Oberża pod Rozbrykanym OgremBaśniowe Gawędy - ""... więc kimże fkońcu jesteś??..."" |
---|
Haav Gyr9.02.2004Post ID: 14923 |
No dobra, jak już tutaj prawie każdy zamieścił ofetę "martymonialną", to nie mogę być gorszy :D Znany jestem również jako Kallen Thaarn(Haav Gyr to przydomek i słowo to oznacza w języku mrocznych elfów - Czarny kaptur, choć powinno się pisać prawidłowo Haavh'gyure), a po polskiemu :P Jakub, a nazwisko chroni ustwa o danych osobowych :P :D Słucham prawie każdej muzyki: Hmmm....chyba na tyle, a tak poza tym ze jestem bardzo spokojny szczery i uczciwy człowiek, który jeszcze wierzy w drugiego człowieka i jego inteligencję. :) P.S. Panie ze zdjęciem mile widziane :D :lol: :lol: :lol: |
Hisime14.02.2004Post ID: 14924 |
" naprawde jaka jestes nie wie nikt..." tak sobie czytam i tak dalej i czuję się jak dinozaur jakiś albo cuś Cieszymnie bardzo, iż zgromadzona tu młodzież wykazuje się kulturą;), obyciem literackim i pasją twórczą. Prawdziwa to radość przebywać w tak zacnym gronie, które nie zważając na wiek i rasy łączy się we wspólnym działaniu. Ponieważ jestem nietypowym przedstawicielem swej grupy wiekowej i lubię się bawić w różny dziwny sposób a i powaga moja jest jakaś taka malo poważna, to nawet nie odczuwam jakoś dotkliwie swego wieku. Zyję więc sobie na tym cudnym świecie podejmując się różnistych dzialań i smakując dzień po dniu. Zartacam się w lenistwie albo wręcz przeciwnie pracuję jak szalona:) Mam we krwi bunt, teraz jest on nieco umiarkowany lecz generalnie nie zgadzam się na zastane schematy i drążę jakieś swoje ścieżki, które pozwalają mi na spotykanie osobników podobnego pokroju myślowego, który zahacza o różne dziwne zagadnienia. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to może je zadać a ja może odpowiem:) |
Slepy15.02.2004Post ID: 14925 |
Jestem nowy, więc postanowiłem na dobry początek napisać coś tutaj :) . |
MiB16.02.2004Post ID: 14926 |
Gut czojs :)
No jakby to Wam wszytskim wytłumaczyć- to mój qzyn, tylko nie pytajcie jak to się stało, że Trogolodyta jest qzynem diabłą :P
Powiedz jesio, że to on "pomógł" Ci wypełnić formularz zgłoszenia (kosa się na cuś przydała :P), a napewno będziesz wiarygodny :lol:
No kto by pomyślał- jush 3cm ode Mnie wyższy jesteś :(
Jakaś aluzja :|
15lat- ładne mi ostatnio :P, a że podoba Ci się to co mi, więc szukajta nieco wyżej co Ja wpisałem ;)
No coś ty- tylko tyle?? Dobra, a tak serio, to Ja również witam. |
Slepy16.02.2004Post ID: 14927 |
MiB, jasne, że to była aluzja:D. Ale liczylam po tym, co mi dzisiaj powiedziałeś, że będziesz bardziej ostry(nie bierz sobie tego do serca oczywiście:)). |
Gothmog16.02.2004Post ID: 14928 |
Hmm, wypadalo by cos o sobie napisac :) . A wiec tak: Jestem Gothmog, pochodze z Angbandu, ale chwilowo przebywam w Gdyni :) . Interesuje sie fantastyką, słucham rocka, metalu, przede wszystkim zespolow takich jak Blind Guardian czy Iced Earth. Interesuje sie rowniez programowaniem (C/C++), obecnie zajmuje sie pisaniem wlasnej gry inspirowanej nieco King's Bounty i HoMM II, bedzie to RPG z pewnymi elementami strategii, w 3D. Nie jestem na 100% pewien, czy cos z tego wyjdzie, ale mam nadzieje ze tak :D |
Hetman jOjO16.02.2004Post ID: 14929 |
jakby ftoś nie załapał co sie stało...
a co do Slepy ('ego? 'ej?) to weźcie mie objasnijcie jakiej toto jest pci... ;)
|
Slepy17.02.2004Post ID: 14930 |
Hetmanie jOjO. Jak zapewne Tobie wiadomo, jestem Troglodytą(przynajmniej tak nazywacie naszą rasę). |
Hetman jOjO17.02.2004Post ID: 14931 |
a to wszystko jasne Zatem Panie Slepy - łelkam tu! :) |
Slepy17.02.2004Post ID: 14932 |
Miło, że jestem akceptowany. To nie tak jak w mym rodzinnym grodzie... |
Hetman jOjO17.02.2004Post ID: 14933 |
well... ale to byłaby chyba złośliwość :P |
Slepy18.02.2004Post ID: 14934 |
Staram się posługiwać waszym językiem w zrozumiały sposób:). To w sumie i tak lepiej brzmi niż "do powąchania", lub "do kolejnego kontaktu jakimś zmysłem(:P)", którego powinienem użyć... Dzięki, że nie byłeś złośliwy. Razem z wami zapominam czasem o "ograniczeniach" mego zmysłu wzroku. Do... a mniejsza o to! |
Hubertus21.02.2004Post ID: 14935 |
Witam wszystkich. Normalnie nazywam się Hubert. Obecnie studiuje społeczną psychologię kliniczną na SWPS w Warszawie. Bardzo jestem z tych studiów zadowolony. Dodatkowo, pozaszkolnie, zajmuję się pomaganiem dzieciom w domu dziecka. |
WorldDragon23.02.2004Post ID: 14936 |
Witam all!!!! Czas na smoka, aby o sobie wtrącił zdanko (może więcej) :D Tak więc mam na imię Michał :twisted: Moim miejscem zamieszkania jest Giżycko (na Mazurach).Mój znak zodiaku to Baran (urodziłem się w Chińskim roku owcy 羊yang) No dobra ciekawostka: oto data mojego urodzenia (Chińska). Kto odgadnie jak to będzie brzmiało po Polsku? Dobra teraz coś innego: Co lubię? Czego nie lubię? Coś głębiej o mnie lub co można sie po mnie spodziewać... Dobra tyle na teraz, może jeszcze coś później zmodyfikuje (jak sie jeszcze dowiem o sobie :D ) _ gg2066188 |
Kriso23.02.2004Post ID: 14937 |
A teraz czas na mnie! Chłopak cichy, ale wyróżniający się w tłumie. Sympatyczny i lubiany, ale raczej stara się ograniczać swoje towarzystwo do osób najpotrzebniejszych. Lubię: -muzykę: trance i klasyczną Nie lubię: -muzyki: hip hop Po za tym: -interesuje mnie łacina, historia i mitologia PRO AETERNA REI MEMORIA |
Ion29.02.2004Post ID: 14938 |
No to może krótko: [img:583106f4a8]http://www.periannath.republika.pl/tworcy/r1.jpg[/img:583106f4a8] Okrzyki w stylu "Oh!" i "O matko!" po obejrzeniu zdjęcia proszę zostawić dla siebie:) |
Darkena5.03.2004Post ID: 14939 |
Oh! O matko! :D No nie brzydki z ciebie chopcyk Ion :). |
Arcymag Erin5.03.2004Post ID: 14940 |
Wiesz, że Gui wygląda prawie tak, jak ty? Fryzura identyczna, gęba właściwie też dość podobna... :) |
Voldo5.03.2004Post ID: 14941 |
Enleth: Czy Guinea wygląda jak Ion czy wyglądał. To jest różnica a wydaje mi się, że już tak nie wygląda (przynajmniej tak było w wakacje :twisted: ) A może przy okazji opiszę siebie: :arrow: Co lubię: łacinę, RPGi, fantastykę (filmy, książki, muzyka et cetera...), książki, kino, komputer, internet, muzykę (każdą głównie hip-hop, filmową i metal - Bling Guardian - thx for Faramir). :arrow: Czego nie lubię: chamów, dyskotek (wiem że to dziwne :( ), i dużo dużo więcej... |
Faramir5.03.2004Post ID: 14942 |
Ion - nie mnie oceniać, pozostawię to innym :) A od siebie dodam tylko: teraz to jeno do jakiegoś spotkania w realu :) Najlepiej konwentu, choć jeśli szybciej by się udało, to nie pogniewałbym się. Braciszku...
Nie ma za co - to była przyjemność ;) |