Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Nicki" |
---|
MiB25.10.2004Post ID: 11708 |
Sulia Mnie zabije... Ilness tym bardziej :P [color=olive:88f096f2d1]W życiu. Diabła co po polach biegał, butelki z wodą nosił i pokój sprzątał? - Sul [offtopic] Ten topic owszem, mówi o nickach, ale jak to zostało napisane:
Twój osadowy nick to Rabican i na tym powinna się zakończyć Twoja wypowiedź tutaj (ew. na komentowaniu postów innych) - reszta postów IMO powinna odejść do krainy wiecznych łowów. A co do krat i tej gry, której nazwy rozszyfrować nie umie -> TU JEST MIEJSCE NA DYSPUTE O NIEJ Zdravim MiB |
Rabican27.10.2004Post ID: 11709 |
Ja sobie nic nie rezerwuję, jeno podaję, pod jakimi imionami można mnie spotkać gdziekolwiek. Zdaję sobie sprawę, że ludzi o takim nicku jak ja może być mnóstwo, jednak lubię być rozpoznawany (każdy w końcu może wysłać do mnie mail i spytać, czy to ja). A Azure D. był jeszcze niezajęty, więc... A teraz ZAMYKAM TEN OFFTOPIC. Jeśli nawet ktoś coś do mnie (tutaj) napisze, to NIE ODPOWIEM. Jeśli ktoś chce się mnie spytać o Magic: the Gathering, to proszę mnie szukać w odpowiednim temacie lub wysyłać maila... |
Mistrz Islington2.11.2004Post ID: 11710 |
Mój nick wziął się z tego, żę kiedyś grałem taką postacią w RPGa, a nazwę Islington gdzieś już wcześniej słyszałem, jednak nie umiem sobie przypomnieć gdzie? Wybranie takiego nicka to podróż sentymentalna do czasów, kiedy grałem mistrzem zauroczeń w ad&d. |
Denadareth2.11.2004Post ID: 11711 |
Miszczu... Islington to przecież ten anioł z "Nigdziebądzia" pana Gaimana... czy ja Ci własne imię przypominać muszę :P Pozdrawiam |
Mistrz Islington2.11.2004Post ID: 11712 |
Ha! wiedziałem, żę skądś to znam! Dzięki ;-) |
Gil4.11.2004Post ID: 11713 |
Chadzacie czasem po czatach? Mi na jednym właśnie ten nick wpadł do glowy :D |
Lory5.11.2004Post ID: 11714 |
Widzę, że większość ma nicki nieprzypadkowe, hi niestety ja nie miałam takiego wyboru. Pewnego pięknego dnia założyłam sobie konto na pewnym portalu, uradowana grałam z ludźmi w 1000 8) , na drugi jednakże dzień ..... :evil: ooo a gdzie mój nick się wybrał, co się stało ech i tak przez długi czas klnąc nad klawiaturą wpisywałam próbując zalogować się na swoje konto i nic ...w nerwach wpisałam byle co i tak już zostało - Lory :D |
Fristron5.11.2004Post ID: 11715 |
Mi jakoś tak podczas rejestracji wszedł do głowy Fristron, bo normalnie w necie mam inną, niezbyt pasującą do klimatu xywe :wink: |
Sanctum8.11.2004Post ID: 11716 |
Mój nick wbrew pozorom nie ma nic związanego ze świętością! Gdziekolwiek nie wejdę tylko "hej Święty"! Moglibyście przestać! |
Fristron8.11.2004Post ID: 11717 |
Ależ w Imperium nikt na Ciebie Święty nie powiedział :wink: Sprawdziłem :) |
Sanctum17.11.2004Post ID: 11718 |
Przepraszam ale chodzi przede wszystkim o ognisko. Przepraszam jeszcze na chwilkę ale czy sprawdzałeś także jakieś przeróbki słowa Święty? |
Mahabeo17.11.2004Post ID: 11719 |
To chyba oczywista sprawa - końcówka "um" jest przecież końcówką rodzaju nijakiego. Żeby mówić na Ciebie Święty musiałoby być "sanctus". Jeżeli już to jesteś "Święte"... :lol: |
Sanctum17.11.2004Post ID: 11720 |
Czepiasz się szczegółów a nie sądzę aby wiele osób na portalu znało łacinę. Wiem oczywiście że aby tak na mnie mówiono powinienem się nazywać Sanctus ale Sanctum brzmi ładniej. Nie sądzisz?! |
Mistrzyni Zagadek Nami17.11.2004Post ID: 11721 |
Ja tam sądze, że Sanctus ładniej :P A co do tej łaciny to nie wątp bo możesz się na tym jeszcze poślizgnąć ;) Jaskinia jest nieobliczalna - może inaczej - ludzie, którzy w niej są :) |
Sanctum17.11.2004Post ID: 11722 |
Ja tam sądze, że Sanctus ładniej :P A co do tej łaciny to nie wątp bo możesz się na tym jeszcze poślizgnąć ;) Jaskinia jest nieobliczalna - może inaczej - ludzie, którzy w niej są :) A ja powiem tak mieszkańcy są może nieobliczalni ale Sanctum mi się bardziej podoba! |
Mahabeo17.11.2004Post ID: 11723 |
Nie nazywałbym tego aż takim szczegółem... :wink: I wcale się nie czepiam, tylko po prostu stwierdziłem, że dziwne jest to, że wszyscy, jak sam napisałeś, zwracają się do Ciebie "Święty". A to, że twój nick (nawet mimo tego, iz zaklinasz, że nic nie ma wspólnego ze świetością) brzmi jakoś tak ...bezosobowo :wink: to już inna rzecz :) |
MiB17.11.2004Post ID: 11724 |
Ja łaciny nie znam, ale znam fajny sajt, może tysh słyszałeś?? Adres to http://www.google.pl A tak pozatym, to ws3maj swe nerwy na wodzy - może Ty tego nie dostrzegłeś, ale w kilq Twoich wypowiedziach można dostrzec złość (tak, używania emotikon również trzeba się naumieć i nie jest to taka łatwa sztuka - fkońcu to "emotikonki", czyli emotki emocji, a co za tym idzie wyrażają emocje, chyba wiesz do czego zmierzam ;) ) Zdravim MiB [color=olive:9427cb7274] Nie ropoczynać kłótni o "świętość" nicka bo posty będą znikały - Sul o Mahadevo broń! Ja tu do niczyjego niq nic nie mam (rozpartując to zdanie w kontekście logiki matematycznej, to chyba mam, ale... ;) ). Ja tu kcem tylko greenhornowi uwagę zwrócić na to co pisze :) - MiB |
Smith17.11.2004Post ID: 11725 |
Mój nick ma cztery lata (jak ten czas leci :) ) a powstał z mojego szkolnego nicka Kowal. [ciekawostka] Mam jeszcze jeden szkolny nick nadany mi z powodu mojej choroby lokomocyjnej (zgadnijcie jaki :D ) |
Davoth21.11.2004Post ID: 11726 |
Czyżby chodziło ci o Aviomarin :D . A co do nicku to jakoś nie widzę związku Kowala ze Smithem :?: To była jakaś gra skojarzeń ... no wiesz wychodzisz od babuni a kończysz na bombie atomowe :D |
MiB22.11.2004Post ID: 11727 |
Devoth - nie odrobiłeś pracy domowej - Smith to z angielskiego Kowal ;) Zdravim MiB |