Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Jak zostać Osadnikiem, czyli same chęci to nie wszystko" |
---|
Wojo8.07.2007Post ID: 16959 |
dlaczego? jestem fanem heroesów od conajmniej 5 lat. moją przygode zaczełem od H3. póżniej H4 i znowu H3 tylko że WoG. teraz gram cały czas w Heroes V. osadnikiem chce zostać po to żeby mógł podzielić się wiedzą o heroesie i też wiele sie nauczyć. wymieniać się modami i patchami. jestem od niedawna na tej stronie i już ją bardzo lubię. to czy zostane osadnikiem i będe mógł newsować ? czekam na odpowiedż Wojo. pozdrawiam. |
MiB8.07.2007Post ID: 16966 |
Witam! Chyba nie zrozumiałeś idei Osady. Bycie Osadnikiem nie uprawnia do pisania nowin - tutaj trzeba przynależeć do jednej z grup posiadających takie prawa. I na koniec - jak wspomniałem - Osada to część literacka - to implikuje pewien poziom wypowiedzi - zarówno w kwestii merytorycznej, jak i "technicznej" (objawiającej się poprzez stosowanie poprawnej interpunkcji i ortografii).... Pozdrawiam |
Wojo14.07.2007Post ID: 17100 |
to znaczy że się nie dostałem. trudno. mam pytanie ja napisałem bardzo dużo postów a napisali mi że zero. o co chodzi? |
MiB14.07.2007Post ID: 17108 |
Nie, gdyż to nie ode mnie zależy. Ja po prostu wyjaśniłem nieścisłości w Twoim pojmowaniu czym jest Osada i tytuł Osadnika. Jedyną osobą mogącą podnieść Cię do rangi Osadnika jest [[ Moandor]].
Nie tylko Ty napisałeś dużo postów - ja też. Pozdrawiam |
Strażnik słów Moandor14.07.2007Post ID: 17112 |
Wojo, Myślałem, że MiB w dość wyczerpujący sposób wyjaśnił Ci, czym jest tytuł Osadnika. To bardzo dobrze, że lubisz Heroesów, tyle, że Osada jest literacką częścią Jaskini. By pisać o Heroesach na forum, by grać w turniejach nie potrzebujesz być Osadnikiem. Zamiłowanie do gry nie jest też kryterium przyjmowania do Osady. Jeżeli powiesz mi, że miłujesz się w literaturze, że lubisz fantasy, i masz ochotę podyskutować o książkach przy osadowych stolikach, jeśli zechcesz napisać swoje opowiadanie i zamieścić je w Osadzie, wtedy daj mi znać. :) Osada jest właśnie od tego. A od Heroesów, całe forum. :) Pozdrawiam. |
Wojo14.07.2007Post ID: 17114 |
moją ulubioną książką fantasy jest trylogia WŁADCA PIERŚCIENI Tolkiena na temat tej książki oge dużo powiedzieć i opowiedzieć [scalenie: 2007-07-15 00:06:49] moge napisać opowiadanie, tylko powiedz na kiedy? i gdzie mam je umieścić? |
Gwynbleidd15.07.2007Post ID: 17116 |
Witaj Wojo. Jak pewnie zauwazyles, ja podobnie jak i ty, tytulu Osadnika nie nosze, choc w Jaskini jestem juz od przeszlo roku. Nie jest to jednak zadne kryterium przy przyjmowaniu do Osady, podobnie jak ilosc napisanych postow. Bardziej liczy sie styl pisanych wypowiedzi. Powiedzialbym nawet ze jest to sprawa najwazniejsza. Widzisz, Osada to miejsce dla osob, ktore moga sie poszczycic chocby minimalnym talentem literackim. Dlatego wlasnie ja nigdy do tego grona nie staralem sie dostac. Ciagle zdaza mi sie popelniac okropne bledy ortograficzne i nie chcialbym przez to osmieszac calej Osady. Na koniec Wojo sprawa najwazniejsza, chodzi tu o twoje bezpieczenstwo. |
Wojo15.07.2007Post ID: 17121 |
Czy teraz lepiej? |
MiB16.07.2007Post ID: 17172 |
Pozwoliłem sobie wydzielić offtop z tematu "Zostań Osadnikiem!" do osobnego wątku. Dodam również treść ostatniej wypowiedzi Moandora:
Nie zamykam, a nóż widelec ktoś jeszcze będzie chciał o coś zapytać :) Pozdrawiam |