Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Wesołych Świąt!" |
---|
Eru22.12.2006Post ID: 6776 |
Idą święta, i jako że Jaskinia powoli odżywa, wypadałoby złożyć życzenia Jaskiniowcom (i nie tylko). |
Strażnik słów Moandor22.12.2006Post ID: 6778 |
Dołączam się do życzeń Eru całym sercem. Chcę Wam wszystkim w ten piękny czas życzyć Wszystkiego Dobrego. Jako Gospodadz stolika literackiego chcę gorąco podziękować Wszystkim, którzy zabierali głos w dyskusjach. Dzięki Wam Osada powoli zaczyna wracać do życia. Niech nie zabraknie Wam nigdy entuzjazmu. Niech Święta będą dla wszystkich radosne. |
Chorąży Ingham23.12.2006Post ID: 6784 |
Wigilia przy ognisku odbędzie się w sobotę o 21ej. Serdecznie zapraszam. |
Gwynbleidd23.12.2006Post ID: 6787 |
Pół roku minęło odkąd tutaj trafiłem, i to będą dla Mnie pierwsze święta w Jaskini Behemota. Rad jestem z tego, że Was poznałem. |
Kanclerz Grenadier24.12.2006Post ID: 6802 |
Wszystkiego naj..., spokojnych, rodzinnych, wesołych, w zadumie czy w radości - świątecznych Świąt po prostu. Niebawem zapewne wielu z Was uda się złożyć życzenia osobiście :) |
Hiro17.12.2008Post ID: 38133 |
W wierszach nie jestem mocny, więc życzę skromnie, ale serdecznie wszystkim mieszkańcom i moderatorom JB: Chciałbym jeszcze złożyć życzenia moim kumplom, m.in. Kamilowi, Tomkowi, Bobrowi, Sczygłowi, Cicheniowi, Matrasowi, Rysiowi, Rojasowi, Niżnikowi, oraz Świrczynskiemu, Ziębie i coczywiście rodzince: Wujkom, Ciotkom, Babci, Dziadkowi, Mamie, Tacie, i kuzynostwu; Kmilkowi, Hiroweyowi i innym. |
Chorąży Ingham17.12.2008Post ID: 38182 |
Doroczną tradycją stała się świąteczne spotkanie przy ognisku. Zapraszam na Wigilię Jaskniową, która planowana jest na wtorek 23.12 o godzinie 21:00. |
Mecku18.12.2008Post ID: 38209 |
A ja serdecznie, w imieniu prowadzących chciałbym zaprosić na specjalną Świąteczną Audycję podcastu Beerhemot FM, która odbędzie się w sobotę, 20. grudnia, najprawdopodobniej o godzinie 20. |
Sanctum18.12.2008Post ID: 38210 |
Przyłączam się do życzeń moich poprzedników i życzę wszystkim Jaskiniowcom udanych, spokojnych i niekoniecznie spędzonych przed komputerem świąt. Niech nowy 2009 rok będzie i dla Was i dla Jaskini czasem pozytywnych zmian, konstruktywnych pomysłów i wytęzonej pracy, która nie przynisiłaby zmęczenia. Wesołych Świąt! |
Opiekun Osady Tullusion19.12.2008Post ID: 38273 |
A ja serdecznie, w imieniu prowadzących, chciałbym uchylić tę informację i podać nową - audycja odbędzie się w niedzielę albo w poniedziałek, news na głównej pojawi się co najmniej dzień wcześniej. Będą liczne niespodzianki, być może także uda się skorelować ją z wydaniem nowego CI. I w ramach powyższego chciałbym dołączyć się do życzeń świątecznych. Wesołych świąt, niech Wam Mikołaj moc prezentów przyniesie, dwanaście dań na wigilijnym stole wybornie zasmakuje. W zdrowiu żyjcie, szczęściu, pomyślności, powszechnej radości. Spełnienia marzeń, pogody ducha i błękitu nieba. |
Konstruktor19.12.2008Post ID: 38276 |
Cóż tu powiedzieć. Wspaniałych, spokojnych i udanych świąt, pomyślności spełnienia marzeń i wszystkiego cobyście sobie wymarzyli. Aby wszystkie troski na ten jeden, a właściwie kilka dni odeszły w zapomnienie (co mnie samemu również by się przydało). Wesołych świąt. |
Vinrael19.12.2008Post ID: 38277 |
To ja tak: Dla Moderatorów i Administratorów- aby wypełniali skutecznie i sumiennie swoje obowiązki. Teraz życzenia specjalne: Dla Tarbanda- aby nam długo jeszcze pilnował Heroesland'u wszystkim Wam życzę wesołych i niepowtarzalnych świat. Pozdrowienia- Vin. P.S.- napewno pojawię się na Wigilii przy ognisku:D |
Irydus19.12.2008Post ID: 38280 |
Wybacz Vin ale nie mogłem się powstrzymać :)
Składasz także sobie życzenia ? :P I ja także składam całej Jaskini najserdeczniejsze życzenia z okazji tych świąt. Życzę wam wszystkim awansów ( w jaskini i w realu :P ), radości (tak jak przedtem) i żeby wam łącze się nie zarwało na święta, bo co to za święta bez Jaskini, bez Ogniska, bez Beerhemota :) Samuelowi natomiast życzę, żeby był na świątecznej audycji i żeby piwa mu w święta nie zabrakło. |
Sulia24.12.2008Post ID: 38472 |
Zatem życzę... Wszystkiego Najlepszego wszystkim mieszkańcom JB. Dużo szczęścia i ciepła na co dzień, zdrowia, spełnionych marzeń. Białych Świąt, Udanego Sylwestra i Zrealizowanych Planów w roku 2009 :) |
Crux24.12.2008Post ID: 38473 |
A więc życzę Wam, abyście spędzili te Święta w spokoju, szczęśliwie, w rodzinnej atmosferze. Niech odżyje w was nadzieja, w sercu niech goszczą same pozytywne uczucia. Niech karp będzie smaczny, pod choinką masa prezentów, a rodzina w pełnym gronie. No, i oczywiście udanego Sylwestra... (zerka nerwowo w stronę Sulii... :))) I nie zapomnijcie o pierwotnym znaczeniu Świąt. Są zbyt piękne, by je człowiek zmieniał. |
Fentrir24.12.2008Post ID: 38481 |
Życzę wszystkim dużo zdrowia, radości z prezentów, pomyślności i szczęścia. Wspaniałej Wigilii, udanego Sylwestra :) |
Haart27.12.2008Post ID: 38617 |
Złożyłem już życzenia, ale w złym miejscu (teraz post czeka na usunięcie ;p). No nic, przeoczyłem ten temat ;] |
Logos23.12.2009Post ID: 51294 |
Wszystkim jaskiniowcom życzę Wesołych Świąt, a przy okazji i Szczęśliwego Nowego Roku. |
Crux23.12.2009Post ID: 51300 |
Życzenia spokojnych, szczęśliwych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie, smacznego karpia i udanych prezentów pod choinką, świetnego Sylwestra i samych sukcesów w nadchodzącym 2010 roku od starego, dobrego, acz zrzędliwego Cruxa. |
Filus23.12.2009Post ID: 51301 |
Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, radochy z otwieranych prezentów i braku trosk w nadchodzącym nowym roku życzę Wam ja. Wesołych! |