Gorące DysputySłowo pisane - literatura - "Zakupy w księgarni" |
---|
Laysander22.06.2012Post ID: 69823 |
Niedawno pojechałem do Empiku wykorzystać kartę podarunkową zdobytą w szkolnym konkursie. Oto, com wypatrzył: |
Mosqua23.06.2012Post ID: 69829 |
Stosunkowo niedługo mają zostać wydane książki, które mnie interesują. |
Silveres31.08.2012Post ID: 70849 |
Już zamówiona cała "seria" o Cmentarzu Zapomnianych Książek - Zafóna. To jest: |
Dagon14.09.2012Post ID: 71064 |
Jutro w Empikach rozpoczyna się "fantastyczna promocja". Co ciekawe nie obejmuje tylko fantastyki, ale całą książkę. Teoria mówi, że przy zakupie 3ech dowolnych książek, najtańszą z nich powinniśmy dostać za 0,00zł W niektórych centrach handlowych będą się również przemieszczać Różowe Empikowe Hostessy rozdające kupony dające 20% rabatu na różne produkty i min. książki. |
Zolw15.09.2012Post ID: 71092 |
1. Geza Alfondy "Historia społeczna starożytnego Rzymu". |
Kordan15.09.2012Post ID: 71093 |
Taki tam zakup na targach książki historycznej: Gospodarka ludów morza Bałtyckiego: starożytność i średniowiecze, pod red. Michała Bogackiego, Macieja Franza, Zbigniewa Pilarczyka Oraz dostałem w pakiecie Ta druga książeczka jest całkiem, fajna, dużo obrazków z odpowiednim komentarzem, eleganckie wydanie od MSZ. Podoba mi się i to bardzo. |
Dagon6.12.2012Post ID: 72298 |
W dniach 7-9 grudnia w Empikach znowu odbędzie się promocja na książki. Wymogiem będzie płatność kartą mBanku. Jeżeli ktoś nie posiada tam konta to wydaje mi się, że warto od kogoś taką kartę pożyczyć. Zniżka wynosi 20%, a książka na prezent świąteczny to jak znalazł :) |
Corwin22.03.2013Post ID: 73303 |
Zwykle raz miesiącu robię zakupy, a że kryterium którym kieruje się, jest w większości cena oraz zainteresowania moje. |
Mateusz3.04.2013Post ID: 73387 |
A ja wedle zapowiedzi udałem się dziś do empiku w celu nabycia nowej książki Petera V. Bretta Wojska w blasku dnia Jeszcze nie zacząłem czytać, ale strasznie nie podoba mi się okładka. Zupełnie nie mogę pojąć Fabryki słów, która zdecydowała się na takową miast wybrać tę, którą sami już wcześniej zapowiadali Mimo wszystko cieszę się, że książka w końcu zawędrowała na Polski rynek i już czekam na kolejny tom. Pozdrawiam. |
Strażnik słów Moandor3.05.2013Post ID: 73773 |
Na targach książki zakupiłem parę tytułów wyd. Czarne: Przez drogi i bezdroża, Niedawno też udało mi się dokupić Bitwę o Monte Cassino Wańkowicza, ostatni mi brakujący tom Dzieł Zebranych autora. |
Dagon13.05.2013Post ID: 73912 |
Kurcze, czasem można trafić fajne okazje w antykwariacie. Udało mi się nabyć wręcz idealnie zachowany egzemplarz najnowszego wydania Niedokończonych opowieści za połowę normalnej ceny!! :) Z mniej ambitnych tytułów - za to wciągających - pozwoliłem sobie na 3 i 4 tom Herezji Horusa. Pierwszy tom bardzo zainteresował mnie już 3 lata temu, natomiast teraz Fabryka słów przejęła prawa do serii, dzięki czemu przymierzam się do kontynuacji. |
Kanclerz Grenadier13.05.2013Post ID: 73919 |
Zgadza się. Pogarda dla słowa drukowanego sprawia wiele radości nam, konserwom, bo antykwariaty pęcznieją :) |
Dagon21.06.2013Post ID: 74461 |
W empiku można już nabyć drugi tom "Wojny w blasku dnia". I chyba tylko tam, gdyż na stronie Fabryki słów, znalazłem informację typu "19.06-23.06 TYLKO W EMPIKU". Jednakże pozytywnym aspektem tej kilkudniowej wyłączności, jest upust w wysokości 25%, co przy porażającej cenie tej książki daje całkiem wymierny efekt :) |
Silveres22.06.2013Post ID: 74505 |
Ostatnio - wczoraj wieczorem - doceniłem istnienie księgarni internetowych i możliwość zamawiania książek przez internet. Wprawdzie to nie to samo, co wybranie się osobiście i na własne oczy przekonanie się o fakturze książki, lecz czasami trzeba z czegoś zrezygnować, na rzecz czegoś innego. Tak było tym razem, gdyż książki Gościu. Auto-bio Grabaż w zwykłej księgarni dostać niełatwo. |
Fundin2.08.2013Post ID: 74925 |
W końcu nabyłem wyczekiwane z utęsknieniem tomiszcze "Wróżebna Machina". Studia nie pozwoliły na szybszy zakup ;) i niestety znowu Terry mnie zaczyna irytować rozłąką głównych bohaterów...Ileż można?! |
Mateusz4.08.2013Post ID: 74931 |
Fundinie, a Pierwszą spowiedniczkę już czytałeś? |
Strażnik słów Moandor28.09.2013Post ID: 75317 |
Ostatnio kupiłem: Doktor Sen - Stephena Kinga a zamówione mam już: Przedksiężycowi t.1 - Anna Kańtoch |
Strażnik słów Moandor28.02.2014Post ID: 76417 |
Ah, od września nikt nie kupił ani jednej książki?? :) Ja zamówiłem dziś najnowszy zbiór opowiadań Jacka Piekary: Ja inkwizytor, a także najnowszą powieść Dana Simmonsa: Trupia otucha. |
Mateusz28.02.2014Post ID: 76418 |
O, dzięki za informację Moandorze. Już wiem jaki będzie mój najbliższy zakup. |
Takeda26.03.2014Post ID: 76561 |
Hmm... kolejna aktualizacja, skoro juz wyszedłem na chwile z pustelni Uniwersum Metro 2033 |