Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Avatary" |
---|
Ghost25.07.2006Post ID: 3245 |
No, jest avatar, to można mówić. To jest Książe z Prince of Persia: Warrior Within. Był bardzo seksowny z powodu swej mhroczności, więc go wziąłem. Faramir mi powiedział, że jest reggae'owski. :P W sumie, to chciałem sobie walnąć takiego Piramidogłowego albo innego potworka z Silent Hillów, ale mi nie dali. :-( |
Hubertus28.07.2006Post ID: 3387 |
Nie wiem skad fizycznie pochodzi mój awatar, leżał sobie w dawnej Galerii i akurat pasował do zmiany mojego image więc go wziąłem i od dłuższego już czasu jest moim wizerunkiem w Jaskini. Przytoczę jeszcze moją historię gdyż nowi pewno jej nie znają, a wiąże się ona z awaterem. W ogóle początkowo miałem jeszcze inny awatar, ale po bliższym obejrzeniu, okazało się, że przedstawia mrocznego elfa, a nie wampira, i wtedy zmieniłem go na ten o którym piszę powyżej (ostatnio dowiedziałem się że w ogóle to tamtem był wizerunek był najlepszy wg części Jaskiniowców, ech konserwatyści ;p) |
Farmerus3.08.2006Post ID: 3541 |
Niestety po dziś dzień tkwię w niewiedzy odnośnie źródła swojego avatara. Jam zaś wybrał go dość niespodziewanie. Od lat prawie dwóch planuję zmienić imię, biogram i ava na podłego (ale niesmiałego) goblina, który to bardziej do mnie chyba pasuje. Przyznam jednak szczerze, że strasznie przywykłem do tej bladej morduchny i będzie mi jej bardzo brakowało. Pozdrawiam, |
Fristron3.08.2006Post ID: 3544 |
Ja nawykłem pieczętować się wizerunkiem owego jegomościa po lewo od postu (w różnych formach :) ), do którego zwracają się per Kian Alvane. Avatar pochodzi z artów z gry Dreamfall: The Longest Journey, na którą to do niedawna uparcie czekałem, a od soboty, kiedy ją skończyłem jestem jej zaciekłym fanem :] . Avatar przedstawia ciekawą postać apostoła-fanatyka, ostatecznej broni na ścieżce Prawdziwej Wiary (znaczy tak twierdzi ten gościu :) widać że fanatyk :P ). Postać może i niepodobna do Fristrona z AvLee, ale za to jego wizerunek tak :] . Przynajmniej dopóki nie zdejmie kaptura, bo wtedy widać, że jest ciemnej karnacji i ma krótkie, czarne włosy, a nie jest białolicym długo- i siwowłosym gościem ;p . |
Shadow3.08.2006Post ID: 3545 |
Mój avatar to rycerz pegazów z gry Disciples 2. |
Feanor3.08.2006Post ID: 3548 |
Mój avatar to twarz Raziela z serii Legacy of Kain. Z tego co wiem, pierwszy raz ta postać pojawia się w Legacy of Kain: Soul Reaver. Był on wielkim wojownikiem i członkiem bractwa Sarafanów, walczącego z wampirami. Zginął na polu bitwy i został pochowany w mauzoleum wraz z pięcioma innymi Sarafanami. Później Kain wskrzesił ich jako wampiry, by byli jego przybocznymi, zaufanymi dowódcami. Raziel był ulubieńcem Kaina. W tym świecie o nazwie Nosgoth wampiry co jakiś czas mutują. Nasz bohater uległ mutacji przed swoim mistrzem i wyrosły mu skrzydła. Kain wpadł w wściekłość, złamał skrzydła i kazał zrzucić Raziela do Otchłani. Nasz dzielny wampir jednak nie zginął, został ocalony przez Elder Goda, który później okaże się Hyldenem, demonem i "głównym złym". Wtedy Raziel został demonem, stracił dolną szczękę, którą zakrył swoją starą szarfą, woda wypaliła mu brzuch. Od tamtej pory żywi się duszami i ściga Kaina po całym świecie. Później, w walce z Kainem, zdobył eteryczny miecz - Reaver. Kain miał jego materialną wersję, a Raziel eteryczną. O tym co było dalej - odsyłam do gry :D A samego avatara wyciąłem z tapety :) |
Geomanta Ururam Tururam4.08.2006Post ID: 3571 |
Żródłem dla mojego avatarka jest obrazek "Fokker DR ake" Douglasa Shulera (przez samo h!), mojego ulubionego artysty fantasy. Z tego samego obrazka pochodził też avatar niegdys obecnego w Jaskini Wernera Holta. |
Ymir1.09.2006Post ID: 4510 |
Oj taaak lubie tą serię (gostka też zrsztą lubie) |
Nagash2.09.2006Post ID: 4560 |
Skąd mój av pochodzi nie trzeba by długo mówić - z galerii oczywiście ( dokladnie to Nagash z h3) Już od baaardzo dawna miałem go zmienić lecz jakoś nie znalazłem lepszej facjaty - lub też nie mogę się z nią rozstać. Sam nie wiem:) Wydaje mi się że już zostanie:))) |
Targon3.09.2006Post ID: 4572 |
A mój avatar to Garrett z Thief'a: Dark Project i jestem z niego dumny. ;) Jest to najlepsza postać jaką grałem. Przekonałem się do czego może być zdolny złodziej (nie można nazwać go zwykłym). Nie jest zły, nie jest dobry - to mi pasuje. |
Mr. Rabbit14.09.2006Post ID: 4851 |
Witam Wydaje mi się, że mój avatar jest wszystkim znajomy, ale jeżeli jest ktoś kto nie zna tej postaci to wspomnę tylko, że jest to postać z gry serii Warcraft. Wybrałem tą postać ze względu na szacunek jaki żywię do tej gry i jej historii. Poza tym ów postać ma bardzo ciekawą swoją historię i jej mroczne piętno jakie napotkała prezentuje to jak się czuje w real. Poza tym nie ma o czym mówić... Zdravim |
Infero20.09.2006Post ID: 4966 |
Nie wiem!!! |
Iluminatorka Aerilien20.09.2006Post ID: 4970 |
Infero, postać na Twoim avatarze to Dawn, bohaterka komiksu Josepha Linsnera. |
Infero6.10.2006Post ID: 5282 |
Dzięki Aerilien:) |
Włodarz Hellburn12.11.2006Post ID: 5883 |
Mój avatar pochodzi z gry "Strife" (silnik doom'a). Przedstawia strażnika formacji zwanej "Porządkiem" (The Order). |
Infero12.12.2006Post ID: 6602 |
Poznajecie tego Pana? :) |
Mroczny Elf3.06.2007Post ID: 16162 |
Mój jest z HoMM V. Wyciąłem drania z gry. :P |
Nuk3.06.2007Post ID: 16171 |
Poznajecie tego diabła? :P |
Avonu3.06.2007Post ID: 16172 |
|
Nano3.06.2007Post ID: 16177 |
Mój avek to Mroczny Mesjasz Z Dark Messiah'a |