Oberża pod Rozbrykanym OgremSkładzik na zapleczu - "Sin City na miarę naszych możliwości" |
---|
Tabris17.08.2009Post ID: 47000 |
Co do Origarus, JG nie dało się spotkać na Ogniu. 1. Dzielnica Handlowa; |
Fergard30.08.2009Post ID: 48004 |
Co do Gildii Magów... W Tyus(opisanym w Sąsiadach) takowa się znajduje. Enklawa(Stowarzyszenie Nekromantów i innych praktykujących zakazane - wg Gildii Magów - sztuki) zaś ma siedzibę w Syrconii. Oba miasta zostały opisane w Sąsiadach. Wariografy? No bez przesady... Innych kontrsłów nie mam na chwilę obecną. |
Vokial31.08.2009Post ID: 48018 |
Ale ja wymagam stworzenia Gildii Magów w Dz. Rządowej i coś w rodzaju Gildii Nekromantów, która najpewniej by się znalazła w Slumsach. Muszą one się znaleźć w Origarus, gdyż inne miasta będę tylko odwiedzane w Balladach (na początku, później to zobaczymy). Reszta może zostać jaka jest. |
Tabris2.09.2009Post ID: 48086 |
A tam to mogą być siedziby główne, jak dana organizacja takową W oGóle posiada. I z ilu części ma się O. składać? Coś tam słyszałem o Kanałach, czy podzieleniu Slumsów. No i by się przydały te nowe zakładki. |
Fergard2.09.2009Post ID: 48091 |
Tak, mieliśmy z Hellsem podzielić Slumsy, coby łatwiej było to powykańczać. Do tej pory Ork niczego nie napisał. Kanały tak swoją drogą. Mogą mieć ujście w Slumsach i prowadzić w miejsca, o których BG by nawet nie śnili(Choć może nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Pomysł do zrobienia, pod warunkiem, że Hells pomoże - Lokację Kanałów można potraktować jako Gigantyczny Loch pod Origarus. |
Tabris19.10.2009Post ID: 49598 |
cYt... Znaczy się, mógłbyś JG odpowiedzieć na wszystkie punkty? |
Vokial22.10.2009Post ID: 49689 |
JG już od jakiegoś czasu nie widziałem... Najlepiej mu przypomnieć na ognisku(oczywiście jeśli w ogóle się zjawi), żeby zajrzał i coś napisał, bo pamięć to on chyba ma nie najlepszą. |
Tabris23.10.2009Post ID: 49714 |
Dobrze, zważywszy na inercję JG ostatnio i fakt, że ukończyłem Dzielnicę Portową. Cóż mam robić dalej? Opisać Dzielicę Świątynną, czy pogłębić tzn. dokładniej opisać Rządową, czy Handlową? |
Vokial24.10.2009Post ID: 49766 |
Jak widać, można powiedzieć, że Portowa skończona, ale, zawsze jest jakieś "ale". Brakuję mi w spisie lokacji w Portowej "Strzykayącej Syrenki" i sprawa, gdzie byłby sklep marynistyczny ulokowany, wspomniany w opisie kuźni. W Portowej czy Handlowej? Później możemy się zabrać za rządową, a później za handlową... I oczywiście pozostaje kwestia tych dwóch gildii magów, podzielenia slumsów i kanałów. |
Tabris24.10.2009Post ID: 49768 |
"Strzykająca" jest w spisie, jako "Sklep marynistyczny "Strzykaiąca Syrenka", wspomniany w opisie Kuźni sklep to właśnie ta Strzykaiąca, dodam link w opisie lokacji, aby było jasne. Wolałbym od zera tworzyć Świątynną, ale jeśli nie można inaczej wtedy Rządową...
Brakować znaczy tyle co niszczyć np. dokumenty. Brakuje! Jak widzę za Nebiriosem zaczyna się ludziom mylić końcówki... |
Erick28.02.2010Post ID: 53443 |
Przygotowuję opis Dzielnicy Uczonych... pokażę Wam jak skończę. |
Tabris1.03.2010Post ID: 53452 |
No dobrze, co to jest? |
Vokial1.03.2010Post ID: 53454 |
Najkrócej jak się da... Z powodów niepoinformowania mnie o zamierzonej akcji całkowitej, powtarzam, całkowitej zmiany Origarus, nie zgodziłem się na dodanie dzielnicy uczonych, a oni postanowili się już nie mieszać do Origarus i obrazić się na całe GŁP... Dokładniej to Erick, Laysander i Irydus. |