Oberża pod Rozbrykanym OgremSkładzik na zapleczu - "Sprawy organizacyjne - Stare dzieje" |
---|
Fergard19.07.2009Post ID: 46221 |
Zakładam temat, gdzie możemy podebatować odnośnie przyszłości wspaniałego projektu Vokiala, Origarus. Wszelkie pomysły, koncepty i sugestie mile widziane. |
MiB6.09.2009Post ID: 48230 |
Witam Dzielnica Portowa Dzielnice są widoczne tylko dla grupy moderatorów. Dzielnice NIE są widoczne w spisie stolików dopóki nie dodacie pierwszego tematu. Pozdrawiam |
Vokial6.09.2009Post ID: 48236 |
Myślałem, że to będzie wyglądać troszkę inaczej, czyli coś w stylu Origarus->Dzielnica-> Temat-budynek, ale jak się nie da, to trzeba będzie się do tego przystosować. A co do opisów, podeślę we właściwym czasie. |
Mr. Rabbit7.09.2009Post ID: 48262 |
Skromnie witam :). Przepraszam, ale ten i następny tydzień to ciężko z czasem, jednak postanowiłem przynajmniej rzucić okiem i powiem, że link do mapy nie działa ;). Proponuję go zamieścić albo gdzieś na Jaskini, albo skorzystać z http://www.imageshack.us, ewentualnie zamieścić na jakimkolwiek darmowym koncie pocztowym z udostępnionym serwerem, przykładowo www.interia.pl ;). Muszę się wgryźć i znaleźć chwilę, żeby z Wami porozmawiać, abyście mi opowiedzieli dokładniej co i jak ;). Zdravim |
Vokial8.09.2009Post ID: 48266 |
Znowu nie działa... Tym razem poszedłem za radą Mr. Rabitta i jest na ImageShack. http://img7.imageshack.us/img7/7688/mapaorigarus.jpg A teraz krótki opis, tego, co tutaj robimy. No to tyle... A tak. Ballady będę teraz przedłużeniem akcji poza miasto i prawie tylko temu będą służyć. Wyjątki pewnie się znajdą, ale to podczas gry najpewniej. Prośba do MiBa: Naprawdę nie dałoby się coś zrobić, by w stoliku "Origarus" znalazły się stoliki "Dzielnica ..."? Czy jeszcze nie próbowałeś tego zrobić? Pewnie coś zapomniałem napisać, więc jak to zrobiłem, to przepraszam. |
MiB30.09.2009Post ID: 49103 |
Właściwy czas nastąpił. Macie 24h później przestanę być miły. Pozdrawiam p.s. zwracam Waszą uwagę na zmieniony szablon i ścieżkę dostępu: Osada > Origarus > stolik > temat pp.s. dopóki nie wymyślicie jakiegoś opisu dla Origarus nie będę mógł tego na powrót przypiąć do listy stolików w GŁP. |
Vokial2.10.2009Post ID: 49164 |
Tak więc oto opis do Origarus: Patrzysz na portal w środku holu. Nie wyróżnia się on niczym, jest kamienny i wykonany w prosty sposób. Z jego prawej strony znajduje się drewniana tablica, która jest obwieszona kartkami pergaminu. Na najbardziej wyróżniającym się (czyli największym i najpewniej najstarszym) kawałku ozdobnymi literami jest napisane: "Przed przejściem przez portal, proszę udać się do gabinetu obecnego Mistrza Bractwa w celu przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej i podania informacji o sobie, by był możliwy powrót do tego świata." Próbujesz sobie przypomnieć czy kiedykolwiek odbyła się taka "pogawędka"... Piszę to tutaj, by mogli swoja opinię na temat opisu przedstawić inni. Reszta opisów pojawi się jutro lub w niedzielę. Pozdrawiam, |
MiB19.10.2009Post ID: 49599 |
"jutro lub w niedzielę" minęło dawno, a opisów nie ma. Puk, puk? Pozdrawiam |
Vokial22.10.2009Post ID: 49688 |
Nawet się nie obejrzysz, a minęły trzy tygodnie... Jak ten czas leci... Hmmm... Napisałem wstępny opis do Dzielnicy Portowej, inne dzielnice muszą poczekać na opis dopóki nie będzie opisów budynków i tu zwracam się do dwóch panów od długich postów... A więc opis... Dzielnica Portowa zwana najbardziej ruchliwą częścią miasta lub jego "płucami", ale i tak ludzie i nieludzie uważają, że to miejsce gdzie, oczywiście oprócz Slumsów, można najszybciej dostać pałką w łeb lub zostać zadźganym sztyletem w jakiejś uliczce za kilka tynfów. W sezonie żeglugowym, jak to w porcie, można zobaczyć statki najróżniejszych wielkości. Każdy, kto chce kupić różnorakie rzeczy potrzebne mu do rejsu, nie znajdzie lepszego miejsca w mieście, bo ceny niższe niż w dzielnicy handlowej, ale niekiedy jakość ma wiele do życzenia. Pozdrawiam, |
Tabris26.03.2010Post ID: 54073 |
AiIOs: Płeć: |