Gorące DysputyRuchome obrazy - film - "Mania masowego oglądania - seriale" |
---|
Mistrz Islington21.04.2008Post ID: 26920 |
Chirurgów całe dwa sezony oglądałem w zeszłym roku ;) W trzecim kiedy zaczęły się jakieś duchy i inne takie to zrezygnowałem. Sam zabieram się ostatnio za "Hotel Babylon" - widziałem urywki, całkiem ciekawie się zapowiada, mimo że to serial o hotelarzach. Ktoś zna? |
Infero21.04.2008Post ID: 26936 |
Dr Hause nie przypadł mi do gustu niestety. |
Dinah21.04.2008Post ID: 26945 |
Lubię Dr Housa, mam słabość do takich przyjemnych inaczej postaci :) Hotel Babylon- widziałam kilka odcinków pośród bezsennych nocy, całkiem przyjemny serial obyczajowy. |
Mecku15.05.2008Post ID: 27962 |
Ja osobiście bardzo lubiłem i lubię oglądać seriale. Z czasów dziecięcych pamiętam Drużynę A, Świat Według Bundych oraz Allo Allo. A z takich najbardziej lubianych i popularnych oglądałem Prison Break (1 sezon - genialny, 2 sezon - z minuty na minuty coraz większe zagmatwanie, 3 sezon - przekombinowane), LOST (Tylko 1 i 2 sezon), Heroes a także Gotowe na Wszystko (a jakby ;) ). A także nieśmiertelny South Park . |
Knopson28.07.2008Post ID: 31858 |
w dzieciństwie oglądałem Alfa, Drużynę A i MacGyvera. Jeśli Latający Cyrk Monty Pythona można uznać za serial to jest jednak moim numerem jeden |
Leryn28.07.2008Post ID: 31862 |
Szczerze mówiąc, seriale oglądam rzadko (jak się coś porządnego znajdzie...). |
Ynaf29.07.2008Post ID: 31900 |
Ja aktualnie oglądam serial "Doctor Who"... Moje refleksje na temat tego serialu... |
Konstruktor29.07.2008Post ID: 31901 |
Tak, ja oglądałem ten serial i uważam że jest całkiem niezły. |
Avonu29.09.2008Post ID: 34555 |
Wie ktoś może coś o nadchodzącym serialu "Legend of the Seeker" (a.k.a. "Wizard's First Rule")? |
Grond30.09.2008Post ID: 34581 |
Z seriali oglądam tylko Jamesa Bonda. Jest niezły. W listopadzie kolejny odcinek. |
Migilet1.10.2008Post ID: 34607 |
Regularnie oglądam Lost i Prison Break. Kiedyś oglądałem Hotel Babylon(na wakacje,ale przegapiłem parę odcinków ;/) Mash, czarne chmury hah ;p. Podobno dobry jest Doktor Hause. Ktoś go ogląda ? |
Egzeq1.10.2008Post ID: 34609 |
Mi zaś do gustu przypadli Zagubieni- mimo iż dalsze sezony zostały trochę pogmatwane jest to nadal dobry serial, na dodatek mam do Losta sentyment. Dla mnie i tak będzie ciekawy ;) Prison Break- 1 i 2 sezony były naprawdę dobre. Niestety 3 to kopia 1, tylko w innym kiciu, zbyt mi się nie podoba, ale tak samo jak wyżej- mam sentyment. Dr.House- oglądam, nawet miejscami przykuwa do ekranu. Ale wolę coś bardziej Gore, np... Kości- bardzo dobry serial kryminalny, jednak nie polecam się przed oglądaniem zbyt przejadać ( organy na wierzchu są na porządku dziennym :). Ale jakiś krwawych scen nie ma. CSI:Miami- inne sa o wiele gorsze, tą oglądam od niedawna, świetny serial. Robin Hood- szkoda że tylko 11 odcinków, wspaniała akcja, ciekawe wydarzenia i dobrzy aktorzy. |
Mistrz Islington6.10.2008Post ID: 34798 |
Co do CSI:Miami, jakoś najbardziej mi się podoba, choć wielu ludzi tej opinii nie podziela. Cóż, role Horatio Cane'a przy 3 sezonie zaczyna wkurzać, a kiedy okazuje się, że on takim samym tonem potrafi oznajmić komuś, że się żeni, jak i powiedzieć przestępcy,że właśnie znalazł na niego haka... Kości - bardzo fajny, ale na dłuższą metę główna bohaterka też mnie męczy, choć sam pomysł, by rozwiązywać zagadki kryminalne podejściem antropologicznym uważam za bardzo dobry. House - dla mnie niezniszczalny, co prawda nowa seria jeszcze mnie nie powaliła tak bardzo jak 4 (humor i fabuła zdecydowanie najlepsza spośród całej reszty). Ważne tylko, żeby nie oglądać z lektorem! |
Erick6.10.2008Post ID: 34809 |
Mnie przypadli do gustu " Agenci NCIS ", czasem oglądam "Lost" lub "Prison Break". Lubię także "Charmed" ( nie przegapiłem żadnego odcinka ). Nie przepadam za kabaretami ( jakoś mnie nie śmieszą ). Dawniej oglądałem " Chirurgów ", seriale o tematyce medycznej lub kryminalnej szybko mnie wciągają. |
Miron7.10.2008Post ID: 34823 |
Niezbyt często oglądam TV, ale jak się zdarzy okazja, to oglądam: |
Kordan7.10.2008Post ID: 34832 |
A ja oglądam "Na dobre i na złe" :) I co mi zrobicie :) |
Invictus7.10.2008Post ID: 34837 |
Ja tam wcale nie oglądam telewizji, no może po za niektórymi meczami. Seriale? Do głowy by mi nie przyszło, by się nimi zajmować. |
Miron8.10.2008Post ID: 34849 |
Invictus, bez przesady, w dzieciństwie oglądało się coś, w nastolactwie. I wielu z nas będzie coś oglądało na starość :) |
Kanclerz Grenadier8.10.2008Post ID: 34861 |
A ja niektóre seriale lubię, np. "Kompania Braci"... |
Kordan8.10.2008Post ID: 34865 |
A! I jeszcze oglądałem "Allo Allo". Boże jak ja lubię ten serial. |