A jest gdzieś jakaś lista kart / procków / inne hardware, które sprawiają problemy? Czy trzeba przekonać się na własnej skórze?
ToWeRH3Wędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 3.08.2021
A jest gdzieś jakaś lista kart / procków / inne hardware, które sprawiają problemy? Czy trzeba przekonać się na własnej skórze? |
Eremita AvatarWeteran
|
Heroes 3 ta kwestia nie dotyczy, a jeśli dotyczy to i tak rozwiązuje je wszystkie hd mod (a zadałeś pytanie w komnacoe H3) "Draculi i wszystkim wampirom, które kochałem..."
|
BaronusWędrowiec
|
Mozesz wpisac w wyszukiwarce np. Heroes 3 problem to ci wyskoczy z czym maja problem. Tego jest najwiecej z tym ze czesto pisza tacy co w ogole nie maja pojecia o niczym i mogli pokasowac pliki. Jesli problem ma tylko jeden to moze byc jego wina. Jesli sie powtarza to cos z komputerem. Ale wtedy ktos juz to pewnie rozwiazal. |
ToWeRH3Wędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 5.08.2021
@Avatar, pytałem też o H5, a nie chciałem robić bałaganu i zadawać tego samego pytania w każdym dziale, od H1 po H5 ;) A jak już tu piszę, to mam dwa pytania o Jebus-Cross: |
demoxikWędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 8.08.2021
kampania pochód nieumarłych, nie mogę znalezc siedliska stworzen ktore mam oflagować, już 2h szukam na całej mapie gdzie to może być, jest jakiś sposób aby sprawdzić gdzie jest te siedlisko? |
ToWeRH3Wędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 9.08.2021
Tak samo jak Ci pisałem w tym temacie: |
demoxikWędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 10.08.2021
gdzie znajdę Ciemnoniebieski namiot w kampanii Spalenie Tatalii? |
ToWeRH3Wędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 10.08.2021
Jak mnie pamięć nie myli, to w tej mapie był bug, na mapie był ciemnoniebieski strażnik, zaś namiot był jasnoniebieski... Trzeba to sobie poprawić w edytorze, albo korzystać z alternatywnej trasy. |
ToWeRH3Wędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 11.08.2021
Jaki jest najlepszy template dla początkującego na lobby? |
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
Na Jebusie zdaje się niczego nie brakować. To dość bogate mapy z reguły. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
LuckyCloverWędrowiec
|
Mody na Outcasty i inne nowości miną a stary dobry Jebus pozostanie-dlatego warto uczyć się właśnie jego. |
ToWeRH3Wędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 12.08.2021
No właśnie się tak zastanawiam, na czym polega mój problem na pvp. Czy z braku zasobów na odpowiedni rozwój, czy z powodu głupich przyzwyczajeń do gry na AI. I chyba bardziej się skłaniam do tego drugiego powodu. Widzę 20stu 7levelowych strażników, to odpuszczam bo przyrost z jeszcze jednego tygodnia się przyda. A w tym czasie przeciwni kosi strefę neutralną z puszek... :( |
LuckyCloverWędrowiec
|
Po pierwsze tak gra w pvp to coś ekstremalnie innego od singla-tu nie ma czekania, |
ToWeRH3Wędrowiec
|
Nie znam człowieka, ale zaraz go sobie na yt odszukam. Akurat angielski nie powinien być jakąś wielką przeszkodą. |
LuckyCloverWędrowiec
|
Zawsze możesz napisać "password by pm" w stworzonej grze-czyli osoba chcąca z tobą zagrać musi przejść weryfikacje- Później mi napisz czy spodobał Ci się styl gry Meridiana (o ile znajdziesz czas aby go oglądać). ;) |
demoxikWędrowiec
|
gdy wróg ucieka, to armia zostaje u niego czy jak to jest? |
ToWeRH3Wędrowiec
|
Jeśli bohater przegrywa, to artefakty przechodzą na zwycięzce, a pokonany bohater znika. |
demoxikWędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 13.08.2021
szkoda, że wrogowie uciekają a jak mamy oflagowane siedlisko stworzeń to tylko tam możemy kupować stworzenia? Nie ma karawan? |
ToWeRH3Wędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 13.08.2021
Nie ma karawan. Stworzenia kupujemy tylko w siedliskach (wyjątek dungeon, który ma specjalny budynek "portal przyzwania"). W SoD możemy wykupić tylko tygodniowy przyrost (1ego dnia tygodnia przepadają niewykupione jednostki), w HotA się kumulują przyrosty tygodniowe. |
BaronusWędrowiec
|
"Pytania i problemy" | 14.08.2021
Mozna zrobic ze sie kumuluja za pomoca hd edycji. Pare cyferek. To czyni gre duzooo!!! Przyjemniejsza. Nie musisz latac co tydzien . |