Oberża pod Rozbrykanym OgremBaśniowe Gawędy - ""... więc kimże fkońcu jesteś??..."" |
---|
MiB21.10.2003Post ID: 14822 |
Wiemy skąd pochodzą nicki Jaskiniowców, wiemy jakie mają Oni zainteresowania (zboczenia :wink: ), co pchnęło Ich do zapisania się do Jaskinii. część z Nas ujawniła swe jOjQ, miejsce zamieszkania, a także przeróżne talenta, ftóre Hetman jOjO skrzętnie wykorzystuje. A żeby nie być goło słwonym, to zacznę od krótkiej charakterystyki siebie: Z wyglądu niczym siem nie wyróżniam- ot taki niewysoki (170cm), szczuplutki (50kg- jak to mawia moja babcia- szkapa :mrgreen: ). Z powodów zdrowotnych nie ćwiczem na WFie (wtedy robiem zadania na późniejsze lekcje :lol: ). * kolejność przypadkowa To tylko mały przykład, nie każę robić każdemu wywodów na swój temat, ale kilka słów byłoby mile widziane :) . |
Faramir21.10.2003Post ID: 14823 |
Pomysł jak najbardziej trafiony! ja się na to pisze! Pod spodem :). -=-=- Jestem Faramir, w niektórych kręgach także i pod mianem Tyriona znany, a w życiu przywatny po prostu Jędrzej, Jędrek, Jędruś :), czy "Napiecek do tablicy!" :) I z tego też powodu chciałbym, po zakończeniu nauki w Gimnazjum udać się do jakiegoś liceum z dobrą klasą humanistyczną, nota bene. Szczególnie chciałbym pójść gdzieś do szkoły w Poznaniu, jednak to sprawa wciąż otwarta (rodziców trza przebłagać jakoś). -=-=- Lubię fantasy w szczególności. :) I tak też, odpowiadając na zgadanienie poruszone przez MiB'a:
Powiem iż można się po mnie spodziewać osobnika nie wyróżniającego się wzrostem, mającego coś w okolicach 165 cm, aczkolwiek jestem w okresie przyspieszonego wzrostu :). Waga - też nie za duża, niecale 50 kg. Następnie, mam mała wadę wzroku, przez co zmuszonym jest używać szkiełek polepsiejających wzrok. Aczkolwiek nie zawsze i nie we wszystkich sytuacjach ;). Jeśli natomiast chodzi o me usposobienie, charakter, to staram się być osobom mało konfliktową, aczkolwiek bnroniącą zażarcie własnego zdania i uwielbiającą wręcz dyskusje na poziomie. Inna sprawa, że nie lubie kiedy poziom tej duskusji przerasta mnie samego ;). Więc jeśli mnie spotkacie i uda się wam znaleźć ze mną temat, o którym mogę mówić wiele i długo, i o którym mam jakieś pojęcie, to spodziewajcie się, że nie łatwo będzie mnie przekonać do jakichś innych, odmiennych racji ;). Jednak przypominam, że taki temat trzeba znaleźć ;). Dla podpowiedzi, podam kilka z nich: Martin, poezja (aczkolwiek bardziej taka amatorska), Myslovitz, teologia... Będzie jeszcze kilka takich rzeczy. Dalej, uwielbiam filozofować. Wiele osób mówiło mi, że w przyszłości ktoś będzie miał ze mną przechlapane, gdyż uwielbiam filozofować i często tak mące i mieszam w różnych sytuacjach, że nagle wszystko jakimś dziwnym trafem wygląda tak, jak ja chce ;))) -=-=- Jestem uzależniony od kilku rzeczy: -=-=- Nie lubię, w szczególności, wyidealizowanych bohaterów, o czym Moandor zdążył się przekonać na własnej skórze :). Nie lubię także, we Real-Life ludzi, którzy mówią coś, a robią co innego. Nie lubię też osób, które nie potrafią zrozumieć melancholików. Nie lubię też hip-hopu :)))) -=-=- Na razie - wszystko - jakby co to jeszcze coś dopisze. |
Crazy21.10.2003Post ID: 14824 |
Dobra, teraz ja: Średniego wzrostu 13-latek (ale rosnę jeszcze, rosne), 45kg (ciągle tyje). Sport uwielbiam w każdej postaci (oprócz pływania), najczęściej jednak grywam w piłkę nożną (pół-zawodowo, klub "wc unia masłońskie"), a ostatnio zacząłem grać w siatke. Do szkoły chodze (tak, a coście myśleli?), nawet często. Dokładne namiary to szkoła im. pokoju w żarkach letniko. W domu spędzam coraz więcej czasu (niestety), dziwne jest to, że nie musze nosić oqlarów. Jestem blondynem (naturalny kolor włosów). Lubie: noge, siatke, książki (tolkien, sapkowski, rowling, cofler, pratchett), dręczyć MiBa, Guiego (spytajcie sie ich :) ) |
Faramir21.10.2003Post ID: 14825 |
Zapomniałeś jeszcze wspomniec, że lubisz męczyć tez osoby wyczulone na waćpanne Ortografyię! :) Jakoże i waćpan Lobo :))) |
Strażnik Krypty Eldacar21.10.2003Post ID: 14826 |
Fajniutki temat to i ja napiszę coś o sobie. W realu zwą mnie Kubą, Kubusiem, czasami Jakubem (rzadko na szczęście). Mam 18 lat (pełnoletność - i po co mi to ??), i w chwili obecnej pobieram nauki w LO w Opolu (szkoła twórcza - nie ma co :)). Jako że jestem Bliźniakiem nie mam określonych zainteresowań - po prostu wszystkiego po trochę. Nie przepadam za wysiłkeim fizycznym (co zresztą widać po mojej posturze), aczkolwiek jestem właściciem idealnego wzrostu do siatkówki (środkowy bloku = prawie 2 metry). To chyba tyle jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny... (nie będę podawał szczegółów bo wyjdzie z tego typowy Quasimodo Jr. ) Rzeczy które uwielbiam - praca! Koniecznie przynosząca owoce i satysfakcję... (czyli w tym przypadku szkoła odpada). Jeśli mam wolny czas obowiązkowo ksiązka (koniecznie telefoniczna). Niestety nie mam ulubionych autorów - każdemu czasami zdarzają się dzieła lepsze i gorsze... Podobnie z muzyką - słucham to co lubię (prócz Hip-hopu, Techniafki, Disco). Czasami więc Nirvany, Red Hot Chili Peppers, Enigmy, muzyki klasycznej. Ponadto bardzo lubię spotykać się ze znajomymi (szczególnie z Jaskiniowcami !!!). Czego nie lubię: braku tolerancji (powiem więcej nie nawidzę). c.d.n. |
Arbiter Qter21.10.2003Post ID: 14827 |
Ano, ano fajny pomysł. Wiek:21 Zajęcie ogólne:studia na wydziale ekonomii UW, wcześniej były 2 lata matematyki na tej samej uczelni. Preferencje:) muzyczne:metal, rock, tudzież inne pokręcone coś. Praktycznie nonstop mam włączonego winampa. Nie znoszę:ludzkiej głupoty pod każdą postacią, dresów, hop-hopu, ciepłego piwa, wstawać rano i tysiąca innych małych rzeczy :) Kocham:wolność, Bieszczady, wolność, Bieszczady, wolność, Bieszczady, Bieszczady, wolność, Bieszczady Heh no to tyle o mnie :) |
Grothard24.10.2003Post ID: 14828 |
Ja o sobie mało, ale zawsze coś :wink: Imię: Paweł ew. Paul :D Noszę okulary 8) : 3 drioptrie na oko (i przez wasze głupie forum wlaśnie się powiększa :evil: ) Włosy: brunet Dobry z: matmy, informatyki, polskiego i engilsha Sportów nie lubię (stąd te 50 kg :D ) oprócz pływania. Stan: kawaler (i jeszcze troche tak zostanie :P ) Na razie tyle. Jak coś kcecie wiedzieć to pytać. ps: Good topic :!: :) |
Guinea25.10.2003Post ID: 14829 |
To może teraz ja... wiek: 18 osobowość: |
MiB25.10.2003Post ID: 14830 |
O czym Ty mówisz?? O tej szczecince coś ją miał w Kraq :P Dzięqję wszystkim za zainteresowanie się tym topiciem i zachęcam innych do dopisywania się do listy :) . |
Samuel26.10.2003Post ID: 14831 |
O czym Ty mówisz?? O tej szczecince coś ją miał w Kraq :P Dzięqję wszystkim za zainteresowanie się tym topiciem i zachęcam innych do dopisywania się do listy :) .[/quote:e44bd16ad7] Przyznam, że z tym afro to ma z te 210 cm :) |
Sandro26.10.2003Post ID: 14832 |
Wybitnie zacny pomysł owego topicu utworzenia. Pogrzebię więc trochę w czaszcze, i może coś tam uda mi sie wygrzebać odnośnie mojej liszej osoby w RealLife (tam juz nie liszej). Wiek: 15, niemal 16 Kim jestem? W życiu - Mikołaj Tajchman, człowiek inteligentny (w miarę*), uczący się w klasie trzeciej gimnazjum, mieszkaniec Kalisza, raczej humanista, chodź z matmą nieźle sobie radzi. Co lubię? Niezwykle cenię indywidualizm i oryginalność. Czego nie lubię/nie cierpię/nienawidzę? - głupoty *dodane z powodu wrodzonej skromności |
Guinea26.10.2003Post ID: 14833 |
O czym Ty mówisz?? O tej szczecince coś ją miał w Kraq :P [/quote:3c5440c71d] Heh ale weź pod uwagę że od tamtego czasu nie byłem strzyżony :P |
Farmerus26.10.2003Post ID: 14834 |
lat 22 poza tym: 185 cm stan cywilny: przejściowy sportu (oglądać) nie znoszę nie palę |
Lopez27.10.2003Post ID: 14835 |
hehe, to pewnie masz najmniejszą wage 1 centymentra ciała :P na całym forum, a moze nawet szerzej :P ale jak bedziesz wiecej tego piwa żłopał to brzuszek powinien troche urosnąć :PP mój centymetr waży 0,4 kg a wiek mam lutowy nieprzestepczy, :P |
Farmerus27.10.2003Post ID: 14836 |
około 69 kg No! |
tse tse27.10.2003Post ID: 14837 |
No to czas i na moje wymiay :lol: JEŻELI TO KOGOŚ INTERESUJE :P Wzrost 196 oczywiście centymetrów, włosów prawie nie mam więc nie zawyżam wzrostu. Lubię sporty pod każdą postacią a uwielbiam przede wszystkim kosza, siatkę, pływanie no i oczywiście bierki elektryczne pod wodą. Piję i palę ehhh.... No i kocham Hirołsików :wink: A no i mam 24 lata a raczej zimy 8) |
Strażnik Krypty Eldacar27.10.2003Post ID: 14838 |
hehe, to pewnie masz najmniejszą wage 1 centymentra ciała :P na całym forum, a moze nawet szerzej :P Ja depczę mu po piętach (63/198) :) |
Ion1.11.2003Post ID: 14839 |
Temat stolika nieodparcie kojarzy mi się z Faustem Goethego, a mianowicie z fragmentem, kiedy główny bohater stawia takie pytanko Mefistofelesowi, a on odpowiada: "Tej siły cząstką, która zawsze złego chce i zawsze czyni dobro". No to tyle w kwestii początku. W Internecie(oraz także gdzie się tylko da) występuję jako Ion, a w real-life jako Robert Szczęsny. Ostatnimi latami trochę urosłem, więc teraz mierzę coś koło 173cm(przed chwilą się mierzłem :D ) ale z ciemnoblond włosami będzie coś chyba z dwa, trzy centymetry więcej (na włosach mam coś co, niektórzy określają mianem "szopy"). Jak zasadniczo większość piętnastoletnich ludzi uczę się w trzeciej klasie gimnazjum, co przyjemne, przynajmniej ze strony nauczycieli nie jest. WF nie jest tym co tygryski lubią najbardziej, więc zasadniczo nie ćwiczę, ale najczęsciej z innego powodu. Ludzie z mojej klasy znają moje "możliwości" więc wolą pograć niż drzeć się na mnie :lol: Co lubię? Nie narkotyzuję się i nie palę. Nie trawię nietolerancji, ludzi z uprzedzeniami, techno i hop hopu (przepraszam, hip hopu), krytykowania czyjś poglądów bez żadnej logicznej podstawy, Pozdrawiam |
MiB1.11.2003Post ID: 14840 |
To bardzo dobrze Ci się kojarzy ("Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro"- w moim przekładzie :) prócz wypowiedzi Mefistofelesa z "Fausta" jest to także motto "MIstrza i Małgorzaty" Bułhakowa :) - BTW- jest jeszcze jeden stolik nawiązujący do tej wypowiedzi - jush się domyślasch ftóry??) |
Faramir3.11.2003Post ID: 14841 |
Pytanie - powiedziałbym - co najmniej mocno tendencyjne. Ofkors, iż "Dobro to także zło". :) |