Nie mam innej partycji bo to stary MacBook odpalony z windy :D Ale spróbuję gdzieś to „wsadzić” :p
ThalgonisWędrowiec
|
Nie mam innej partycji bo to stary MacBook odpalony z windy :D Ale spróbuję gdzieś to „wsadzić” :p |
ThalgonisWędrowiec
|
Jest OK - dziękuję :) |
Włodarz HellburnAdministrator wortalu
|
Instalator HotA ma wbudowane tylko dwa języki: rosyjski i angielski. HDmod, który instaluje się razem z HotA ma nieco więcej opcji językowych, ale nie wpływa on na spolszczenie całej gry, a jedynie niektórych elementów. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
ThalgonisWędrowiec
|
Działa - jeszcze raz dziękuję :) |
conrashiftWędrowiec
|
Cześć wszystkim, Mam problem ze spolszczeniem. Pobieram najnowszą wersję 1.7.2, wklejam ją do folderu z grą i następnie gra nie może się uruchomić. Grę jako mod pobrałem prosto z GOGa, który można prosto pobrać w ramach GOG OneClics Mods. Tylko to jest wersja 1.7.3, może to być spowodowane różnymi wersjami? |
Eremita AvatarWeteran
|
Na 100% jest to spowodowane różnymi wersjami. "Draculi i wszystkim wampirom, które kochałem..."
|
|
Spolszczenie 1.7.2 instalujesz na HotA 1.7.2... Spolszczenie do 1.7.3 jeszcze nie zostało przygotowane. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
conrashiftWędrowiec
|
Dziękuję za szybką odpowiedź :) |
|
Mówimy o tym obiekcie z Wastelandów? Przetestowałem i #soa1. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
djrysWędrowiec
|
Wersja 1.73 spolszczenia instaluje się w złym katalogu w hom 3 complete a gog tworzy osobny katalog do horn of the abyss nie ma możliwości przed instalacją wybrać katalogu instalacji Liczba modyfikacji: 1, Ostatnio modyfikowany: 17. czerwca, Ostatnio modyfikował: djrys |
|
Prawdopodobnie już wcześniej miałeś zainstalowane spolszczenie z instalatora. Odinstaluj je, a potem zainstaluj w nowej lokalizacji. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
BegrezenWędrowiec
|
Zauważyłem że nie wszystkie jednostki posiadają ten nowy opis np. "jednostka x poziomu walcząca wręcz", od czego to jest zależne? nie powinno pokazywać tej informacji przy każdej jednostce stojącej na mapie przygody? |
|
Bardzo ci dziękuję za ten raport, jest to definitywnie kwestia spolszczenia, muszę się temu bliżej przyjrzeć. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
|
Błąd ten jest pojawia się gdy pierwsza linijka zostaje złamana w wyniku dużej liczby znaków. HotA Crew została poinformowana o tym błędzie. Powiedzieli, że spróbują to naprawić. Worship me, and I may yet be merciful...
Then again, maybe not. |
BegrezenWędrowiec
|
Po skorzystaniu z Altany, po wejściu do niej drugi raz, zamiast komunikatu tekstowego otrzymujemy tylko taką wiadomość "(" |
BegrezenWędrowiec
|
banki wodne ze zjawami i żywiołakami wody nazywają się dokładnie tak samo w edytorze map: wrak/wrak. |