Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Humor Jaskiniowy" |
---|
Kanclerz Grenadier26.01.2009Post ID: 40166 |
Humor Reaktywacja: W starej wieży na pustkowiu siedzą sobie nocą trzy wampiry i grają w karty. |
Tabris22.02.2009Post ID: 41346 |
Fascynujące opowiadanie fantasy godne "Mglistych Elfów". Dla chcących więcej z analizą |
Mr. Rabbit2.09.2009Post ID: 48108 |
Witam The Best off z tego co wyczytałem, na starym forum. "Przychodzi krasnolud do maga. "W jaskini mieszkały trzy nietoperze: młody, starszy i najsatrszy. "Na miasto napadl smok. Palil domy, pozeral dziewice, zruinowal pol miasta. W tymze miescie mieszkalo trzech ryczerzy - duzy, sredni i maly. Wiec mieszkancy poszli do duzego rycerza i mowia: "Dwa wampiry wybrały się pod namiot w góry. Gdy zapadł zmrok, poszły spać. Po pewnym czasie budzą się i patrzą w gwiazdy. Starszy wampir pyta młodego: "Hrabia chce kupić zamek. Rozmawia z sędziwym już lokajem i mówi: "Siedzi szkielet i cos pisze. Podchodzi wampir: "Czerwony smok leci z poważną miną, a za nim lata mały, nadpobudliwy smoczek. "Przychodzi lisz do karczmy: "Spotyka się dwóch Krasnoludów po latach. "Wchodzi khuzd do Karczmy "Pewien rybak zlowil zlota rybke. Rybka mowi: "Wchodzi Ingham do karczmy i woła: "Wielki doroczny bal maskowy w Thomeheb! Na bal m.in. przyszli: i Enleth - w masce 255.255.255.0" "Przychodzi szewczyk do smoka i składa mu propozycję nie do odrzucenia: "Przychodzi Sandro do lekarza... -Jakoś się pan z tego wyliszy ;)." "Mówi jasnowidz do jasnowidza: "Za zieloną górą, za zieloną rzeką, za zieloną doliną, za zielonym lasem, w zielonej chatce, na zielonym krzesełku: siedzi czerwony krasnoludek i mówi- ja chyba nie z tej bajki!! :)" "Co je Pretorianin? "Osoby akcji: Diabeł MiB, Admirał Tarband Kawał idzie tak: Dzwoni Tarband do MiB`a: I Ja tam byłem, śmiałem się i po podłodze wiłem... :D KONIEC" "test psychologiczny wyobraź sobie: widzisz płonące domostwo... co wybierasz: a) spacer po lesie "Wybrałem odpowiedź "b". Dlaczego? Uzasadnienie jest krótkie, bardzo proste, zawarte w dwóch punktach: "Przychodzi jOjO do karczmy (:P). "- Hello, are you there? "[...]ZASTANÓW SIĘ[...]" "Ksiadz na lekcji religi pyta dzieci : Zdravim |
Laysander2.09.2009Post ID: 48113 |
Przepraszam, przepraszam za offtop, ale ten temat miał być "klimatyczny" - trudne słowo. Przed Karczmą stoi kareta "taxsi", a przed nią stoi znudzony woźnica i czeka na klienta. Po jakimś czasie, z budynku wychodzi podpity krasnolud i zagaduje woźnicę. |
Irydus2.09.2009Post ID: 48116 |
:O a cóż to :? |
Laysander2.09.2009Post ID: 48117 |
Haha... kiedyś zaproponowałem to w Menu i pojawiło się jako danie w Oberży :P. Zobacz sobie sam. |
Mr. Rabbit2.09.2009Post ID: 48119 |
Dzieci podchodzą do hrabiego spacerującego po parku i wskazując na zamek, pytają: Hrabia wraca wcześniej z polowania. Jan staje na drodze do sypialni: |
Mr. Rabbit16.09.2009Post ID: 48496 |
Nie wiem czy było, ale z dedykacją dla Tulla. Siedzą dzieci w klasie i nagle Julcia, krzyczy w niebogłosy: |
Samuel22.09.2009Post ID: 48685 |
Dla naszych technicznych: |
Mr. Rabbit27.09.2009Post ID: 48994 |
Ponieważ mój ostatni post został usunięty z "prośbą o wyważenie" tego co piszę, mam nadzieję, że żaden z pseudo moderatorów nie odważy się usunąć posta z linkiem do Starego Imperium: Dziękuję i pozdrawiam Pod warunkiem, że ich decyzje nie są podejmowane na podstawie gustu, cytuje: |
Samuel27.09.2009Post ID: 48996 |
@Królik: Spoko, większość z nas czyta bash.org, kretyn.com, joe'go czy inne tego typu strony. Tak więc, to co zostało wyrzucone, tak naprawdę znamy już jakiś czas. ;) Żeby nie było, że tak tylko OffTopuję... |
Mr. Rabbit27.09.2009Post ID: 48997 |
@Sam Na początku mnie to rozbawiło, ale potem rozmowa z moderatorem mnie zirytowała. Generalnie nic by się nie stało, ale ktoś źle zaczął rozmowę i chyba zapomniał, że jestem tym "Królikiem doświadczalnym" co jeszcze żyje starą Jaskinią. No i bez OT: Zdravim |
Samuel27.09.2009Post ID: 48999 |
Pokaż kiełbaskę, a zobaczysz ile sztuczek znają... |
Logos28.09.2009Post ID: 49000 |
Żart z filmu "Sztos". W więzieniu koło tablicy z napisem "Zgoda buduje, niezgoda rujnuje" przechodzi strażnik eskortujący więźnia, zatrzymuje się i pyta innego więźnia, który stał koło tejże tablicy: |
Volkolak28.09.2009Post ID: 49003 |
Nauczycielka prosi Jasia: |
Miron28.09.2009Post ID: 49008 |
Pocieszenie dla pięćdziesięciolatków. |
Hellscream28.09.2009Post ID: 49020 |
""Ten dowcip był (cenzura), ale go opowiedział Hellscream, a Hellscream zna Sambo, więc nie możemy się go czepiać." - dowcip, którym mnie i Filusowi wypłynął podczas rozmowy na gg przed chwilą. Ja się jeszcze turlam :D |
Samuel28.09.2009Post ID: 49024 |
A ja tak jakby tego nie rozumiem. |
Hellscream29.09.2009Post ID: 49025 |
Mnie też już nie śmieszy, ale jak go żeśmy wymyślili to po prostu mnie ściął..Sambo to taka sztuka walki, wyjaśnię Ci jak będę potrzebował informacji o Amonie. ;) |
Logos4.11.2009Post ID: 50067 |
Przychodzi do karczmy elfka Sulia, siada i zamawia frytki. |