Oberża pod Rozbrykanym OgremZatęchłe Archiwum - "Obóz najemników" |
---|
Mr. Rabbit4.03.2007Post ID: 8805 |
[quote:1065b3ac41="Eru"]może ballada MrRabbita sie ruszy? Jeżeli chodzi o mnie, to niestety do 17 Stycznia czasu nie ma... najpierw okres Świąteczny dla Hipermarketów po prostu największy obrót, więci pracy miałem co niemiara... a teraz inwentaryzacja się zbliża, której koniec właśnie 17 Stycznia... wtedy dopiero będę mógł na dobre do Jaskini powrócić (pomijając fakt, że zaczynam pisać pracę magisterską - jak widać zawsze coś jest... :( ). Ale czas to nie wszystko... koncept cały czas mam ten sam... i wiem jak poprowadzę Was dalej... ale... |
Thurvandel4.03.2007Post ID: 8806 |
Dziękuję za przyjęcie i powitanie :). Postaram się nie zawieść i w miarę szybko dostosować do zasad panujących wśród ścian fRPG. P.S. wszelkie błędy początkowe bedą zapewne wynikiem mojej niewiedzy żółtodzioba. Postaram się ich unikać. |
Ghost4.03.2007Post ID: 8807 |
Nie będziesz miał żadnych problemów, jeśli masz wyobraźnię i potrafisz pisać opowiadania. ;) Mam wrażenie, że się w obliczeniach machnąłeś, dziwnym trafem zawsze wychodzi mi, że nie wykorzystałeś całej puli punktów w cechach... Teraz czasu nie mam, potem obliczę dokładnie. O nic nie oskarżam, oczywiście, ale sprawdź... Może to ja się machnąłem w sprawdzaniu twojej karty? Nie wiem... |
Thurvandel4.03.2007Post ID: 8808 |
Z tego co liczę to powinno być w sumie 64 punkty w cechach i tyle jest (7x8 na początku plus 8 dodatkowo), tak więc wszystko ok, ale dziękuję za troskę ;) Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko to zgłaszam się, jako na debiucik, do ballady Dragonthana (tej to co ma ruszyć od 10 stycznia). |
Ghost4.03.2007Post ID: 8809 |
Racja, ja się machnąłem, punkty mi się pomyliły, bo liczyłem na szybko. :P Możesz się również dołączyć do ballady Denadaretha, albo do mojej... Nic nie stoi na przeszkodzie by wejść w środku ballady. :P |
Thurvandel4.03.2007Post ID: 8810 |
OK. Zatem jutro postaram się do którejś z tych dwóch dołączyć. |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8811 |
Jak tak sobie policzyłam po swojemu to mi wyszło, że wszystko wykorzystane ;) Fajna postać - ciekawi mnie tylko jak się sprawdza w walce (ale o tym się przekonamy :)). Jak chcesz to możesz dołączyć do obydwóch Ballad, nie musisz wybierać w której Ci się bardziej podoba ;). No tylko też przyjęcie Cię do nich nie zależy ode mnie, tylko od Trubadurów prowadzących ;) |
Ghost4.03.2007Post ID: 8812 |
Thurvandelu, nie rozumiem cię... W swoim poście w Pierwszym Prawie Otchłani "zapytałeś" przez Dragonthana moją postać (Anthony'ego "Krawego Kruka" Edwardsa. BTW, ogłaszam konkurs - kto zgadnie, od kogo wziąłem to imię? :P) czy może wskazać miejsce tajemniczej śmierci Grumbellgasta. Jego powłoka materialna NAGLE wyparowała. Moja postąc po prostu spieszyła z ratunkiem dla całej drużyny, Grumbellgast nie zginął w jakimś miejscu w np. górach. On zniknął po prostu w czasie wędrówki, nagle, cała drużyna to widziała! Nie rozumiem niestety twych intencji... Wyjaśnij o co chodzi, proszę... |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8813 |
Nagash Ty się już lepiej nie odzywaj co do tej zagadki :P Ghost: jak Nagash napisze odpowiedź możesz oczywiście ją usunąć :D bo nie fer grał ]:-> |
Nagash4.03.2007Post ID: 8814 |
Eh wydało sie a już byłem tak blisko wygranej ... pierwszy raz w życiu ... :P Gołst napisz ze dasz jakąś tajemniczą nagrode a jak ktoś zgadnie to wygra ... cukierka .... [b:2552e39df5]Ghost: Scalone...[/b:2552e39df5] |
Ghost4.03.2007Post ID: 8815 |
Tą tajemniczą nagrodą będzie naturalnie kopniak w czułe miejsce. A cukierek będzie posypany arszenikiem. :P Kto chce taki prezent, haa? :P |
Thurvandel4.03.2007Post ID: 8816 |
Hm... no dla mnie śmierć Grumbellgasta jako dla niewtajemniczonego czytelnika, była bardzo niejasna. Stąd to nieporozumienie... Oczywiście zmienię to bo wystarczy zmienić tam jedynie jakąś poszlakę do której chce dążyć drużyna, a że miejsce śmierci było pierwszym co mi przyszło do głowy to tam drużyna wyruszyła. I tak wszyscy zabłądzili w lesie, poza tym czas dać drużynie odrobinkę wytchnienia od walk przy ziołowym samogonie ;) Aha... i oficjalnie zgłaszam się do ballady Dragonthana na 10 stycznia. |
Sharra4.03.2007Post ID: 8817 |
[quote:a080512dd7="Irvin"]Shar, nie odwracaj kota ogonem... Wiesz za co straciłaś moda, więc nie mów teraz że Ci nic nie wolno i o wszystko musisz pytać.[/quote:a080512dd7] 1. Wolę zapytać. KONIEC OFFTOPA [b:a080512dd7]Ghost: Ocenzurowano, bo ty już wiedziałaś wcześniej. :P Przepraszam.[/b:a080512dd7] |
Nagash4.03.2007Post ID: 8818 |
[b:5a3097b526]WESOŁEGO NOWEGO ROKU !!!!![/b:5a3097b526] |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8819 |
[quote:93dbbd8e48="Sharwyn"] Ja tak nie powiedziałam. Zresztą z opisem świata to był Twój pomysł i sama się do niego paliłaś ja Cię natomiast nie zmuszałam. Nie mam zamiaru się wykłócać i drzeć kotów od początku roku. Niech zawiśnie biała flaga po obydwu stronach barykady. |
Dragonthan4.03.2007Post ID: 8820 |
Thurvandel, nie rób takich zakończeń w postach typu: |
Sharra4.03.2007Post ID: 8821 |
Dlaczego zamknięto "magię w fRPG"? |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8822 |
Ponieważ do tego jest Biblioteka Magii, którą mogą edytować osoby posiadające uprawnienia i tam są wszystkie rodzaje używanej magii. |
Mistrzyni Zagadek Nami4.03.2007Post ID: 8823 |
Uwaga do osób ostatnio przyjętych (Destero, Agith), jeżeli chcecie grać w najbliższym czasie to radziłabym się zgłosić do Ballady Draga, która rusza za 2 dni (o ile was zechce:P). Ale zanim zagracie macie miec stworzoną kartę postaci i ona ma się znajdować w Galerii Bohaterów. |
Ghost4.03.2007Post ID: 8824 |
Ykhym. Drag, napisz, KTO bierze udział w twojej balladzie. Ja wiem, wystarczy zajrzeć do Obozu Najemników - ale trudno się połapać na samym początku kto gra... |