Oberża pod Rozbrykanym OgremZatęchłe Archiwum - "Obóz najemników" |
---|
Thurvandel4.03.2007Post ID: 8810 |
OK. Zatem jutro postaram się do którejś z tych dwóch dołączyć. |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8811 |
Jak tak sobie policzyłam po swojemu to mi wyszło, że wszystko wykorzystane ;) Fajna postać - ciekawi mnie tylko jak się sprawdza w walce (ale o tym się przekonamy :)). Jak chcesz to możesz dołączyć do obydwóch Ballad, nie musisz wybierać w której Ci się bardziej podoba ;). No tylko też przyjęcie Cię do nich nie zależy ode mnie, tylko od Trubadurów prowadzących ;) |
Ghost4.03.2007Post ID: 8812 |
Thurvandelu, nie rozumiem cię... W swoim poście w Pierwszym Prawie Otchłani "zapytałeś" przez Dragonthana moją postać (Anthony'ego "Krawego Kruka" Edwardsa. BTW, ogłaszam konkurs - kto zgadnie, od kogo wziąłem to imię? :P) czy może wskazać miejsce tajemniczej śmierci Grumbellgasta. Jego powłoka materialna NAGLE wyparowała. Moja postąc po prostu spieszyła z ratunkiem dla całej drużyny, Grumbellgast nie zginął w jakimś miejscu w np. górach. On zniknął po prostu w czasie wędrówki, nagle, cała drużyna to widziała! Nie rozumiem niestety twych intencji... Wyjaśnij o co chodzi, proszę... |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8813 |
Nagash Ty się już lepiej nie odzywaj co do tej zagadki :P Ghost: jak Nagash napisze odpowiedź możesz oczywiście ją usunąć :D bo nie fer grał ]:-> |
Nagash4.03.2007Post ID: 8814 |
Eh wydało sie a już byłem tak blisko wygranej ... pierwszy raz w życiu ... :P Gołst napisz ze dasz jakąś tajemniczą nagrode a jak ktoś zgadnie to wygra ... cukierka .... [b:2552e39df5]Ghost: Scalone...[/b:2552e39df5] |
Ghost4.03.2007Post ID: 8815 |
Tą tajemniczą nagrodą będzie naturalnie kopniak w czułe miejsce. A cukierek będzie posypany arszenikiem. :P Kto chce taki prezent, haa? :P |
Thurvandel4.03.2007Post ID: 8816 |
Hm... no dla mnie śmierć Grumbellgasta jako dla niewtajemniczonego czytelnika, była bardzo niejasna. Stąd to nieporozumienie... Oczywiście zmienię to bo wystarczy zmienić tam jedynie jakąś poszlakę do której chce dążyć drużyna, a że miejsce śmierci było pierwszym co mi przyszło do głowy to tam drużyna wyruszyła. I tak wszyscy zabłądzili w lesie, poza tym czas dać drużynie odrobinkę wytchnienia od walk przy ziołowym samogonie ;) Aha... i oficjalnie zgłaszam się do ballady Dragonthana na 10 stycznia. |
Sharra4.03.2007Post ID: 8817 |
[quote:a080512dd7="Irvin"]Shar, nie odwracaj kota ogonem... Wiesz za co straciłaś moda, więc nie mów teraz że Ci nic nie wolno i o wszystko musisz pytać.[/quote:a080512dd7] 1. Wolę zapytać. KONIEC OFFTOPA [b:a080512dd7]Ghost: Ocenzurowano, bo ty już wiedziałaś wcześniej. :P Przepraszam.[/b:a080512dd7] |
Nagash4.03.2007Post ID: 8818 |
[b:5a3097b526]WESOŁEGO NOWEGO ROKU !!!!![/b:5a3097b526] |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8819 |
[quote:93dbbd8e48="Sharwyn"] Ja tak nie powiedziałam. Zresztą z opisem świata to był Twój pomysł i sama się do niego paliłaś ja Cię natomiast nie zmuszałam. Nie mam zamiaru się wykłócać i drzeć kotów od początku roku. Niech zawiśnie biała flaga po obydwu stronach barykady. |
Dragonthan4.03.2007Post ID: 8820 |
Thurvandel, nie rób takich zakończeń w postach typu: |
Sharra4.03.2007Post ID: 8821 |
Dlaczego zamknięto "magię w fRPG"? |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8822 |
Ponieważ do tego jest Biblioteka Magii, którą mogą edytować osoby posiadające uprawnienia i tam są wszystkie rodzaje używanej magii. |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8823 |
Uwaga do osób ostatnio przyjętych (Destero, Agith), jeżeli chcecie grać w najbliższym czasie to radziłabym się zgłosić do Ballady Draga, która rusza za 2 dni (o ile was zechce:P). Ale zanim zagracie macie miec stworzoną kartę postaci i ona ma się znajdować w Galerii Bohaterów. |
Ghost4.03.2007Post ID: 8824 |
Ykhym. Drag, napisz, KTO bierze udział w twojej balladzie. Ja wiem, wystarczy zajrzeć do Obozu Najemników - ale trudno się połapać na samym początku kto gra... |
Dragonthan4.03.2007Post ID: 8825 |
Jeśli ktoś nazywa sie inaczej w balladzie niż jego ksywa to niech to zgłosi, a poprawie. |
Ghost4.03.2007Post ID: 8826 |
Pisałem na Great Goo, nie doszło? Jedynymi takimi osobami jestem ja i DeKa. Ja: Anthony "Krwawy Kruk" Edwards Ja już chamsko poprawiłem, w nawiasach imiona tych postaci. :P |
Ghost4.03.2007Post ID: 8827 |
NIEE! NIEEE! NIEEEE!! Nagash, do moderatorskiej nędzy, czy ty czytasz cokolwiek prócz swoich postów w balladach? Przecież Grumbellgasta NIE MA, NIE MA w Pierwszym Prawie Otchłani! OD TERAZ jest tylko moja NOWA postać! NOWA! N-O-W-A! POSTAĆ! P-O-S-T-A-Ć! Mam ci to powtórzyć jeszcze raz? Ekhm. No. Tak. Ekhm. Twój post poprawiłem, ale jak jeszcze raz ujrzę taki kwiatek, to nie ręczę za siebie i chyba skorzystam z porady Nami... |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8828 |
Ghost usuwaj po prostu posty Nagasha jeżeli są nie na temat. Jeszcze tak kilka razy i ten pan wyleci z grupy bo nie mam zamiaru upominać po raz setny, że trzeba czytać poprzednie posty zanim się coś napisze... No ile można... |
Destero4.03.2007Post ID: 8829 |
Witam wszystkich jako nowy członek fRPG i niniejszym zgłaszam chęć wstąpienia w szeregi bohaterów biorących udział w balladzie Dragonthana. Imię postaci w statystyki wraz z Historią niech będą takie jak w profilu. A inni gracze niech zwracają się do mojej postaci per "Szept". Rzekłem Stawiający pierwsze kroki w fRPG Destero |