1. Szkielet - Kościej
2. Gog - Magog
3. Ważka -Smocza ważka
4.Gorgona - Wielka gorgona
5.Czart-Czarci lord
6.Czarny rycerz- Mroczny rycerz
7.Anioł-Archanioł
Gorgona to piąty poziom.
InvictusWeteran
|
"Najlepsze jednostki" | 8.10.2008
Gorgona to piąty poziom. Wieczna chwała żołnierzom Armii Krajowej!
|
Haav GyrGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 9.10.2008
Przydałoby się oprócz wymieniania jednostek, chociaż jakieś proste uzasadnienie, czemu te a nie inne. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 10.10.2008, Ostatnio modyfikował: Filus //From the beginnin to end
Losers lose, winners win This is real, we ain got to pretend The cold world that we in Is full of pressure and pain I thought it would chane But its stayin the same// |
Predix 0.1 betaMieszkaniec
|
Ja osobiście nie zgadzam sie w 90% z tą ostatnio podaną listą. |
Haav GyrGeront
|
To ja z Tobą sie nie zgodzę, bo można określić co jest lepsze czy gorsze w większości przypadków. Twój przykład jest zły, choćby z tego powodu, że Archainoła możesz dodatkowo wzmocnić czarami, oraz przede wszystkim wskrzesić. Smoka już nie. A tak ogólnie to oceniamy jednostki, a nie możliwości dodatkowe gry;) Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 9.10.2008, Ostatnio modyfikował: Haav Gyr //From the beginnin to end
Losers lose, winners win This is real, we ain got to pretend The cold world that we in Is full of pressure and pain I thought it would chane But its stayin the same// |
|
mój przykład nie jest najlepszy ale nie jest zły. Poza tym napisałes kilka ciekawych rzeczy Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 9.10.2008, Ostatnio modyfikował: Predix 0.1 beta |
Haav GyrGeront
|
Wskrzeszasz Archanioła kiedy jeszcze "żyje" przynajmniej 1 jednostka. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 22.05.2012, Ostatnio modyfikował: Haav Gyr //From the beginnin to end
|
"Najlepsze jednostki" | 10.10.2008
Umiesz czytać ze zrozumieniem Jeżeli chodzi o moje typy na suche staty to bedzie tak Wiesz co nie chce mi się pisać kolejnego spamowego posta w tym temacie więc dopisze tu Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 10.10.2008, Ostatnio modyfikował: Predix 0.1 beta |
Haav GyrGeront
|
Filus - żeby nie było na mnie:) Napiszę jeszcze raz: Archanioła wskrzeszasz gdy jeszcze "żyje" conajmniej 1 jednostka, także w walce 1 vs. 1 ( nie 1 na 1 w ilościach!) //From the beginnin to end
Archidyplomata KameliaszGeront
|
Predrix: 1) Nazwy creatów piszemy z wielkiej litery. Co do ogólnej konwersacji: Popieram stronę Haav Gyra. Rzekłem co rzec miałem, teraz pójdę poświętwać, bo nieoczekiwanie stałem się Jaskiniowcem. |
KordanGeront
|
Predrix... Twoje błędy w pisowni mnie bolą...
A teraz na temat: Co do reszty nawet się zgodzę. Przetoż jako przez jednego człowieka grzech wszedł na świat, a przez grzech śmierć; tak też na wszystkich ludzi śmierć przyszła, ponieważ wszyscy zgrzeszyli.
Rz 5,12 |
GhulkWeteran
|
Ale ma 60 HP. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 29.07.2012, Ostatnio modyfikował: Ghulk "Trzeba jeszcze mieć w co wierzyć
By się z własną pieśnią zmierzyć." |
WojradGeront
|
"Najlepsze jednostki" | 12.10.2008
Ale to zależy od wersji, w której gramy. Może być: A wracając do tematu: Szamani to bardzo dobra jednostka, jedyna z 4 poziomu, która ma aż 60 HP. "Jestem Wiecznym Wojownikiem i moje przeznaczenie jest już określone, moim przeznaczeniem jest wojna i śmierć, moim przeznaczeniem jest strach..."
Michael Moorcock |
GemMieszkaniec
|
"Najlepsze jednostki" | 14.10.2008
1.Szkielet/Kościej , bo nekromancja je wskrzesza i można mieć ich nawet 2000+ |
KantherMieszkaniec
|
1. Szkielety- bo można mieć ich naprawdę dużo lub centaury bo mają dobre staty ghtgfghftuhythytjh... przynajmniej jestem orginalny
|
InvictusWeteran
|
Argumentację, że szkielety są dobre, bo jest ich dużo, gdy ma się nekromancję wydaje mi się trochę śmieszna. A centaurów nie można dużo mieć? Strzela dwukrotnie A to żywiołaka burzy: Bez ograniczeń w walce wręcz, wrażliwość na Błyskawicę oraz Burzę ognia. Wieczna chwała żołnierzom Armii Krajowej!
|
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
Brak ograniczeń w walce wręcz nie działa i nie Burza Ognia tylko Łańcuch Piounów. Jeżeli chodzi o centaury to nie masz racji, bo szkielety mogą zdeklasować inne jednostki pod względem liczebności. Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 14.10.2008, Ostatnio modyfikował: Hellburn Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
InvictusWeteran
|
1.Wiedziałem, że coś z tymi specjalnymi jest nie tak. Wieczna chwała żołnierzom Armii Krajowej!
|
|
"Najlepsze jednostki" | 15.10.2008
To, co powiedziałeś, zabrzmiało jakby Ifryty i Mirydy kontratakowały z zaświatów. Precyzuj to, co mówisz, bo kontratak a Tarcza Ognia to dwie zupełnie inne rzeczy. Co do kłótni o Szkielety - popieram Invictusa. Spróbuj zdobyć ich dużo, mając boha bez Nekromancji. Liczba modyfikacji: 2, Ostatnio modyfikowany: 26.05.2012, Ostatnio modyfikował: Kameliasz |
DagonWeteran
|
O bosh... Jakie pirackie tłumaczenie? Zwracasz komuś uwagę, a z tego co widzę nie masz zielonego pojęcia na ten temat. Gdybyś chociaż przeczytał ze zrozumieniem wypowiedź Wojrada wiedziałbyś, że w Polsce można wyróżnić co najmniej 2 różne tłumaczenia H3. @sory za offtop, ale jestem uczulony na bzdury... It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
|
|
Bzdurom precz, przepraszam za offtop. |