Oberża pod Rozbrykanym OgremZatęchłe Archiwum - "Regulamin" |
---|
Irydus27.02.2010Post ID: 53400 |
Regulamin Gildii Łowców Przygód Wstęp 1. Regulamin *obowiązuje* wszystkich GŁuPoli, z Moderatorami włącznie. Rekrutacja 5. Aby dołączyć do GŁuPoli należy przygotować kartę postaci według podanego wzorca i umieścić ja w Galerii Bohaterów. Ballady 8. Balladę prowadzi tylko i wyłącznie jeden MG. Karty postaci 21. Ilość kart postaci jest nieograniczona. Każdy GŁuPol może mieć ich ile zechce. Uprasza się jednak o umiar w tych sprawach. NPC 25. NPC to każda postać występująca w Balladach, nie posiadająca karty postaci. Kary 27. Karę za złamanie regulaminu ustanawia MG lub Szef. - upomnienie Zakończenie 30. Wszelkie odwołania należy kierować do Szefa GŁP © do GŁuPoli ma Tull |
Irydus9.05.2012Post ID: 69041 |
Z dniem dzisiejszym zaczął obowiązywać nowy punkt w regulaminie:
Obecnie kartografem jestem ja :] |
Irydus28.05.2012Post ID: 69293 |
Z dniem dzisiejszym zaczął obowiązywać nowy punkt w regulaminie:
|
Agon29.05.2012Post ID: 69452 |
A co znaczy "post zbyt wulgarny"? Jak stworzę bandę złych orków, którzy rzucają [cenzura] na lewo i prawo, a będzie to leżeć w ich naturze, to jest to dopuszczalne? Przypominam, że wulgaryzmy dozwolone są w balladach, w tematach technicznych nie. - Ir |
Irydus29.05.2012Post ID: 69454 |
Dobre pytanie :] Prawda jest taka, że to sformułowanie daje prawo gwardzistom, o decydowaniu co jest zbyt wulgarne, a co nie :] |
Agon29.05.2012Post ID: 69455 |
Tylko mam nadzieję, że nie będzie to coś w stylu: "O ten użył raz przekleństwa w balladzie, ale go nikt nie lubi, to zrobię sobie z niego jaja i cały mu post usunę hehehehehe HOHO!" |
Imbryczkolot Field30.05.2012Post ID: 69460 |
Aż chyba zacznę zaglądać z powrotem do ballad :> |