Gorące DysputyRuchome obrazy - film - "Bajki – wspomnienia z dzieciństwa i nie tylko." |
---|
Hiro31.01.2009Post ID: 40348 |
Zdecydowanie Flinstonowie i Smerfy. A tych zabawnych jaskiniowców obecnie czasem sobie obejrzę ;-) |
Grok31.01.2009Post ID: 40355 |
Moje ulubione seriale z dzieciństwa (i nie tylko): 2.Gumisie także rządzą ze swoim Jagodowym sokiem i z Wiktornem. Nadal nawet pamiętam pewien fragment z piosenki: (...)Bo Gumisie cały świat już zna 3.Gdy byłem mały to oglądałem jeszcze na kanale Cartoon Network "Chojrak: Tchórzliwy pies".Serial o strasznie tchórzliwym, różowym psie. Też fajne. 4.Sąsiedzi to była fajna bajeczka bez słów,przemocy i miała w sobie dużo fajnego. Takowych sąsiadów to nawet z kasety wideo oglądałem. |
Videletz31.01.2009Post ID: 40372 |
Dla mnie nic nie przebije Reksia i Kaczora Donalda. To dwie moje ulubione postacie z kreskówek. Reksio... Nawet teraz, niedawno - wtorek, wieczorynka - obecność obowiązkowa. i najważniejsze, że serial jest polski. Wychodzi ze mnie chyba małe dziecko... |
Ynaf2.02.2009Post ID: 40410 |
No więc nie zdziwi was fakt, iż w dzieciństwie (czytaj: w okresie gdy miałem dwa latka) oglądałem mangę, gdyż właśnie przeżywała ona swój rozkwit w naszym dość dużym państwie. I tak wyliczjąc: |
David Gryphoeart17.06.2009Post ID: 45089 |
Cóż, muszę się przyznać, że lubiłem oglądać bajki... Było ich dużo, że nie sposób je wszystkie wymienić, jednak przytoczę tytuły niektórych z nich: -Smerfy, To są niektóre bajki z dzieciństwa, które lubiłem, ale temat w którym się wypowiadamy to"Bajki-wspomnienia z dzieciństwa i nie tylko", więc aby było na temat wypowiem niektóre bajki które lubię obecnie mimo, iż za parę lat będę dorosły: -Fineasz i Ferb, Więc jak widać mimo starości(nie tak wielkiej) można jeszcze polubić jakąś bajkę :) |
Zyrpak17.06.2009Post ID: 45096 |
Jak dla mnie prym wiodą "Chip'N'Dale" - Rescue Rangers. Motyw muzyczny z tej bajki bardzo mi się podoba. Dawniej lubiłem też "Tygrysią Maskę", "Żółwie ninja", "Gumisie" no i oczywiście Myszkę Mickey i Kaczora Donalda. Do tego dorzucić mogę jeszcze "Laboratorium Dextera" (genialna kreskówka) i "Ed, Edd i Eddie", ale te bajki wyszły znacznie później. |
Azulita16.08.2009Post ID: 46964 |
Uwielbiam bajki :) Te, które wynurzają się z otchłań mojej pamięci to: I powtórzę, bo już ktoś tam wspominał, te dzisiejsze bajki nie są już takie jak kiedyś. Są takie puste i dziwne. |