PW dochodzą natychmiast, ale oczekują w folderze "do wysłania" aż do momentu ich odebrania przez odbiorcę. Dzięki temu wiadomo czy ktoś już przeczytał wiadomość, czy też nie. Pozdrawiam If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
Nobody said it would be easy, they just said it would be worth it. |
NukGeront
|
"Pytania i prośby" | 9.07.2009
Wyczyściłem Waszą rozmowę, dalsze wyjaśnienia proponuję przez ulubione PW :P Pozdrawiam Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 9.07.2009, Ostatnio modyfikował: Nuk Talent określa co człowiek robi, nie określa, kim człowiek jest.(...) Kiedy wiesz, kim jesteś, możesz dokonać wszystkiego.
|
NemezisWędrowiec
|
"Pytania i prośby" | 19.07.2009
Przepraszam za mój głupi post ale nie wiem do kogo się zwrócić o pomoc ;( Czy jest możliwość zmiany nicka? Jakoś nie mogę znaleść takiego tematu w Jaskini i tym samym błądzę. Proszę o oświecenie i o wyrozumiałość :D |
CorwinWeteran
|
Napisz PW do Sulia albo Nuk. Mam nadzieję że Ja jako rezydent swoją odpowiedzią nie uraziłem nikogo z weteranów. Nie było to moim celem. Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 19.07.2009, Ostatnio modyfikował: Corwin |
NukGeront
|
Była już taka prośba w Kordegardzie - tak jak wtedy pisałem, należy odezwać się do Pretorii(najlepiej Sulia lub ja) i napisać co i jak :) EDIT: Wyprzedziłeś mnie :P Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 19.07.2009, Ostatnio modyfikował: Nuk Talent określa co człowiek robi, nie określa, kim człowiek jest.(...) Kiedy wiesz, kim jesteś, możesz dokonać wszystkiego.
|
MiBGeront
|
Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Zachęcam do zapoznania się z Przewodnikiem, a szczególnie sekcją Z czym do kogo. Pomocny może się również okazać formularz kontaktowy. Pozdrawiam If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
NemezisWędrowiec
|
Bardzo Wam dziękuję :) Masz rację MiB - warto się zapoznać a nie od razu siarę w Jaskini robić xD . Dziękuję jeszcze raz! |
MiBGeront
|
Nie ma problemu. Jaskinia to całkiem spory serwis i trochę zajmuje jego poznanie ;-) Pozdrawiam If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
KordanGeront
|
"Pytania i prośby" | 18.09.2009
Znudził mnie mój avatar. Chciałem sobie go zmienić więc wybrałem inny z "osobistych"... No i niestety dalej mam ten sam. Dlaczego? Przetoż jako przez jednego człowieka grzech wszedł na świat, a przez grzech śmierć; tak też na wszystkich ludzi śmierć przyszła, ponieważ wszyscy zgrzeszyli.
Rz 5,12 |
IrydusGeront
|
"Pytania i prośby" | 18.09.2009
A osobiste w ogóle działają? Zawsze jak przeglądałem awatary, w osobistych pisało "Nie znaleziono awatarów" :/ ktoś mi powie o co tu chodzi? Zjadłeś wszystkie rozumy...
Wymówkę ci zrobię: Czemuś ani jednego nie zostawił sobie? |
MiBGeront
|
"Pytania i prośby" | 19.09.2009
@Irydus: Osobiste to te, które Ty uploadowałeś samodzielnie. @Kordan: zaraz sprawdzę. Pozdrawiam If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
McGregorGeront
|
"Pytania i prośby" | 25.09.2009
Jak to znudził? Operacja plastyczna? Głupi nie wie że jest głupi, a mądry to wie.
|
TaglarMieszkaniec
|
"Pytania i prośby" | 23.10.2009
Witam wszystkich! Mam jedno pytanie. Nie igraj z ogniem, bo się poparzysz.
|
MiBGeront
|
"Pytania i prośby" | 23.10.2009
@Taglar: ciągle są :-) Co jakiś czas tylko Pretorianie publikują na stronie głównej oficjalne ogłoszenie o awansowaniu danej osoby :-) Ale kiedy to nastąpi wiedzą chyba tylko Sulia z Nukiem ;-) Pozdrawiam Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 23.10.2009, Ostatnio modyfikował: MiB If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
MosquaWeteran
|
"Pytania i prośby" | 5.01.2010
Do kogo się zwrócić, jeżeli chcę zaoferować pomoc w rekonstrukcji działu HoMMIV? Napisałam do tych co teoretycznie zajmują się tym działem ale odpowiedzi nie ma. Sama mogłabym zrobić stronkę z danymi, ale z dość skromną szatą graficzną. Potem tylko ktoś przyozdobi i będzie dobrze. |
TaroWeteran
|
Mosqua - na chwilę obecną nawet czarno - biała strona z polskimi znakami i podstawowymi informacjami będzie lepsza niż to co jest teraz. Nie wiem, do kogo powinnaś się zwrócić, ale MiB jest ogólnie zorientowany i trochę siedzi tu w JB. Może on będzie wiedział co i jak? A jakby coś wypaliło i potrzebowałabyś jakiegoś artykułu lub czegoś w ten deseń, to napisz mi. Bez Komentarza - mój kanał na youtube.
|
IrydusGeront
|
Prawda o dziale HoMM IV jest taka, że Konstruktor, który stronę robił gdzieś przepadł :/ Zjadłeś wszystkie rozumy...
Wymówkę ci zrobię: Czemuś ani jednego nie zostawił sobie? |
KonquerGeront
|
"Pytania i prośby" | 6.01.2010
W takich sprawach trzeba zwrócić się do szefa. Play the middle if you want to survive.
|