Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Dlaczego zostałeś Jaskiniowcem/Osadnikiem?" |
---|
Magik25.03.2004Post ID: 11104 |
Tak dokładnie to była moja wypowiedź jako mieszkańca. Myślałem, że to jedno i to samo. No to przepraszam, że mój post się tutaj znalazł ale chyba warto przeczytać pozytywne rzeczy o tej stronce. [color=olive:c2d42acfb5]Nie masz za co przepraszać. Ja tylko głośno tam myślałam czy aby nie wprowadzić nowego tematu:). Cieszę się, że tak pozytywnie myślisz o stronce. |
Haav Gyr25.03.2004Post ID: 11105 |
A ja jeszcze(narazie) nie jestem Osadnikiem i wbrew pozorom mi się wcale do tego nie śpieszy, w obecnej chwili moją potrzebę samorealizacji odnośnie herosów zapokaja konto w Imperium i wypowiedzi na forum. |
Damiaen26.03.2004Post ID: 11106 |
Choć nie jestem jeszcze Osadnikiem to wpiszę się tu... I basta! Napiszę jednak dlaczego chciałbym nim zostać. Otóż pociaga mnie mozliwość publikacji tu sweych (watpliwej jeszcze jakości) dzieł literackich. Jeśli jednak nie zostałbym osadnikiem, to nie będę żałował - poznałem tu wiele osób z którymi rozmowa jest prawdziwym balsamem dla duszy miłośnika dobrej literatury, wiele osób z których poznania jestem naprawdę dumny i zaszczycony. I nikt mi tego nie odbierze... No chyba, że by mi wyprali mózg. He, he.... |
Konquer2.04.2004Post ID: 11107 |
A było to tak: - Echhhh... Pop. Nie zauważyłeś czegoś? Minęło jakieś pół roku:// - Ja: Patrz! Minęło jakieś pół roku: Wchodzę do domu, a tu przedpokój zawalony pudłami. W tym momencie upuściłem wszystko, co miałem w rękach. Od tej pory zacząłem regularnie grać w Heroes ]I[. Kupiło się dodatki, poprzechodziło wszystko co było do przejścia. Minęło jakieś pół roku:// - Co robisz? - pytał Pop. //Minęły jakieś dwa lata:// Miłość do Herosów powróciła. Google => "Heroes 3". Wyskakuje 45526565043750843520137 stron o Heroes ]I[, a w tym gąszczu 1 strona zwąca się "Jaskinia Behemota". [a teraz w WIELKIM przyspieszeniu] Czytam sobie forum, zaglądam do różnych zakamarków, odnajduję "Krainę WoG", zachwycam się na możliwościami, ściągam WoG - a i powala mnie ilość rzeczy, które zostały dodane od poprzedniej "wersji". ......wreszcie przybyłem tutaj. Jest to wersja BARDZO skrócona, nie wiem czy na pewno tak (w końcu to już tyle lat....) i nie do końca w takiej kolejności, ale sens pozostaje ten sam. |
Kozlov22.05.2004Post ID: 11108 |
Moje pierwsze spotkanie z Jaskinią odbyło się na nocce (chyba nie muszę tłumaczyć co to :lol: ) Wpisałeeeeem w wyszukiwarce "mapy do h3". No i proszę. Wyskoczyła Jaskinia. Pościągałem parę mapek itd. Po ich obejrzeniu uznałem je za całkiem dobre (sam parę zrobiłem). I tak czasami wracałem do działu download. W końcu nawet WOGa sciągnąłem:) Pewnego dnia coś mnie tknęło. Byłem bardzo ciekawy co tu właściwie się "wyprawia" i postanowiłem wstąpić nie tylko z powodu mojego maniactwa do Heroesów, ale żeby mieć możliwość podzielenia się wrażeniami z gry, a przede wszystkim pojechać na pierwszy w życiu jakiś zlot (nigdy na takim nie byłem) :cry: To by chyba było tyle.....! |
Crag22.05.2004Post ID: 11109 |
Moje pierwsze zetknięcie odbyło sie na początku 2001 roku. Miałem modem i dostęp do internetu = ok 4-5 razy na miesiąc. Wchodziłem tu, żeby ściągnąć mapki do heroesa. Wniosek o klucz złożyłem dopiero w marcu 2004 r. bo teraz już nie jestem modemowcem. I tak od dokładnie już 2 księżyców jestem w Jaskini:). I siedzę sobie tutaj i klikam posty, i staram się dostać jakieś zadanie. :) |
Enialis23.05.2004Post ID: 11110 |
No ja chciałem poznać ludzi na forum, a nie być gościem... ale w ankiecie zagłosowałem na "dla opwiadań", ale to niechcący. |
Hetman jOjO25.05.2004Post ID: 11111 |
looknij do Kantorka na pewno się nadasz! |
Deresiusz5.07.2004Post ID: 11112 |
Dlaczego zostałem osadnikiem? Hmm.. No...Dla Heroesów... tak dokładnie to nie powiem, bo sam nie wiem. :oops: Chciałem po prostu więcej dowiedzieć się o Heroesach. |
Danio23.12.2004Post ID: 11113 |
Dla Osadników. Gdy poznałem ten niezwykły styl po prostum poczułem, że tu chcę żyć. |
Mastorious2.01.2005Post ID: 11114 |
O Osadzie dowiedziałem się ze strony www.heroes.wr.pl - nie klikajcie nawet bo już nie istnieje, chociaż zaliczałem ja wtedy do najlepszych stron o Heroes 3. A zapomniałem odpowiedzieć dlaczego: Chciałem się zapoznać z fanami H3 i ich sugestiami oraz zdobyć parę nowych mapek. Głównie aby więcej się dowiedzieć o Heroes 3. Zaznaczam "Dla Herosów". |
Mortai7.02.2005Post ID: 11115 |
Ja jeszcze osadnikiem nie jestem, ale zamierzam być w najbliższej przyszłości dla opublikowania opowiadań. |
Ertix13.02.2005Post ID: 11116 |
Ja znalazłem się tutaj w celu szukania różnych informacji na temat heroesa. |
mah13.02.2005Post ID: 11117 |
Ja także szukałem informacji o Herosach, a konkretnie poszukiwalismy map do H3, no i tak sie zapisalem do osady razem z Morvinem (smieszny nick). Ja jestem a Morvina jakby nie ma:D. Kto pamieta tego nicka wie o mi chodzi:D |
MiB13.02.2005Post ID: 11118 |
Ja wiem :D Ale nie powiem :P @Ertix - dotychczas to nie była grupa w znaczeniu grupy na forum, ale grupa jako pewna zbiorowość osób, która posiadała konto w http://osada.heroes.net.pl. Jak to będzie teraz - nie wiem, poczekamy, zobaczymy. Zdravim MiB |
Mistrzyni Zagadek Nami14.02.2005Post ID: 11119 |
Też jest ;P Ja pamiętam i wiem dobrze o co chodzi ;) A ja trafiłam do Osady ponieważ szukałam wiadomości o herosach (a o czym dokładnie to już nie pamiętam ;)). W google pokazało mi link do Osady to z niego skorzystałam :). Moje konto powstało w czasach, kiedy automat rozdawał kluczyki ;). Zanim jednak się zarejestrowałam pobuszowałam po Osadzie poczytałam troche opowiadań i wierszy, poobserwowałam ludzi i (nie)ludzi na ogniksu i wreszcie przemogłam się i wysłałam wniosek :). W sumie ze względu na atmosferę panującą w tamtych czasach w Osadzie... |
Fristron14.02.2005Post ID: 11120 |
Ja trafiłem do Osady, by zamieścić opowiadania... Zajrzałem tam bardzo szybko i nieco się pogubiłem. Przewertowałem wszystkie regulaminy, zależności itp. i wysłałem wniosek do automatu. Niestety dowiedziałem się później, iż ten się zepsuł. Posłałem maila do Aiwelosse, lecz na , jak się później dowiedziałem, zepsuty mail. Ostatecznie nie wiem, czy mail był w momencie wysłania sprawny, czy też automat do Osady był jakiś czas sprawny. Ot, jedna z zagadek, których nikt nie potrafi wyjaśnić... P.S. Dodam, że jestem chyba jedynym Osadnikiem, którego data przyłączenia nie jest znana. I nawet ja tego nie wiem :) . |
DruidKot14.02.2005Post ID: 11121 |
Jak Osada zostanie naprawiona, możesz zobaczyć datę na Liście Mieszkańców Osady. Co do Morvina... myślałem, że to oczywiste :). * * * Nie wiem, czy już tego tu nie napisałem, ale Osadnikiem zostałem ze względu na klimat i humanoidów tu mieszkających. A przyszedłem ze względu na Heroesa :). Pozdrawiam, |
Fristron14.02.2005Post ID: 11122 |
Ależ Kocie - to właśnie mój fenomen - że znajdziesz na liście "szczerbę" w datach przyłączenia i obok xywę "Fristron z Avlee" :D . |
Mastorious6.03.2005Post ID: 11123 |
Do Osady dołączyłem szukając mapek do Heroes III. Szukałem w google bla, bla, bla, no i trafłem na Osadę. Graficzne wykonanie mnie olśnio (bo chyba pierwszy raz widziałem stronkę gdzie zamiast "ramek" klika na budynki). Obszerność Osady w porównaniu do innych stron, które przeglądałem (o tematyce i HoMM) jest z górnej półki i pamiętam swoje myśli "ale tego dużo". |