Oberża pod Rozbrykanym OgremZatęchłe Archiwum - "Obóz najemników" |
---|
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8732 |
[size=18:58241c47b7]Uwaga![/size:58241c47b7] Osoby, które nie poprawiły swoich kart postaci mają czas do środy do 23 grudnia... później coś wymyślę co zrobić z ich kartami albo postaciami, jeżeli nie zastosują się do nowych zasad. Btw to forum jest dobrowolne... |
Jander4.03.2007Post ID: 8733 |
Chciałem wszystkich serdecznie przywitać... [color=red:c9aa521f4b]Witamy, witamy :D Ciekawe, któż mógł Cię przyjąć ;) - Nami [/color:c9aa521f4b] |
Eru4.03.2007Post ID: 8734 |
a któż to jest ten Jander że ma moda na naszym forum?? |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8735 |
1) Jest zaufanym moim znajomym a wręcz przyjacielem |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8736 |
[quote:7309b63522="Irvin"]Od dnia dzisiejszego wszyscy MG otrzymują uprawnienia moderatorów. Jednakże prosiłbym o używanie ich TYLKO w swoich balladach! Obóz najemników i reszta pozostaje bez zmian.[/quote:7309b63522] Ghost czy tu pisze nie wyraźnie czy Ty nie umiesz czytać? Ja mogę edytować czyjeś posty i dopisywać w obozie co chce. Ty nie... |
Jander4.03.2007Post ID: 8737 |
Eru, a to forum to nie tak do końca tylko wasze jest... Krótko mówiąc, ja tu tylko sprzątam :) Albo lepiej, staram się na wszystko patrzeć obiektywnie... |
DruidKot4.03.2007Post ID: 8738 |
[quote:c76dd33802="Nami"]Ja mogę edytować czyjeś posty i dopisywać w obozie co chce. Ty nie...[/quote:c76dd33802] A to hamskie jest :|. No, ale dobrze, niech będzie. Tylko nie protestować, jak pojawią się bezsensowne posty. Pozdrawiam, |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8739 |
Trubadurowie dostali mody na forum aby mogli kontrolować swoje balladya nie po to żeby dopisywać swoje widzimisie i skojarzenia w czyiś postach. Wyjątki to Shar i Jander. Ale oni też nie powinni dopisywać swoich uwag w postach innych osób. |
DevilOkO4.03.2007Post ID: 8740 |
Może moje zdanie tu nie będzie miało większego znaczenia, bo nie jestem modem i o to nie zabiegam ale [quote:e7142577e2]Trubadurowie dostali mody na forum aby mogli kontrolować swoje balladya nie po to żeby dopisywać swoje widzimisie i skojarzenia w czyiś postach. Wyjątki to Shar i Jander. Ale oni też nie powinni dopisywać swoich uwag w postach innych osób.[/quote:e7142577e2] Wiem, że to jest Imperium i są rządy autorytarne. Tylko dlaczego mają być równi i równiejsi. Z góry zaznaczam, że nie mam nic do Sher i Jendera. Tylko dlaczego oni mają mieć większe prawa od pozostałych modów. Chyba jest ich trójka aktywnych: DK, Ghost i Den i są w frpg nie od dziś. Nikt się na nich nie skarżył. To albo Nami jest ponad wszytkimi tutaj albo wszyscy modzi mają takie same prawa. I tu nie ma, że kogoś bardziej lubisz lub masz większe zaufanie. Tak samo może powiedzieć każdy. |
Nagash4.03.2007Post ID: 8741 |
Mi tam wszystko jedno kto tu będzie rządzić .......... wiem jedno na pewno ja się do władzy nie pcham i nie będe ........... Między innymi przez moją ort. którą staram sie poprawiać.... :wink: Chociaz z drugiej strony zgadzam się też z Yaprtan ...... ale ja tu zasad nie ustalam i wiem że nie będe ale może dać też szanse innym ... ( którzy z ort. nie mają problemów ... ) |
Jander4.03.2007Post ID: 8742 |
Devil, nie o to chodzi. fRPG miało mieć oddzielny system zrobiony... A mianowicie, miała być grupa osób które to nadzorują i mają pełne możliwości ingerencji we wszystko, następnie grupa trubadurów, która ma mozliwości edycji swoich ballad i postów w nich zawartych, oraz grupa graczy, która ma mozliwości edycji tylko swoich własnych postów. fRPG na forum miało być tylko przejściowo, do beta testów... Dlatego powstały 2 grupy: frpgowcy i fRPG moderatorzy (do tych pierwszych zalicza się wszystkich którzy biorą udział w projekcie, a do drugich, w jednym worku, trubadurów i modów, a to z tego powodu, zeby nie komplikować zbytnio tego wszystkiego i robić 10 niepotrzebnych kategori moderowania...). Mam nadzieje że to trochę wyjaśnia. |
Eru4.03.2007Post ID: 8743 |
ja uważam że prawa moda, PEŁNEGO mod powinna mieć osoba: reszta tylko modowanie w swoich balldach, krótko mówiąc jestem przeciw żeby Jander i Sharwyn mieli większe uprawnienia niż DK, Ghost, czy Deanderth. (tak w ogle to dlaczego oni(Jander i Shar) są modami? przecież było ustalone że tylko MG + prowadzący ma moda...) [quote:116b7a2d54]Eru, a to forum to nie tak do końca tylko wasze jest... Krótko mówiąc, ja tu tylko sprzątam Albo lepiej, staram się na wszystko patrzeć obiektywnie...[/quote:116b7a2d54] tego nie rozumiem... tak na marginesie: to czyje jest to forum jak nie nasze? tylko osoby z pozwoleniem mogą na nim pisać, więc mamy (wszyscy z grupy fRPG) prawo uważać je za nasze forum; i o co chodzi z tym sprzątaniem... no chyba ze poprawiasz moje błędy ortograficzne :) * |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8744 |
Po pierwsze Jadner i Shar nie mają wyższych uprawnień niż Trubadurzy, oni są mi do pomocy potrzebni, ponieważ nie zawsze widzę ją ze strony Trubadurów. |
Eru4.03.2007Post ID: 8745 |
[quote:7bb068fbf1="Nami"]Po pierwsze Jadner i Shar nie mają wyższych uprawnień niż Trubadurzy, oni są mi do pomocy potrzebni, ponieważ nie zawsze widzę ją ze strony Trubadurów. jeśli tak to nie mam nic przeciwko [quote:7bb068fbf1]Po drugie jeśli byś nie zauważył Ingham tylko czasami sobie przypomni o fRPG i coś napisze, a najczęściej jak już to zrobi to jest to krytyka.[/quote:7bb068fbf1] krytyka też jest potrzebana - żeby poprawiać błędy! [quote:7bb068fbf1]Po czwarte swoje miejsce otrzymamy - fRPG nie jest najważniejsze w Imperium i inne sprawy i fora są przed nami do uporządkowania. Ale wiedz, że na pewno dostaniemy swój zakątek kiedy cały bałagan się już jakoś ustatkuje - a nawet nie wyobrażasz sobie ile to jest godzin pracy.[/quote:7bb068fbf1] I ja tak samo uważam, napisałem że w momencie jesli dostaniemy swoje miejsce (na co się nie zanosi :() to sie przeniesiemy, a na razie to musimy tu na forum wszystko ustawić, tak abyśmy nie musieli dostawać swego miejsca i żebyśmy mogli działać |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8746 |
[quote:4c68068d92="Eru"] Czy ja mówię, że nie jest? [quote:4c68068d92](na co się nie zanosi :()[/quote:4c68068d92] Zanosi się, ponieważ miejsce mamy już obiecane od dawna, ale nasze forum nie jest priorytetem przed nami jest np. Osada - którą trzeba do porządku doprowadzić czy Sfinks... [quote:4c68068d92] a na razie to musimy tu na forum wszystko ustawić, tak abyśmy nie musieli dostawać swego miejsca i żebyśmy mogli działać[/quote:4c68068d92] Tu nie chodzi o dostanie więcej miejsca - chodzi o to, że fRPG nie miało mieć takiego kształtu forumowego i pisania postów. Zupełnie inaczej miało wyglądać przy pierwszym planie. Ja już będę rozmawiać za jakiś czas z Hetmanem - tylko niech się reszta rzeczy bo instalce ustabilizuje. Według mnie forum jest w miarę ustawione... Masz jakieś propozycje? |
Eru4.03.2007Post ID: 8747 |
[quote:2ab248157d]Masz jakieś propozycje?[/quote:2ab248157d] tak - pousuwać tematy w których nic się nie pisze (o magii; wcześniejszy temat o wspólnej balladzie) |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8748 |
Nie będę wyrzucać żadnych tematów i moderatorzy też niech się nie ważą tego robić! To też jest nasze archiwum, co najwyżej można pozamykać te w których nic się nie pisze. Wywale tylko ten pierwszy o wspólnej Balladzie. |
Eru4.03.2007Post ID: 8749 |
no i jest bardzo ładnie :) [color=red:8bf5551315][size=8:8bf5551315]Cieszę się bardzo :P - Nami[/color:8bf5551315][/size:8bf5551315] |
Ghost4.03.2007Post ID: 8750 |
Nagash, namieszałeś jak cholera swoim postem. Raz, że Hektor to wszystko przywołał, stosując za przykrywkę plantację vita. |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8751 |
To chyba już taki standard, że Nagash zawsze namiesza :/ [b:3be4d5ba0d] Nie piszczcie na razie w Balladzie[/b:3be4d5ba0d] niech DK zrobi w niej porządek... Ja tam łapek nie będę pchać :P |