Oberża pod Rozbrykanym OgremBaśniowe Gawędy - "THE RPG Story I i II - dodatek" |
---|
Włodarz Hellburn8.04.2005Post ID: 14680 |
Lista graczy: |
Nagash8.04.2005Post ID: 14681 |
Jeśli można to wprowadzę parę poprawek: EDIT : To wszystko |
Dragonthan8.04.2005Post ID: 14682 |
Nagash jedna uwaga: nie cytuj całej wypowiedzi tylko pierwszą i ostatnią linijkę, a pomiędzy nimi daj wielokropek. I stosuj to wszędzie. |
Bubeusz8.04.2005Post ID: 14683 |
Wolno bo wolno, ale lepiej późno niż wcale. Tak więc dzięki Hell za odciążenie mnie z obowiązku pisania listy :) Klaang, tak jak wspomniał Nagash, zrezygnował. Jeśli chodzi o Destero, to pytałem się Klaanga co z nim i otrzymałem odpowiedź, że zabraniono mu powiedzieć czekokolwiek o Destero. Nie wiem co tam się dzieje, ale raczej długo go nie zobaczymy. A szkoda, bo bardzo nam potrzebny w Legendzie. Ja- jestem i będę pisał, co prawda rzadziej (egzaminy) ale będę. Co z Denem, nie wiem, Duch jest osiągalny na GG, więc nie wiem czemu nic nie pisze. Może czeka, aż go wkręcę? :) W końcu mu to obiecałem jakieś parę miesięcy temu :) Co z Ghostem, to nie mam pojęcia, Sharra - wiadomo, a Islington? Trzeba by go zapytać :) Tych, co zrezygnowali, proponuję wykreślić, żeby nie zaśmiecać listy: Bez numerków, dla odmiany :) |
Mastorious8.04.2005Post ID: 14684 |
Żyję!! |
Dragonthan8.04.2005Post ID: 14685 |
Fristron:
To spytaj sie go jeszcze raz, żeby spytał się Destera kiedy zamierza powrócić (nie interesuje mnie co robi, tylko kiedy planowo zamierza wrócić), a jak nie to wypad z legendy. Niech mu to Klaang przekaże. |
Bubeusz8.04.2005Post ID: 14686 |
Prowadziłem z Klaangiem dosć długą rozmowę na ten temat i wiem już tyle, ile mogłem wiedzieć. Klaang rzekł mi:
Następnie dodał, że:
Kiedy zareagowałem tak, jak wszyscy się domyślają,...
Poprosiłem go zatem, aby zapytał się Destero, co z Legendą i jego postacią, odpowiedział tak:
To by było na tyle. Tak więc decydujcie, Prowadzący. Ja osobiscie myślę, że jego postać możemy "zgubić", żeby w razie czego mógł wrócić. PS. A tak BTW Drag, to czemu cytujesz mnie, a każesz Fristronowi się dowiadywać ?:P |
Włodarz Hellburn8.04.2005Post ID: 14687 |
Bubeusz, Mastorius: Mastorius: |
Bubeusz8.04.2005Post ID: 14688 |
Zawsze jest okazja do wkręcenia nowego bohatera. Ja co prawda miałem inny pomysł, jeśli chodzi o glyph, ale ten też nie jest zły. Poza tym, panie eksDuchu, prosiłeś mnie kiedyś, żebym Cię jakoś wciągnął- czy to nadal aktualne, czy wolisz się pojawić "osobiście" ? :) Hell- a ja myślisz że ja to co robię?:) W mojej hierarchi ważności Jaskinia stoi miejsce wyżej od egzaminów :] Przesadzam oczywiście, ale chyba wszystkim udaje się wejść na chwilę do Jaskini, tylko Mastoriousowi nie :) |
Dragonthan8.04.2005Post ID: 14689 |
Bubeusz:
Kurcze, mój błąd, jakoś zawsze myle Ciebie z Fristronem :P |
Fristron8.04.2005Post ID: 14690 |
(westchnięcie niedocenionego maga :> ) |
Bubeusz9.04.2005Post ID: 14691 |
:D:D A tak na poważnie, to popieram pomysł Fristrona (tylko pamiętaj - fifty-fifty :) ) Jednak nie jesteśmy tu sami, więc czekamy na opinie kolejnych uczestników Legendy. PS. A tak swoją drogą, to co Ci prowadzący robią? Są? Egzystują? Szczycą się tytułem? :) Za czasów Destero ;) to się coś działo, czuć było, że ktoś siedzi nad nami, wychodziły regulaminy, zarządzenia, ktoś nam o datach przypominał, krytykował co trzeba, a teraz? Cisza.Ja muszę za was obowiązki wypełniać i o datach przypominać :) A może wszystko tak dobrze idzie, że nie trzeba nic poprawiać? :) Jakoś wątpię, skoro Fristron mi na GG o datach przypomina, a Kordissa to musiał Destero z kafejki internetowej wyteges. |
Dragonthan9.04.2005Post ID: 14692 |
Więc niech na miejsce Destera wejdzie Bubeusz. |
Włodarz Hellburn9.04.2005Post ID: 14693 |
Amen :P |
Bubeusz9.04.2005Post ID: 14694 |
Ykhm, ykhm... Tak więc, zgodnie z umową, Fristronie, zajmujemy miejsce Destero :) (może byś się wypowiedział, tak przy okazji? :P ) |
Fristron9.04.2005Post ID: 14695 |
A co ja mam tu mówić? Oszukałeś mnie i zagarnąłeś stanowisko (miałeś mnie zaproponować w następnym poście!) :P . |
Bubeusz10.04.2005Post ID: 14696 |
Tak, pewnie, i bym został bez niczego! :P Nie będziemy się tutaj kłócić, ale tylko poczekaj, aż się na GG spotkamy :) |
Ashanti17.04.2005Post ID: 14697 |
Przepraszam za długą nie obecność ale miałam tak zawalony czas że nie było mnie w necie teraz będe częściej ....... |
Włodarz Hellburn17.04.2005Post ID: 14698 |
do tych których 'martwi' moja 'nieobecność' |
Thurvandel21.04.2005Post ID: 14699 |
Że się tak wyrażę diabli by to wzięli... miałem nadrabiać zaległości w Legendzie to mi się modem rypnął. W każdym bądź razie póki nie naprawię, proszę by tam w tej bitwie z nekromantami planowanej jakoś moją postać wkręcić i prowadzić, żebym znów nie odstawał jako ten ogonek fabularny. |