A jest gdzieś jakaś lista kart / procków / inne hardware, które sprawiają problemy? Czy trzeba przekonać się na własnej skórze?
ToWeRH3Wędrowiec
|
A jest gdzieś jakaś lista kart / procków / inne hardware, które sprawiają problemy? Czy trzeba przekonać się na własnej skórze? |
Eremita AvatarWeteran
|
Heroes 3 ta kwestia nie dotyczy, a jeśli dotyczy to i tak rozwiązuje je wszystkie hd mod (a zadałeś pytanie w komnacoe H3) "Draculi i wszystkim wampirom, które kochałem..."
|
BaronusWędrowiec
|
Mozesz wpisac w wyszukiwarce np. Heroes 3 problem to ci wyskoczy z czym maja problem. Tego jest najwiecej z tym ze czesto pisza tacy co w ogole nie maja pojecia o niczym i mogli pokasowac pliki. Jesli problem ma tylko jeden to moze byc jego wina. Jesli sie powtarza to cos z komputerem. Ale wtedy ktos juz to pewnie rozwiazal. |
ToWeRH3Wędrowiec
|
@Avatar, pytałem też o H5, a nie chciałem robić bałaganu i zadawać tego samego pytania w każdym dziale, od H1 po H5 ;) A jak już tu piszę, to mam dwa pytania o Jebus-Cross: |
demoxikWędrowiec
|
kampania pochód nieumarłych, nie mogę znalezc siedliska stworzen ktore mam oflagować, już 2h szukam na całej mapie gdzie to może być, jest jakiś sposób aby sprawdzić gdzie jest te siedlisko? |
ToWeRH3Wędrowiec
|
Tak samo jak Ci pisałem w tym temacie: |
demoxikWędrowiec
|
gdzie znajdę Ciemnoniebieski namiot w kampanii Spalenie Tatalii? |
ToWeRH3Wędrowiec
|
Jak mnie pamięć nie myli, to w tej mapie był bug, na mapie był ciemnoniebieski strażnik, zaś namiot był jasnoniebieski... Trzeba to sobie poprawić w edytorze, albo korzystać z alternatywnej trasy. |
ToWeRH3Wędrowiec
|
Jaki jest najlepszy template dla początkującego na lobby? |
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
Na Jebusie zdaje się niczego nie brakować. To dość bogate mapy z reguły. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
LuckyCloverWędrowiec
|
Mody na Outcasty i inne nowości miną a stary dobry Jebus pozostanie-dlatego warto uczyć się właśnie jego. |
ToWeRH3Wędrowiec
|
No właśnie się tak zastanawiam, na czym polega mój problem na pvp. Czy z braku zasobów na odpowiedni rozwój, czy z powodu głupich przyzwyczajeń do gry na AI. I chyba bardziej się skłaniam do tego drugiego powodu. Widzę 20stu 7levelowych strażników, to odpuszczam bo przyrost z jeszcze jednego tygodnia się przyda. A w tym czasie przeciwni kosi strefę neutralną z puszek... :( |
LuckyCloverWędrowiec
|
Po pierwsze tak gra w pvp to coś ekstremalnie innego od singla-tu nie ma czekania, |
ToWeRH3Wędrowiec
|
Nie znam człowieka, ale zaraz go sobie na yt odszukam. Akurat angielski nie powinien być jakąś wielką przeszkodą. |
LuckyCloverWędrowiec
|
Zawsze możesz napisać "password by pm" w stworzonej grze-czyli osoba chcąca z tobą zagrać musi przejść weryfikacje- Później mi napisz czy spodobał Ci się styl gry Meridiana (o ile znajdziesz czas aby go oglądać). ;) |
demoxikWędrowiec
|
gdy wróg ucieka, to armia zostaje u niego czy jak to jest? |
ToWeRH3Wędrowiec
|
Jeśli bohater przegrywa, to artefakty przechodzą na zwycięzce, a pokonany bohater znika. |
demoxikWędrowiec
|
szkoda, że wrogowie uciekają a jak mamy oflagowane siedlisko stworzeń to tylko tam możemy kupować stworzenia? Nie ma karawan? |
ToWeRH3Wędrowiec
|
Nie ma karawan. Stworzenia kupujemy tylko w siedliskach (wyjątek dungeon, który ma specjalny budynek "portal przyzwania"). W SoD możemy wykupić tylko tygodniowy przyrost (1ego dnia tygodnia przepadają niewykupione jednostki), w HotA się kumulują przyrosty tygodniowe. |
BaronusWędrowiec
|
Mozna zrobic ze sie kumuluja za pomoca hd edycji. Pare cyferek. To czyni gre duzooo!!! Przyjemniejsza. Nie musisz latac co tydzien . |