Gorące DysputyKarczma Pazur Behemota - "Avatary" |
---|
Ymir29.06.2006Post ID: 2293 |
Jest temat o nickach to czemu by nie o avikach. Jako że podobny temat był w starym IJB -Skąd wziął się wasz avatar Mój wygrzebałem z ze strony http://avatary.glt.pl-nie działa ale zastanawiam się nad zmianą. |
Darkena29.06.2006Post ID: 2307 |
Pewnego dnia ktoś wrzucił ten mały, czerwony obrazeczek do galerii avatarów na forum. Był taki smutny i samotny, więc go wzięłam ;). Wcześniej miałam wycinek z obrazu Borisa Valleyo "Anticorn". |
Strażnik słów Moandor29.06.2006Post ID: 2309 |
Ja natomiast nie mam co napisać ani w tym temacie, ani w tym o historii nicku. Każdy grający w H3 zna Moandora. Ponieważ od zawsze lubiłem grać Nekropolią i podoba mi się ten bohater, dlatego wybrałem taki Av i nick. |
Puzon29.06.2006Post ID: 2313 |
Ja niestety jeszcze nie mam avatara....ale jak tylko ponownie zostanie uruchomiony mechanizm(dziwnie brzmi :p) wstawiania avatarów to natychmiast coś sobie znajdę :) Wiem, że takie zachowanie może denerwować ale musze sie zapytać:) A więc: Kiedy ponownie będzie można wstawiać avatary? |
Mistrzyni Zagadek Nami30.06.2006Post ID: 2327 |
Będzie można je wstawiać, kiedy będzie zrobione. To nie jest priorytet, bez ava można spokojnie żyć. W tym momencie ważniejsze są serwisy dotyczące HoMM. Przepraszam za offtopa. |
Vinius2.07.2006Post ID: 2380 |
Hmm... ktoś po prostu dodał i przejąłem :P |
DruidKot2.07.2006Post ID: 2390 |
Mój też z Majesty. Gnom :). |
Ghost2.07.2006Post ID: 2391 |
Pewnego dnia dodałem sobie nowy avatar. Potem ruszyło Imperium i avatar... zrobił puf! No i go nie ma. I teraz mogę się nazywać... Tego, no... Zamaskowany Mściciel, jak na sztampową postać fantasy przystało. :P (yellow)Wcale nie zrobił puf :P Jest w Galerii, podpisany i spokojnie sobie czeka :) Nami |
Hexe4.07.2006Post ID: 2443 |
Mój stary avatar, jeśli ktoś go jeszcze pamięta.. Eh, chyba jeszcze konkurs piękności avów z nim wygrałam, hueh.. to były czasy, motylanoga.. ;). (mam do niego pewien sentyment, więc z rozmysłem poprosiłam o usunięcie go z Galerii) Zarówno stary, jak i obecny, wygrzebałam z czeluści internetu. Skąd? Hoho, chciałabym wiedzieć. Chociaż.. ten obecny w kilku miejscach już widziałam ;). |
Bubeusz6.07.2006Post ID: 2507 |
W zasadzie Hexe mogłabyś do tego starego wrócić ;) Ale Wam powiem, że śmiesznie się potem gra w Heroesów, co się widzi jakiegoś bohatera, to od razu poznaje się osobę z Jaskini. Tak się człowiek przyzwyczaił, że np na Mephalę z Rampartu już nie mówi się Maphala, tylko Sulia :) I przykłady można by mnożyć i mnożyć. A co do mego Ava: Niez za zbytnio udana przeróbka pewnego staruszka, którego wygrzebałem w jakiniowym gabinecie luster. Szykuje się na zmianę niedługo, bo po tej katastrofie tyle czasu nie było nic, że się człwoiek zdążył wyzbyć starych przyzwyczajeń. |
Ymir6.07.2006Post ID: 2508 |
O nie Bu Nie zmieniaj proszę ava na tego starego gbura z Diciplies |
Bubeusz6.07.2006Post ID: 2509 |
Nie na żadnego gbura z Disciples, a że starego to chyba dobrze? :) |
Gwynbleidd10.07.2006Post ID: 2599 |
A mógłby ktoś podać link do jakiejś fajnej stronki z avami. |
Ymir10.07.2006Post ID: 2601 |
http://www.fantasygallery.net/ |
Tarnum10.07.2006Post ID: 2603 |
Kij go w sumie wie... :p |
Żywiołak Piwa Vandergahast13.07.2006Post ID: 2795 |
@Tarnum to jest akurat postać z okładki Krain Magii z serii Forgotten Realms, autorem jest Blas Gallego, chociaż w jego galerii tego akurat nie znalazłem, to tak jest w książce napisane. Poza tym kolesiem jest tam jeszcze Elminster i Khelben, obstawiałbym, że to jest Cadderly, chociaż akurat w tej książce się nie pojawia. tu jest link do książki za to: http://www.wizards.com/default.asp?x=products/frant/866020000 a odnośnie mojego avka, to historia jest prosta, był to pierwszy na liście obrazek mężczyzny z brodą i w kapturze. i też nie mam pojęcia skąd pochodzi, ale używam go wszędzie |
Arcymag Erin16.07.2006Post ID: 2899 |
A mój obecny - jak na teraz, nowy - avatar to dzieło Aerilien, w sumie prezent urodzinowy, tylko skaner trochę zmaltretował. Może gdzieś kiedyś wystawię całość. Trochę tych avatarów było, ale ten chyba zostanie na dłużej... |
Nuk18.07.2006Post ID: 2955 |
Mój avatar znalazłem przeszukując Internet i natrafiłem akurat na taki, który mi się spodobał. Teraz zawsze używam tego samego. Nie wiem skąd on pochodzi, ale przyzwyczaiłem się już do niego. |
Heimdall Ragnarok19.07.2006Post ID: 2968 |
Choć nie przyszło mi jeszcze pieczętować się jakimkolwiek wizerunkiem w granicach Imperium, to kiedy będzie możliwość wybiorę najpewniej ten: EDIT (Do postu poniżej): Muszę się chyba pogodzić, że zawsze będę się mylić ;( Poszukiwania w Kordegardzie nie dały rezultatu (a raczej, ostatni post mówił, że jeszcze tej opcji nie ma), to uznałem, że to jeszcze nie ruszyło... No, ale przynajmniej już jest :) |
Kordiss19.07.2006Post ID: 3015 |
Ze wszystkich postaci w Heroes IV zawsze najbardziej podobał mi się Harzir, ale mam zamiar zmienić sobie avatarka na takiego który wprawdzie nie pasuje mi biogramu ale jest lepszy (przynajmniej w moim guście)...Tak właściwie to...Jest możliwość zmiany biogramu? To pierwszy chyba post w "nowej jaskinii" myślałem że przepadło i już nie wroci... Ale pewnego razu nie miałem nic do roboty pomyślałem może jaskinia działa... MiB co do twojego opisu (przepraszam że się wtrącam) ale brzmiało CHYBA |