Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Toasty" |
---|
Infero8.03.2008Post ID: 25140 |
Spóźnione życzenia dla UT i JOJO. Za powrót JB! |
Infero10.03.2008Post ID: 25237 |
Za wszystkich mężczyzn, w końcu dziś ich święto ;) |
Sulia10.03.2008Post ID: 25240 |
Tak, za wszystkich panów :) Za ich pamięć o nas, Jaskinio... (wstawić formę żeńską od Jaskiniowca ;) |
Kanclerz Grenadier11.03.2008Post ID: 25249 |
... pieczarkach? ;) W wasze piękne dłonie miłe panie przepijam :) |
Hexe13.03.2008Post ID: 25330 |
Hexe z troską spojrzała w swój kielich, myśląc uparcie nad stosownym toastem. Cóż, od dawna nie przekraczała progu Jaskini, toteż z niejakim zdziwieniem dojrzała toasty dotyczące UT i jOjO, wieści odnośnie reaktywacji "Czasu Imperium" czy dyskusje o rangach. Zielone kocie oczy od razu dostrzegły nieznajome jej twarze, które zdawać się były dobrze zadomowione już w jaskiniowych pieleszach. Wiedźma westchnęła cicho i wniosła kielich. - Nie ma co gadać po próżnicy, myślenie zostawmy lepszym od nas! Wznieśmy toast za tę dobrą i wzniosłą część przeszłości, której udaje się przeniknąć do teraźniejszości, żeby mieć nadzieję na światłą przyszłość! Hexe poniewczasie dopiero przypomniała sobie, że nie posiada przecież umiejętności tworzenia wzniosłych peanów - co przed chwilą właśnie wszystkim udowodniła. Mając nadzieję, że jej niefortunnie sklecony chaotyczny toast pozostanie bez echa, po cichu wróciła do jakże absorbującej czynności wysączania zawartości kielicha. |
Hellscream13.03.2008Post ID: 25333 |
Za mego 100 posta, My keya, Thausaela i Dougera. Kielich, antałek, puchar, dzban! Każdy pije z tego co ma. Zdówko! |
My Key13.03.2008Post ID: 25337 |
Za wszystkich mających nieurodziny :D |
Tabris16.03.2008Post ID: 25480 |
Za Konquera z okazji urodzin. Tak dalej i nic nie zmieniać! |
Hellscream17.03.2008Post ID: 25509 |
Do karczmy wpadł jakiś stajenny. Zdyszanym głosem oznajmił: "To on, to on!!!" Któż się zbliża, zapytali bywalcy karczmy. "Maniak toastów!!!", krzyknął stajenny. W tym momencie drzwi wypadły z futryny, a do karczmy wparował Hellscream.:) Tyle tytułem wstępu. Żyję w strachu, że jeśli ktoś będzie chciał mnie zrobić Jaskiniowcem, to właśnie piszę powód do wystawienia "anty":) Ale co tam, raz się żyje. Za Big Bossa, Mr. Rabbita, Iscandela oraz Konqera:) - bo jubilaci. Za Ptakubę, My Keya oraz Nekrosa (ave zieloni:)) - bo mieszkańcy. Za Motriego, Cruxa, Logosa i Pavciaaa - bo jaskiniowcy. Za DevilOkO, Zielevitza, Hellburna, Dagona, Viniusa i Isliego - bo weterani. Szczególny toast za: - Nekrosa (bo lubię:)) - Cruxa (bo mimo nienawiści Pretorii został Jaskiniowcem:)) - Hellburna i Dagona (Bo tylko 19 dni minęło od ich nominacji na jaskiniwoców:)) - Takedę (bo ktoś wredny go pominął, a ja nie chcę żeby mu przykro aż tak było:)) |
Logos18.03.2008Post ID: 25552 |
Z okazji zbliżających się powolutku Świat Wielkanocnych życzę mieszkańcom JB wszystkiego dobrego i smacznego jajka. Pozdrawiam Ps. mam nadzieje, ze teraz jest ok? |
MCaleb18.03.2008Post ID: 25556 |
Do karczmy wszedł jakiś przybysz, którego ściany Jaskini nie widziały od wielu długich lat. Prawie od razu po przekroczeniu progu zaczął swój patetyczny monolog: Dołączam się do poprzedniego toastu, a także dodaję własny. Za żywych, za umarłych i za nieumarłych. Za obecnych i nieobecnych. Za tych co byli i będą, za tych co byli i za tych co dopiero będą. A przede wszystkim za tych co są. Powróciłem! Być może na dłużej niż ostatnim razem, a przynajmniej mam nadzieję, że tak się stanie. Specjalne podziękowania dla MiBa, że nie zwariował przeze mnie i umożliwił mi ponowne pojawienie się w Jaskini w stanie prawie nienaruszonym. Bez Ciebie nie byłoby mnie tutaj. I ten, no... i za wodorosty. |
Sulia19.03.2008Post ID: 25597 |
Będę pierwsza :P Za Wiktora - syna Greenmana, jak i za świeżo upieczonych rodziców :) Wasze zdrowie! |
Kanclerz Grenadier19.03.2008Post ID: 25599 |
Drugi:) Wiwat po stokroć. Karczmarzu, węgrzyna... ;) |
Infero19.03.2008Post ID: 25608 |
Gratulacje dla rodziców! Niech maluszek zdrowo rośnie! |
Włodarz Hellburn19.03.2008Post ID: 25617 |
Za Greenmana i przyszłego (chyba) jaskiniowca :P!! oraz żonkę :D PS no i ponownie za TWA! EDIT: ale gafa, przepraszam wszystkich. |
MiB19.03.2008Post ID: 25627 |
Za Wiktora! Za Greenmana i Jego Duszkę! V^*gulp! Pozdrawiam |
mah19.03.2008Post ID: 25628 |
Dumnemu Tacie i szczęśliwej Mamie wszystkiego najlepszego. Czekają Was szczęśliwe lata :) |
Mirabell19.03.2008Post ID: 25629 |
Za Wiktora i jego rodziców! :) |
Hellscream20.03.2008Post ID: 25633 |
Hellscream III: Powrót Maniaka Toastów...:D Za Wikusia!:) Za najważniejszego (a przynajmniej najbardziej wpływowego) mieszkańca w JB. Czyli za Pretoriana Greenmana! No i za jego duszkę! Za co by tu jeszcze.... Dobra, za was wszystkich! ...I żeby nam Hellburn wytłumaczył o co chodzi z TWA (może tylko ja nie wiem, ale co tam...:)) |
Chorąży Ingham20.03.2008Post ID: 25673 |
Za Wiktora, Martę i Kubę! Oby zdrowo rośli! |