Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Krypta Nieumarłych" |
---|
MCaleb3.04.2008Post ID: 26264 |
Witajcie! Pragnę zaprosić wszystkich zainteresowanych do Krypty Nieumarłych. Celem strony jest przybliżenie istoty nieumarłości. Krypta ma na celu zgromadzenie jak najwięcej wiedzy o nieumarłych, a także stworzenie otwartego stowarzyszenia fascynatów żywych trupów. Mimo iż stronę prowadzę od niemal roku, tak zastój spowodowany brakiem promocji nie dał najlepszych rezultatów. Potrzeba artykułów, tematów i dyskusji, a przede wszystkim chętnych do tego istot. Oczywiście jeżeli pojawi się osoba uzdolniona plastycznie, to i galeria ruszy. Pozostaję otwarty na wszelkie propozycje i jedyne co oczekuję, to zaangażowanie w projekt. Dlatego raz jeszcze zapraszam wszystkich zainteresowanych nieumarłymi. |
Hiro18.12.2008Post ID: 38191 |
Czyli że jak ja się tam zapisze to mam rozmawiać o trupach? Brrr... :-/ Mam nadzieję, że nie będziecie tam otwierać grobów na cmentarzach... Na samą myśl o tym skóra mi cierpnie... |
Nebirios18.12.2008Post ID: 38192 |
Nie bój się. O trupach nie jest wcale tak strasznie gadać. |
Hiro13.01.2009Post ID: 39572 |
Nawet fajna stronka, być może się zarejestruje. A, i sukcesów życzę w rozbudowie strony. Jak na razie jest ciekawie. |
Konstruktor13.01.2009Post ID: 39573 |
Chmmm... zaraz zajrzę na stronę twierdząc iż pomysł ciekawy... i... i... uch, wpadłem (rozglądam się). Mijają minuty... Wychodzę. Całkiem fajna strona, podoba mi się, może nawet się zarejestruje. Jak dla mnie pomysł jak i wykonanie strony trafne (choć z tym drugim mogło by być lepiej). |
Wilcarz13.01.2009Post ID: 39576 |
Ja o trupach moge gadać, ale cóż jestem Mrocznym Elfem, żywym Mrocznym Elfem :) |
Takeda25.01.2009Post ID: 40144 |
Zamiatamy i porządkujemy, wszelką własną twórczość "WWW". |