Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Zastrzeżenia" |
---|
Hiro6.04.2011Post ID: 61360 |
Przepraszam moderatorów za zmianę tematu, a właściwie nie przystosowanie się do niego, ale moim zdaniem to już lekka przesada ze strony Naadira... Co z Gildią Nekromantów, licho ją wzięło? Cóż, jak chcesz, tu cytat: "obradować o sprawach Jaskini, bronić słabszych", skoro spotkawszy się z niepowodzeniem we wcześniej wspomnianym temacie założonym przez Ciebie od razu go porzuciłeś, zaśmiecając przy okazji forum? |
Naadir6.04.2011Post ID: 61363 |
Hiro, kolejny raz muszę powtórzyć , że ZA ŁATWO RZUCASZ Oskarżenia. Może nie wiesz, ale temat Gildii był przez pewien czas zamknięty (mogłeś to przeanalizować, przed atakowaniem mnie), a ja bałem się, że na zawsze, dlatego utworzyłem Zakon, jako następcę. Dopiero dziś dostałem wiadomość o jej ponownym aktywowaniu. Szkoda, że tak bardzo lubisz przeszkadzać mi w każdym nowym pomyśle, to nam utrudni wspólne pisanie w Jaskinii. Jeśli chowasz do mnie jakąś osobistą urazę, możesz o tym napisać na priva, bo zbyt często atakujesz moją osobę publicznie (forum, ognisko). Jak widzisz, mimo mej niskiej pozycji w Jaskinii (na razie wędrowiec) chcę wiele tu zdziałać. Wychodzi na to, że osoby na których pomoc liczyłem będą mi rzucać kłody pod nogi. Sam zdecyduj, czy chcesz wojny, lub pokoju. |
Sulia7.04.2011Post ID: 61380 |
Potwierdzę tylko, że Gildia była zamknięta. Temat Zakon Krewlod jak na razie jest po prostu tematem założonym do kolejnej przygody i jeśli nie będzie powielał za bardzo schematów z GN, to jak najbardziej niech sobie wisi. Jeśli założyciel poprosi o zamknięcie, bo nie widzi jego dalszej przyszłości przy reaktywacji tamtego miejsca - niech da znać po prostu. Wszelkie sprawy inne prywatnie załatwiajcie. |