Oberża pod Rozbrykanym Ogrem

Zatęchłe Archiwum - "Obóz najemników"

Osada 'Pazur Behemota' > Zatęchłe Archiwum > Obóz najemników
Wędrowiec: zaloguj, wyszukiwarka
Nami

Mistrzyni Zagadek Nami

4.03.2007
Post ID: 8511

Nie nie jesteś pierwszy :P zgłosiłam się już ja i Mr. Rabbit... tylko, że to jest jeszcze na razie w "Uwagach..."

Ghost

Ghost

4.03.2007
Post ID: 8512

Ja również się zgłaszam do ballady Dena, zresztą dałem o tym znać na priv, ale chyba zapomniał :P

Czy istnieje ballada, w której ja nie biorę udziału? XD

[size=9:b6b0b254b7][color=red:b6b0b254b7]Jak na razie to nie :P - Nami[/color:b6b0b254b7][/size:b6b0b254b7]
[size=9:b6b0b254b7][color=darkred:b6b0b254b7]nie zapomniałem Ghost o Tobie - Den[/size:b6b0b254b7][/color:b6b0b254b7]

DruidKot

DruidKot

4.03.2007
Post ID: 8513

Mógłbym być piąty? Proszę... :)

Pozdrawiam,
DruidKot

DruidKot

DruidKot

4.03.2007
Post ID: 8514

Hmmmn... Mam nadzieję, że nie będziecie mi mieli za złe, że otworzyłem nową balladę już teraz, nie czekając na koniec Namisiowej?

Jakoś tak mnie wena złapała...

I mam nadzieję, że wstęp Was nie zrazi... :>

Pozdrawiam,
DruidKot

Mr. Rabbit

Mr. Rabbit

4.03.2007
Post ID: 8515

Muszę ,przyznać, że bardzo dziwny wstęp :|... jakis włąśnie taki zrażający... hehehe :twisted: ... zanim coś napisze muszę to przemyśleć ;).

Ghost

Ghost

4.03.2007
Post ID: 8516

"Eru, Grumbellgast i Cobalt stali uśmiechnięci i rozmawiali ze sobą bez używania słów. Byli jednością..." - rozumiem. Czyli ja formalnie powinienem się w tej balladzie nazywać "Grumbocobalteru"? :P Fenks men :P

A WoGle... To ten wstęp mnie trochę denerwuje, bo praktycznie w każdej balladzie musimy lądować po uszy w łajnie :/

Mr. Rabbit

Mr. Rabbit

4.03.2007
Post ID: 8517

eee... w każdej balladzie po uszy w łąjnie Kiedyś rozmawialiśmy na priv i powiedziałem Ci, że od tego co zrobisz będą się dalej działy rzeczy. W mojej balladzie sam siebie wprowadziłeś w łąjno, skoro już tak to nazywasz i to dwukrotnie. Najpierw na początku w mieście sam napisałęś o strażnikach i że Cię ścigają. Potem dałem Ci wybór na drzewie z jaszczuroludźmi. Mogłeś nie atakować, a naprzykłąd śledzić ich ;). Sam nie wiesz jak toczy się ballada, a walka nie zawsze jest najciekawsza. Zobacz przygodę Nami jaką przeżyła. Ot, dziecko :twisted: .

DruidKot

DruidKot

4.03.2007
Post ID: 8518

Cóż, Gołst...

Wolałbyś trafić na zieloną polankę pełną słodziutkich RUSAŁECZEK? :P

Pozdrawiam,
DruidKot

Ghost

Ghost

4.03.2007
Post ID: 8519

[quote:bd216fcf00="Mr. Rabbit"]eee... w każdej balladzie po uszy w łąjnie Kiedyś rozmawialiśmy na priv i powiedziałem Ci, że od tego co zrobisz będą się dalej działy rzeczy. W mojej balladzie sam siebie wprowadziłeś w łąjno, skoro już tak to nazywasz i to dwukrotnie.[/quote:bd216fcf00]

Może źle się wyraziłem... Tak, na pewno się źle wyraziłem! :P

[quote:bd216fcf00]Najpierw na początku w mieście sam napisałęś o strażnikach i że Cię ścigają.[/quote:bd216fcf00]

Myślisz, że jak robię za chodzącą instytucję wspierającą sierocińce, kościoły itp. (tradycyjnie, nikomu nic o tym nie mówiąc), to mogę sobie łazić po ulicach i machać strażnikom na powitanie? Gdybym to robił uczciwie - może. Ale nie robię...

[quote:bd216fcf00]Potem dałem Ci wybór na drzewie z jaszczuroludźmi. Mogłeś nie atakować, a naprzykłąd śledzić ich ;). Sam nie wiesz jak toczy się ballada, a walka nie zawsze jest najciekawsza.[/quote:bd216fcf00]

Heh, pewnie, że nie jest najciekawsza. Nigdy nie mówiłem, że jest. Ale podejrzewałem, że z tymi jaszczuroludami będzie jakiś głębszy problem :P

[quote:bd216fcf00]Zobacz przygodę Nami jaką przeżyła. Ot, dziecko :twisted: .[/quote:bd216fcf00]

Heh... Czy taki skończony drań nadaje się na piastunkę do dzieci? :P Poza tym, ty sam ją w to wrzuciłeś, heh :)

[quote:bd216fcf00="DeKa"]Wolałbyś trafić na zieloną polankę pełną słodziutkich RUSAŁECZEK? :P[/quote:bd216fcf00]

Może... :P

Eru

Eru

4.03.2007
Post ID: 8520

ostatecznie będę w balladzie DK, ale muszę zaznaczyć że teraz bedę sie pojwieł raczej rzdziej niż częściej :cry:

Denadareth

Denadareth

4.03.2007
Post ID: 8521

DK: wybacz iż nie biorę udziału w Twej balladzie ale przynajmniej jedną chcę obejrzeć od początku do końca - i to z boku. To w ramach uczenia się jak prowadzi się balladę.

Hm moja ballada ruszy może za dwa tygodnie... jak na razie zgłosili się (poprawić jak zapomnę):
- Nami
- Mr. Rabbit
- Ghost
- DruidKot
- DevilOko
- Iscandel
- Islington

Iscandel

Iscandel

4.03.2007
Post ID: 8522

Den mnie też wpisz do ballady co prawda pisac za czesto nie moge ale bede sie starał. Mam tylko problem bo nie wiem czy bede devą czy upodła devą :P

[size=9:333d002b1b][color=blue:333d002b1b]witaj Isc :) - Den[/size:333d002b1b][/color:333d002b1b]

Nami

Mistrzyni Zagadek Nami

4.03.2007
Post ID: 8523

Islington - masz wykorzystane tylko 16 z 25 punktów przeznaczonych na umiejętności.

ps. Avatar, który masz należy do maha.

Islington

Mistrz Islington

4.03.2007
Post ID: 8524

Zmieniłem avatara, zmieniłem umiejętności. Teraz jakbyś mnie mógł wrzucić do swojej ballady Den to byłaby już bomba.

[color=orange:7aa45764da][size=9:7aa45764da]witaj Islington :) - Den[/color:7aa45764da][/size:7aa45764da]

[size=9:7aa45764da][color=red:7aa45764da] Pamiętaj, że imiona piszemy z DUŻYCH liter. I pisz poprawnie ortograficznie. - Nami[/color:7aa45764da][/size:7aa45764da]

Eru

Eru

4.03.2007
Post ID: 8525

Islington: masz za dużo o jedną umiejętność z siły, kondycji i zręczności

tak nawiasem mówić to szkoda że powstaje już system magii :( nie będzie już można używać przeróżnych czarów, tylko należących do danej szkoły...
no i będę musiał poważnie się zastanowić nad wyborem szkoły, ba jak na razie nie widzę takiej, z którą bym się utożsamiał :(

Nami

Mistrzyni Zagadek Nami

4.03.2007
Post ID: 8526

Eru jeżeli Ci jakieś czary nie pasują do danej szkoły to mów. To je się przeniesie najwyżej, jeżeli masz pomysł co można jeszcze dodać i gdzie to też powiedz.

Nie musisz być wcale magiem jednego żywiołu. Możesz być wieloklasowcem, ale żywiołów pokrewnych...

Ghost

Ghost

4.03.2007
Post ID: 8527

Nami, przepraszam za brak magii Percepcji w twojej skrzynce... Będzie w piątek, sobotę lub niedzielę. Na razie nie mam czasu i weny.

Nami

Mistrzyni Zagadek Nami

4.03.2007
Post ID: 8528

Ghost nic się nie dzieje - przecież nie mamy na to żadnego terminu ani nic takiego, więc nie ma co się z tym śpieszyć ;)

DruidKot

DruidKot

4.03.2007
Post ID: 8529

No, i Eru będzie się cieszył :>

Is, umiejętności określa się ułamkiem cecha/2 zaokrąglonym do całości.

cecha : 2 = umiejętność
Jeśli "umiejętność" nie jest liczbą naturalną zaokrąglamy w górę.

:P

Nami: bywają i tacy, co imiona z małej litery piszą... Jeśli Im to nie przeszkadza, że w ten sposób brak szacunku ukazują - Ich problem...

To tyle :)

Pozdrawiam,
DruidKot

Nami

Mistrzyni Zagadek Nami

4.03.2007
Post ID: 8530

[quote:50ea4f9a48]bywają i tacy, co imiona z małej litery piszą... Jeśli Im to nie przeszkadza, że w ten sposób brak szacunku ukazują - Ich problem... [/quote:50ea4f9a48]

Prawda ich problem ale ja już mam takie wredne przyzwyczajenie, że błędy ortograficzne i podobne wytykam... :P

Jeszcze co do magii. To przecie nikt nie narzuca jakiś krat, że tak i tak ma być. Spis jest robiony po to żeby ułatwić trochę grę :), nie dla ograniczenia graczy :P