Gorące Dysputy(Pod)Stolik - "(Pod)Stolik" |
---|
Brimstone14.09.2008Post ID: 34128 |
Subiektywnie rzecz ujmując, nie macie racji. |
Kanclerz Grenadier14.09.2008Post ID: 34131 |
Stać (pod)Stolikiem - to jakaś perwersja. Tu się lepiej leży... |
Kordan14.09.2008Post ID: 34138 |
O Kameliasz!... E nie... To tylko butelka mleka... |
Ghulk14.09.2008Post ID: 34149 |
Czy to mleko wzbudza ferment (twórczy)? |
Infero14.09.2008Post ID: 34154 |
Kto mówił o staniu! Ja mówiłam tylko o "trzymaniu się prosto" nie określiłam czy w poziomie czy w pionie :D :P |
Żywiołak Piwa Vandergahast14.09.2008Post ID: 34155 |
zaś ferment kojarzy mnie się z fermentacją. ta zaś kojarzy mi się dosyć miło |
Kanclerz Grenadier14.09.2008Post ID: 34156 |
o tak, aby fermentacja nam dopisała tej jesieni :P |
Ghulk15.09.2008Post ID: 34173 |
Akcja Fermentacja? |
Brimstone15.09.2008Post ID: 34174 |
Akcja Pędzim Bimber brzmi pikniej... |
Ghulk15.09.2008Post ID: 34175 |
To nie bimber, to czysty napój z grzybków robionych. |
Archidyplomata Kameliasz15.09.2008Post ID: 34176 |
Zakujcie pomysłowdawcę napitki z grzybów w dyby |
Ghulk15.09.2008Post ID: 34179 |
Nieczystej Podstoilikowej nie chcesz? |
Archidyplomata Kameliasz15.09.2008Post ID: 34180 |
Węgorze wciągam nosem gdy mam zapchane zatoki, |
Kordan15.09.2008Post ID: 34187 |
A ja wolę fasolę... |
Żywiołak Piwa Vandergahast24.09.2008Post ID: 34333 |
a zozole? |
Ghulk24.09.2008Post ID: 34336 |
Da się je poddać fermentacji? |
Archidyplomata Kameliasz24.09.2008Post ID: 34339 |
Nie ma to jak kilka zozoli o smaku fasoli :) |
Ghulk25.09.2008Post ID: 34381 |
Akcja fermentacja trwa. To cóś *lisz podnosi świecącą butelkę* uzyskałem z rzadkich ziół zrywanych o pełni księżyca i Grzyba. |
Archidyplomata Kameliasz25.09.2008Post ID: 34383 |
Halucynogenna lemoniada :D |
Ghulk25.09.2008Post ID: 34385 |
Halucynogenna grzybolada. Halucinogenus grzybkoniadus |