Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Twórczość WWW - czyli o konkurencji inaczej" |
---|
Grok29.01.2009Post ID: 40297 |
@MiB: Ale chyba przyznasz, że lepiej zrobić w ogóle jakąś stronę, niż przez całe życie stękać i rozmyślać "Nie, nie zrobię strony, bo będzie beznadziejna, będę nielubiany i wyśmiewany" (podałem to, co mi przyszło pierwsze do myśli)? PS: A przy okazji - jak się właśnie robi jakiś artykuł? Czy trzeba pozyskać jakieś specjalne prawa np.od Ciebie MiB lub kogoś innego? PS nr 2: głównie nasze strony są takie beznadziejne przez serwis TNB. Mało oferuje, podobno za darmo, ale co z tego, że wszystko co nam oferują jest nie powiem do czego (użyłbym słowa takiego, że usunelibyście mi konto)? Muszę przyznać, że chętnie bym jednak usunął tą moją stronę (naprawdę, uwieżcie mi!), ale z pewnych powodów nie powinienem. Pozdrawiam. |
MiB29.01.2009Post ID: 40299 |
@Grok: zwiedzasz JB i w momencie gdy dojdziesz do wniosku "o, dla tego działu chciałbym napisać artykuł"... piszesz. Publikujesz w Karczmie, artykuł przechodzi korektę ze strony użytkowników. Gdy się nadaje- umieszczam go tam gdzie chciałeś. Tyle teorii. A praktyka jest taka, że art musi prezentować jakiś poziom. A co do stron- nikt nie broni Ci tworzyć stron, tylko na litość Starożytnych- niechże będą choć minimalnie oryginalne! Teraz popularne są blogi- załóż sobie jeden i pisz. Nauczysz się więcej niż przy takim portalu... Pozdrawiam |
Miron29.01.2009Post ID: 40300 |
Kordan, już bardzo dawno nie zaszlachtowałem nikogo... Nadstaw no karczek! |
Grok29.01.2009Post ID: 40302 |
@MiB: Dzięki za poradę. @Miron: No, od razu się z tymi Hindusami "zwąchałem". Ba, nawet z tymi "gośćmi" od Limbo of the Lost założyłem pakt! Dobra, teraz odkładam żarty na półkę i powracam do tematu. |
MiB29.01.2009Post ID: 40303 |
@Grok: to mówisz im tak: "zamykam stronę, bo rozpoczynam współpracę z dużym wortalem HoMM z tradycjami. Będę pisał artykuły, poradniki i takie tam. Jaka to strona? Jaskinia Behemota, hirołs net peel. Zapraszam- już niedługo pierwsza publikacja i z chęcią usłyszę co o niej sądzicie!" ;) Pozdrawiam |
Grok29.01.2009Post ID: 40305 |
@MiB: Dzięki. Już od jutra zaczynam rozmyślać nad artykułem. Pozdrawiam. |
Tarnoob29.01.2009Post ID: 40306 |
Między innymi dlatego nie było warto. :-) Czasem nie ma sensu podejmować się rzeczy, których można potem tylko żałować. ;-) Jest mnóstwo stron o tej tematyce i nie ma sensu próbować z nimi konkurować. A już napewno nie w taki sposób – jeśli chcesz zdobyć doświadczenie, to zacznij kurs HTML, znajdź jakiś ciekawy temat i – tak, jak powiedział MiB – wesprzyj jedną z istniejących stron (np. Heroes3.eu ;-P ). Fani dużo więcej na tym zyskają. A nawet, jeśli nie masz szczególnych umiejętności, to pozostaje Might and Magic Wiki, do którego redagowania też zachęcam.
|
Hiro30.01.2009Post ID: 40322 |
Mania webmasterowania - tak to można nazwać. Macie rację, po co tworzyć tyle stron o tej samej tematyce? Czy nie lepiej by było wesprzeć JB? Sam w najbliższym czasie zrobię coś, aby pomóc naszemu portalowi, który jest najlepszy z dotąd powstałych portali o sadze Mocy i Magii. |
Morhad19.06.2009Post ID: 45152 |
Zapraszam, a właściwie to nawet bardziej proszę o pomoc w edycji |