Oberża pod Rozbrykanym OgremBaśniowe Gawędy - ""... więc kimże fkońcu jesteś??..."" |
---|
Strażnik Krypty Eldacar3.11.2003Post ID: 14842 |
A nie jest to przypadkiem Sukces IJB ? :wink: |
MiB3.11.2003Post ID: 14843 |
Brawo Faramirze :) BTW: Eldi- przykro mi, ale niet :wink: . |
Faramir3.11.2003Post ID: 14844 |
Hehe, jakbym widział siebie, kiedy jestem szczęśliwy (nie jest to często - melancholik z wyboru - ale też nie tak rzadko) to wręcz podskakuje w rymt muzyki, dodatkowo samemu śpiewając Myslovitz :)
Są w tym opowiadania fantasy?
Hip-chłopu prędzej :). |
Ion6.11.2003Post ID: 14845 |
Heh, Faramirze, coraz więcej mam z tobą wspólnego :D. Może nas zamienili na porodówce i przewieźli w inne miejsca w Polsce :lol: Z tego co piszę, fantasy stanowi dużą część. Tylko, że przez niektórych z was człowiek załamuję się nad własnym talentem (a,fe! ładnie to tak pięknie pisać? :D ). Drugą rzeczą jest to, że jako posiadacz zwichrowanego umysłu wpadam na pomysły jak na latarnie (może dlatego nie ma ich na mojej ulicy), w najróżniejszych miejscach. I w mojej główce tworzą się opisy bohaterów, fragmentów różnych historii i opisy krain oraz świata. (Ostatnio po zobaczeniu pod wieczór chmur na niebie, ułożyłem opis jednego archipelagu) P.S. A może Hula Chłopu? |
Faramir6.11.2003Post ID: 14846 |
Ech, czyżby kolejny daleki krewny o współnych korzeniach, które nigdy nie wyszły na jaw? Heh, mam już siostryczkę, Forsycję, więc czemu nie jakowyś braciak? :) Tymbardziej, że jak sobie poczytałem ostatniego posta, to zobaczyłem, iż także masz bezsenne noce (brrr... moje zasypianie... co najmniej półtorej godziny muszę leżeć, zanim zasnę, chyba, że dzień miałem strasznie męczący. Trochę to denerwujące, ale z drugiej strony często taki czas przed snem się przydaje. Jak miło jest raz w spokoju pomyśleć).
Heh, już normalnie widzę te wieczorne chmury... Piękne, też lubię na nie patrzeć. W ogóle to, że je zauważasz już bardzo Cię - w moich oczach - wynosi... Jeszcze mi tylko powiesz, iż uwielbiasz oglądać nocą gwiazdy, najlepiej samemu, w spokoju, to po prostu będę gotów uwierzyć, iż ta historia pokrewieństwa może być prawdziwa. :) Jeśli wieć piszesz fantasy, to dlaczego niczego nie widzimy w Osadzie? Opublikować zawsze warto.
Nie, bo nie będzie pasować. Hip-hop, a hip-chłop jest do siebie bardzo podobne (w wymowie jest to różnica jednej zgłoski, w dodatku samogłoski) natomiast w Twej wersji już się to mniej zgadza. |
MiB6.11.2003Post ID: 14847 |
Nie, bo nie będzie pasować. Hip-hop, a hip-chłop jest do siebie bardzo podobne (w wymowie jest to różnica jednej zgłoski, w dodatku samogłoski) natomiast w Twej wersji już się to mniej zgadza.[/quote:62839c1b95] |
Faramir6.11.2003Post ID: 14848 |
A tfu, a tfu, a tfu! Cholerna pomyłka! :) |
MiB6.11.2003Post ID: 14849 |
nie przesadzaj Faramirze, nikt tu niczego nie będzie Ci wypominał, a jush napewno nie błędy ortograficzne :P (tak się tylko uczepiłem ;) ). |
Strażnik Krypty Eldacar6.11.2003Post ID: 14850 |
Niech no tylko Zolwik się dowie, albo inni stali bywalcy PODstolika :D |
Faramir7.11.2003Post ID: 14851 |
Nie, nie rozumiesz MiB, ja po prostu zawsze walczę o poprawność ortograficzną, stylistyczną i merytoryczną. A tu taka wpadka :/ |
MiB7.11.2003Post ID: 14852 |
No dobrze Far- ty zmieniasz tego byka (boś go jeszczeć nie zmienił :twisted: ), kasujemy nasze posty i nie było sprawy :) |
Faramir7.11.2003Post ID: 14853 |
Ech, nie, nie będę brał udziału w zatuszowaniu mego byka ;). Lepiej kończmy sprawę, i OFFtopic'owanie ;). Wróćmy do głównego tematu. AtakeeR: Mi też się twojego byka nie chce tuszować :) Faramir: :)) Niech więc zostanie jako pamiętka po mej, jakże okazałej i strasznej, pomyłce! Niech ciąży ta skaza na mym imieniu do końca mego żywota! |
Sayo10.11.2003Post ID: 14855 |
No i ja sie do was dorzucę bo i skromny jestem i pshystojny i błędów nie wale i w ogóle Jestem wspaniały ... Do rzeczy. Imię - Damian Co lubie - Hip Hop :twisted: ,Mange ,Anime , fantasy , HIrołsóf, Reddragona , robić dym w domu,Piwo , DZIEWCZYNY(bez podejścia jestem),beatbox Nałogi - komp,.... nie chce mi sie wymieniać ważne że nie ćpam nawet herbaty nie pije,niegdyś rysowanie było moim nałogiem :cry: oki to wshystko by było |
Faramir11.11.2003Post ID: 14856 |
Ulubiona książka? PS. Która gimnazjum? |
Ion11.11.2003Post ID: 14857 |
Faramirze, witaj bracie! Uwielbiam patrzeć gwiazdy, a także na księżyc podczas pełni. Wtedy (jeżeli nie śpię) wychodzę czasem na balkon i tak po prostu sobie siedzę... A jeżeli chodzi o opowiadania, to nie ma ich w Osadzie ze względy właśnie na mą produktywność. Ale co tam, zachęciłeś mnie do zamieszczenia, więc niedługo pewnie to zrobię. |
Faramir11.11.2003Post ID: 14858 |
Jakbym widział siebie w wakacje. Gwieździsta noc, druga w nocy, a ja - zamiast spać, albo czytac książkę, to siedzę jak ten głupi na balkonie, owiewa mnie ciepły, letni wietrzyk, a ja rozmawiam z gwiazdami. Niech mnie, wzruszyłem się aż!
U mnie jest to trochę inaczej. Ja w ogóle kocham noc i wszystko co z nocą zwiazane. Dla mnie nie ma prawie nic piękniejszego od nocy. Nieważna jaka by była. Czy wiałby wicher, czy była by gwieździsta, czy czarna jak smoła. Ważne, że byłaby to Noc. Kocham Noc i tyle. Pewnego razu nawet, tutaj się pochwalę, spędziłem całą Noc, na dworze, śpiąc pod otwartym niebie, jak jakis elfi król (kto wie, kogo cytowałem?), wystarczyło jeno hamak wyciągnąć, rozwiesić na ogródku i iść się położyć. Niezapomniene przeżycia. Potem tylko plecy trochę bolały, na drugi dzień, ale takie to są już konsekwencje. Szkoda, że do wakacji jeszcze tak długo...
Cieszy mnie to. Obiecuje przeczytać. Obiecuję. |
marred15.11.2003Post ID: 14859 |
Tak wiec, jak zapewne wiecie, nazywam sie Marek, mam 15 lat mieszkam w Wolominie. Chodze do klasy pierwszej liceum, podoba mi sie tam, wiec chyba zostane jeszcze pare lat :P. A tak na serio, to... co tu napisac, lubie Osade (oj, blad; Osade uwielbiam :) ), lubie pisac wiersze rowniez czytac, lubie matematyke, dowcipy, zagadki (nie bez powodu me drugie imie to Pan Zagadka), dobre jedzenie, podroze i wiele wiele innych. Nielubie: dresow, chamstwa, niedzialajacego internetu, oglosu tarcia styropianem o styropian, zupy szczawiowej, lekcji historii... No dobra, to by bylo na tyle. A oto ja bez stroju pirackiego, szabli i klapki na oku: [img:79baa07bc7]http://qbek.home.staszic.waw.pl/zdjecia/szkola/63.JPG[/img:79baa07bc7] |
Samuel16.11.2003Post ID: 14860 |
Chyba się dowiedzieli :) |
Nadsztygar Melkior19.11.2003Post ID: 14861 |
Tera pora na mnie :) : |
Irvin20.11.2003Post ID: 14862 |
Imie: Tomek To tyle. |